İspanya, Peñalba, Segorbe
...Kara trüf, yoğun ve baharatlı bir kokuya sahip olup, hafif acı bir tat sunar. Doğal habitatı Fransa'nın güneyi, İtalya ve İspanya'nın ormanlarıdır. Toprak altında, esas olarak meşe, palamut ve fındık ağaçlarının kökleriyle simbiyoz içinde yaşar, ancak bazı çam ağaçlarının kökleriyle de ilişkilidir. Bahar aylarında ürer, küçük toplar şeklinde ortaya çıkar ve yaz ile sonbaharda şişerek olgunlaşır...
İspanya, Majadahonda-Madrid
... hoş bir şekilde orta yoğunlukta kendini gösterir, hafif astringent notalar ve yeşil muz aromalarıyla birleşir; bu aromalar, geri burun yoluyla, giderek artan baharatlı tonlarla karışır. Genel olarak, dengeli ve damakta hoş bir tat bırakan yeşil profilli bir yağdır.
İspanya, Granada
...Renk: Çok yoğun nar çiçeği rengi, mor tonlarıyla, parlak ve net, çok yüksek bir katmana sahip. Koku: Güçlü meşe, kırmızı meyveler, menekşe, kavrulmuş, tütsülenmiş, hafif baharatlı ve anasonlu aromalar. Tat: Olgun tanenler, şekerlenmiş meyveler ve mineral hatıraları hissediliyor. Ağızda ve burunda mükemmel bir denge ile uzun ve kalıcı bir bitiş. Tüketim için önerilen sıcaklık: 18 ℃ Önerilen...
İspanya, Alhama De Murcia
...Şiş kebapların hazırlanmasında farklı tatlarda geniş bir hazırlık yelpazesi sunuyoruz. Kırmızı, sarı, baharatlı otlar, köri ve cajun gibi birçok çeşidi bulunan şiş kebaplar. Her hazırlıktaki tat ve baharat kombinasyonu, eşsiz ve lezzet dolu bir mutfak deneyimi garanti ediyor.
İspanya, Altea, Alicante
...Stil: Weissbier Alkol: %5,4 IBU: 16 TEKNİK AÇIKLAMA: GÖRÜNÜM: Açık sarı, stilin kendine özgü hafif bulanık görünümü. Kremamsı bir dokuya sahip bol ve kalıcı bir köpük. KOKU: Buğdaydan gelen tahıl ve ekmek aromaları, olgun muz ve hafif narenciye notaları ile birlikte karanfil gibi baharatlı dokunuşlar. TAT: Zengin gövdeye sahip, şık asidite ile buğdayın kattığı lezzet. YEMEK EŞLEŞTİRMESİ...
... içinde kristaller ortaya çıkarak çıtır bir his verir. Hojiblanca Burunda, taze kesilmiş ot, badem kabuğu, domates ve yeşil elma aromalarıyla yeşil meyvemsi bir koku. Ağızda kalıcı orta acılık ve baharatlı bir tat.
İspanya, Avinyonet Del Penedès
...EKSTRA VİRGİN ZEYtİNYAĞI ARBEQUİNA Arbequina tüm ihtişamıyla, çok yeşil notalar, kesilmiş ot, yeşil badem ve enginar notaları. Ağızda, boğazda çok yoğun, kremamsı ve baharatlı bir tat bırakıyor, biraz kalıcı. Her türlü yemekle mükemmel bir şekilde birleşiyor. Özellikle beyaz etler ve sebzelerle.
İspanya, Vva Castellon
...Bu cin, kimliğimizi yansıttığımız bir üründür çünkü dünyada portakal suyundan damıtılmış tek organik cindir. Bileşiminin sadeliği şaşırtıcıdır; su, portakal distilatından alkol ve ardıç, ancak tadı kimseyi kayıtsız bırakmaz; burada portakalın narenciye dokunuşunu ve damak için daha fazla sürpriz olan yerel bir çeşit olan ardıçın baharatlı tadını vurgulayabiliriz. Tat ve aroma uyum içindedir; burunda tekrar portakal, saf ve doğal, her zaman aromatik olarak algılanır.
İspanya, Cuarte De Huerva
... Şubat'a kadar, en az dört ay boyunca tamamen serbest bir şekilde otlatılır) meşe palamudu (İspanyolca'da las bellotas) ile beslenir. "Cinco Jotas" saf Iberik lomo, hafif baharatlı ve tütsülenmiş bir arka tat ile karakterizedir. Net Ağırlık: 450 g / 900 g Sunum: orijinal karton silindirin içinde, vakumlu paketlenmiş lomo.
İspanya, Sevilla
...MAXX - ANDALUZ RÜYASI FİYAT TEKNİK BİLGİLERİ: Menşei: DOP Málaga Dağları Bileşim: Tintilla de Rota ve Garnacha Yaşlandırma: 500L kapasiteli geleneksel Fransız ve Amerikan meşe fıçılarında 13 ay olgunlaşma. Alkol derecesi: 14,5o TAT NOTLARI: Görünüm: Çok yoğun kiraz rengi. Koku: Kırmızı meyveler, balsamik ve baharatlı. Tat: Güçlü, yapılı ve yuvarlak.
İspanya, Barcelona
...{"Nombre":"Aguardiente Antioqueño Tradicional","Notas de degustación":"Anisli, hafifçe yumuşatılmış hoş alkol notaları sunar; bunlar bir araya geldiğinde sıcak ve eşsiz bir tat ve aroma oluşturur. Tatlı ve baharatlı arasında benzersiz bir lezzete sahip yumuşak anıs distilatı.","Categoría":"Aguardiente","Presentación":"1000ml","Observaciones":"Ekstra nötr alkol, doğal anıs özleri ve karbon filtreleriyle işlenmiş içme suyu ile üretilmiştir.","Origen":"Kolombiya","Como tomarlo":"Sade ya da meyve suyu, buz veya su ile","Graduación":"29%"}...
İspanya, Muro De Alcoy
... filtrasyon işlemlerine tabi tutulmuştur Sıkım Yöntemi: Soğuk sıkım Asidite: ≤ 0,8% Peroksit İndeksi: ≤ 20 Faydaları: Yüksek E Vitamini, Polifenoller ve oleik asit içeriği. Bu, dünyadaki en sağlıklı AOVE'lerden biri ile karşı karşıya olduğumuz anlamına geliyor. Tat: Yoğun yeşil, hafif acı ve baharatlı, ağızda kalıcı, taze ve meyvemsi bir sonrası tat ile, enginar, ceviz ve acı badem notaları. Aroma: Yeşil meyve, domates, taze ot, enginar, yeşil muz ve yeşil armut aromaları sunmaktadır.
İspanya, Toledo
...Büyük bir tat dengesi sunabilen, acı ve baharatlı tatların muazzam bir dengesini ileten zeytinyağı. Bu çeşit, doğal aromalara sahip olmasıyla karakterizedir çünkü pestisit ve kimyasal ürünlerden arındırılmış zeytinlerle üretilmektedir. Bu da tüketiciye, kardiyovasküler hastalıkları önlemeye yardımcı olan ve hücreleri zenginleştiren, böylece tüketicilerimizin yaşam süresini uzatan yüksek polifenol içeriğine sahip bir zeytinyağı sunar.
İspanya, Zaragoza
...Ortalama-yüksek meyvemsi bir profile sahip sızma zeytinyağı. Sebzeleri, özellikle domates ve incir ile birlikte muz ve kuruyemişleri andıran, yumuşak, hafif acı ve düşük-orta baharatlı bir tat profiline sahiptir. Balık ve boletus, mantar, salatalar, fırında, haşlanmış ve ızgara balıklar için mükemmel bir başlangıçtır. Hafif salatalar veya tereyağı aromaları, soslar, hamur işleri, peynir ve kırmızı etle zenginleştirilmiş salatalar için idealdir.
Manchego peyniri, kökeni zamanın derinliklerine dayanan bir gıda maddesidir. Manchego peyniri, manchega ırkı koyunların sütü ile üretilir ve bu peynirin kökeni de bu ırkın hayvanları kadar tarihi bir geçmişe sahiptir. Zamanın geçişi, peynirin yapımını ve kalitesini esasen değiştirmemiştir; bu peynir, yumuşak tadı ile karakterize edilir, bu tat çok olgun peynirlerde yoğunlaşarak baharatlı bir hale...
İspanya, Jumilla-Murcia
Casa Pareja yağı, zeytinlerimizin titiz bir şekilde yetiştirilmesi ve işlenmesinin sonucudur; zeytinler, kendi zeytinyağı tesisimizde, zeytin ağaçlarının ortasında, taze hasat edilmiş zeytinlerden soğuk sıkım ile elde edilmektedir. Sızma zeytinyağımız yoğun, kadifemsi, çok aromatik, hafif baharatlı bir dokunuş ve belirli bir otumsu tat ile karakterizedir. Casa Pareja, 350 hektarlık tarım...
İspanya, Binissalem
Mallorca Fruits, bu ürünü en ünlü Balear şeflerinin hazırladığı malzeme ve tat kombinasyonlarıyla tüketmenin geleneksel yollarını dönüştürerek yenilikçi bir yaklaşım benimsedi. Tatlı, tuzlu, baharatlı, acı… Bunlar, bademlerimizde kullanılan tariflerden sadece birkaç örnek. Bu çeşitlerin her biri, bu mükemmel Akdeniz meyvesine sadece lezzet katmakla kalmayıp, aynı zamanda yenilenen prestijini de getirerek damak tadınız için eşsiz bir deneyim sunuyor.
İspanya, Calatorao-Zaragoza
... organı desteğindeki Ar-Ge projemizdir. Bu çalışmanın bir sonucu olarak, Albares ve Premium ürün yelpazemiz ortaya çıkmıştır. Geleneksel arbequina zeytin çeşidinden elde edilen bu ürünler, ot, domates ve elma aroması ile karakterizedir. Damakta dengesi ve dokusu ile öne çıkar ve arbequina çeşidine özgü hafif baharatlı bir tat ile sona erer.
Bu arama terimi için popüler ülkeler