İspanya, Guijuelo-Salamanca
... baharatlar, tuz, sarımsak ve kekik ile marine edilmiştir. Net Ağırlık: 100 gr. Dağıtım ve taşıma koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajda 5ºC'nin altında ise. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Bekletme, marine etme, doldurma, kurutma, olgunlaştırma, dilimleme ve ambalajlama. Malzemeler: İberik Kestane Domuzu Bonfilesi, Pimentón D.O de la Vera, doğal baharatlar, tuz, sarımsak Net Ağırlık: 100 gr.
İspanya, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclas'ı oluşturan profesyonel ekip, gıda sektörüne yönelik en iyi yardımcı ürünler ve hizmetlerin seçimini sağlamak için her gün yoğun ve titiz bir çalışma yürütmektedir. Doğal renklendiriciler, katkı maddeleri, hammaddeler, et ürünleri veya gıda aromaları gibi çeşitli seçenekler olsun, hepsi piyasada bulunabilecek en yüksek kalite standartlarıyla sunulmaktadır.
İspanya, Murcia
...Seçilen ve yüksek kaliteli böğürtlenler, anason içinde altı ila on iki ay bekletilir. Bekletme işleminin ardından, tüm fıçılardaki pacharán, tutarlılık sağlamak için birleştirilir. Belirlenen kalite standartları sağlandıktan sonra, pacharán filtrelenir ve şişelenir. Son olarak, tekrar filtrelenip şişelenir. Görünüm: Kırmızı, turuncu kenar ile. Kahve ve anason notalarıyla birlikte meyve aromaları. Ağızda tatlı, etli, zarif, uzun ve kalıcı.
İspanya, Blanes
Yenilebilir çiçekler, güvenle tüketilebilen çiçeklerdir. Yenilebilir çiçekler, kurutma, dondurma veya yağda bekletme gibi tekniklerle daha sonra kullanılmak üzere saklanabilir. İçecekler, reçeller, salatalar, çorbalar, şurup ve ana yemekler hazırlamak için kullanılabilirler. Çiçeklerin yapraklarını bu sıvılara batırarak aromalı yağlar ve sirke hazırlamak mümkündür. Kristalize çiçekler hazırlamak...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play