Fransa, Val De Cognac
...Uzun bir bekletme süresi (6 ay) ile şekerli pekan cevizi. İçerik: Eski Konyak fıçılarında olgunlaştırılmış Fransız Organik Beyaz Rom, Organik Pekan Cevizi (ABD), Organik Akçaağaç Şekeri (Kanada). Soğuk servis edilir, tek başına veya kokteyl olarak, hem aperatif hem de sindirim sonrası içecek olarak. Boyutlar: 10 × 10 × 19 cm Bekletme Süresi: Minimum 6 ay Alkol Derecesi: 37° Ağırlık: 1.2 kg...
...ORİJİN Ünlü Meffre ailesine ait olan Château Lalande, prestijli Route des Grands Vins boyunca Saint-Julien de Beychevelle'de yer almaktadır. Mülk şu anda 15.5 hektar alanı kapsamaktadır. Kırmızı Şarap, Saint-Julien Appellation – Château Lalande 2018 ŞARAP YAPIMI Sınırlı verim Optimal olgunlukta elle hasat 48 saat soğuk ön-fermantasyon bekletme Parsel bazında şarap yapımı 3...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Geleneksel bölgesel yöntem: yarı karbondioksit ile bekletme. Şarap, Beaujolais meyvesinin tüm tazeliğini ve çıtırlığını korumak için paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılır. TADIM NOTLARI Derin garnet rengi, mor yansımalarla. Burunda hafif vanilyalı ve güzel kırmızı meyve aromaları ortaya çıkıyor. Ağızda yuvarlak bir başlangıç sunuyor ve şarap çeşidine özgü ipeksi tanenler barındırıyor. Ağızda...
Fransa, Saint-Gaudens
...Çamaşır suyu çözeltisini uygulayın veya bir bekletme işlemi yapın. Gıda maddeleri ile temas edecek yüzeyleri durulayın. Metal veya kauçuk yüzeyler için durulama gereklidir. TUVALETLERİN VE BORULARIN DEZENFEKSİYONU Doğrudan boruya, klozete veya sifona dökün. Musluğu açarak veya sifonu çekerek durulayın. MUTFAK ALETLERİNİN DEZENFEKSİYONU Temizleyin ve durulayın. Temiz bir kapta bekleterek dezenfekte edin. Dezenfeksiyondan sonra içme suyu ile durulama zorunludur.
Fransa, Saint Emilion
... franc %15 Çevresel sertifikalar: HVE 3 2017'den beri ve ISO 14001 (Bordeaux şarapları KOBİ'si) 2015'ten beri Tarım teknikleri: ölçülü tarım, işlenmiş veya otlu topraklar, karışık guyot şeklinde bağ budama, her parsel için uygun manuel yeşil çalışmalar Hasat: mekanik, birden fazla seçim ile: olgunluk ve üzüm boyutu, parsel seçimi Şarap yapımı: geleneksel yöntemlerle, kontrollü ve yumuşak bir bekletme ile termoregüle beton tanklarda Olgunlaştırma: %40'ı yeni olmak üzere Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
Fransa, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Feijoa (Brezilya guavası), su, şeker, alkol Feijoa'nın tüm aromalarını serbest bırakması için nötr alkolde üç ay bekletme. Kalın kabuğu meyve ile birlikte bırakarak yoğun bir tat elde ediyoruz. 70 cl...
...Üzümler: Sciaccarellu ve Niellucciu (40/60) 15 yaşında 25 hl/hektar Hasat: elle (10.000 şişe) Şarap yapımı: sülfitsiz. Kısmen saplarından ayrılmış hasat, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tank Tankta bekletme ve mayalama. Fermentasyon 24 ila 28°C. Günlük delme ve havalandırma. Bu yıl için üzümlere göre 4 ila 5 hafta bekletme. Boşaltma ve presleme. Olgunlaşma: ince tortular üzerinde 6 ay...
Fransa, Kedange-Sur-Canner
... sertifikası teknik yönetmeliği. TEKNİK ÖZELLİKLER • T: Çekme dayanımı • T 2: ≥ 30 daN/cm • Ra: Alkaliye dayanım • Ra 1: ≥ 15 daN/cm (Alkali çözeltide bekletme sonrası dayanım) • M: Ağ • M 2: 3 ile 5 mm arasında • E: Uzama • E 2: 2 ile 5 daN/com arasındaki dayanım UYGULAMA Cam ızgarayı tüm yüzeye uygulayın. Bu ızgarayı taze sıva içine bastırın. Düzleştirin.
...Esansların olgunlaşma sürecinin ilk aşaması, birkaç hafta içinde parfümü oluşturan tüm esansları ortaya çıkaran bir konsantreye ulaşmayı sağlayacaktır. Konsantre daha sonra yaklaşık 3 hafta süren bir bekletme dönemi için alkol ile karıştırılır. Parfüm, tüm safsızlıkları gidermek için filtreleme aşamalarından geçmeli ve çözümü stabilize etmek için donma işlemine tabi tutulmalıdır. Üretim aşamaları: - Formül onaylandıktan sonra konsantre tartımı - Nihai çözümün oluşturulması: bekletme, filtreleme, donma ...
Fransa, Marseille
2018 yılında kurulan IT STYLE, profesyonellik ve dinleme değerlerine bağlıdır ve kadın ruhunun hassasiyetleriyle doğrudan bir diyalog kurma yeteneğine sahiptir. Uygun fiyatlarla geniş bir kozmetik yelpazesi sunuyoruz: makyaj, aksesuarlar, cilt bakımı, banyo ürünleri ve tırnak bakımı. Ürün serilerimiz İtalya'da üretilmekte ve kullanımını kolaylaştırmak için gerekli tüm aksesuarlarla zenginleştirilm...
Fransa, Cognac
...Asya'daki yolculuklarımızın aromalarıyla dolu orijinal tarif. Narenciye tatları ve hafif baharatlı notalara sahip bu organik cin, özenle seçilmiş meyve ve baharatların infüzyonu ile elde edilmektedir. Tarfin ana malzemeleri; ardıç meyvesi, kumkuat, portakal çiçeği, acı portakal kabuğu, kuru üzüm ve Timut biberidir. Yavaş bir bekletme süresinin ardından, Koom Gin, aromaları ve organoleptik...
Fransa, Montauroux
... programlanması - Çikolatanın gece boyunca erimiş halde kalmasını sağlamak için bekletme programı - Tüm çikolata türleri için program hafızası - Tam paslanmaz çelik makine Voltaj: 220 V - 50 Hz Güç: 1.75 Kw Kova kapasitesi: 11 Kg Ağırlık: 63 Kg Boyutlar: 55 x 50 x 72 Y (cm)...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Üzüm Cinsi: %100 Muscat d'Alexandrie Üretim: 10 ay boyunca kavanozda kabukla bekletme, ardından aynı kavanozda 2 ay süreyle presleme ve olgunlaştırma, öncelikle doğal bir berraklık için. Tadım Yorumları: Yoğun şekerli narenciye ve lychee notaları damaklarınızı saracak ve bu kuru şarabın canlılığı sizi şaşırtacak. Tadım Sıcaklığı: 12°C.
Fransa, Cénac
...Hasat, üzümün meyvemsi ve taze kalmasını sağlamak için sabah erken saatlerde yapılır. 10-12 saat boyunca inert ve termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tankta kabukla bekletme. Düşük sıcaklıkta (16-18°C) fermentasyon. Şarap tortusunda olgunlaştırma. Bu şarap yapım sürecinin sonucu, beyaz şaraplarımıza meyvemsi, yuvarlaklık, yağlılık ve esneklik kazandırır. Ağızda, hoş bir başlangıç, ipeksi ve ince...
Fransa, Malataverne
...TERROIR L’IGP Var "Argens" kireçtaşı, alçıtaşı ve Argens havzasının kristal yapılarıyla uyumlu bir gri şarap. Seillons'dan doğan bu nehir, Var'ın merkezinden doğudan batıya doğru akar. Bu vadi, Var departmanının doğal mirasının bir parçasıdır; jeolojik zenginliği, biyolojik çeşitliliği ve tarihi ile dikkat çeker. ŞARAP YAPIMI Gece mekanik hasat. Kısa kabuk bekletme. Presleme. Sıcaklık kontrollü...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Roussillon'dan Banyuls'ta Foul Tuz İçindekiler: Akdeniz tuzu, Banyuls'ta bekletme 140g cam kavanoz (kuru ağırlık) Her şeyi tuzlayın ve tadını çıkarın!
Fransa, Toulouse Cedex
...8L32PC telefon santrali, 8 adet analog dış hat ile 32 telefon istasyonu oluşturmanıza olanak tanır. Manuel olarak bir yanıtlayıcı veya faks bağlamak mümkündür. Birçok işlev sunulmaktadır: çağrı yönlendirme, üçlü konferans, herhangi bir istasyondan dış hat çağrısı alma, bir çağrıyı bekletme, belirli bölgelere çağrı kısıtlama. Programlama, bir telefonun tuş takımı ile yapılır. 8L32PC telefon...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Karışım: Merlot - Cabernet Sauvignon Saklama Potansiyeli: Yaklaşık 15 yıl Şarap Yapımı: Üzümler saplarından ayrılmış, ezilmemiştir. Fermantasyon beton tanklarda gerçekleşir. İki ila üç hafta boyunca kontrollü ekstraksiyon ile birlikte bekletme, ince ve zarif bir tanen yapısı elde etmek için yapılır. Malolaktik fermantasyonun sonunda fıçıya aktarılır. Fıçılarda 12 ay olgunlaştırma.
Fransa, paris
... Biletleme • Biletlemede Giriş Kontrolü • Bilet Bekletme, Anket Nakit, Yönetim altında düzenlenmiş ve ödenmiş faturalar üzerinde işlemler yapmayı sağlar, • Bekleyen Fatura Ödemesi • Hesapta Müşteri için Fatura • Açık Fatura Üzerinden Tüketim...
Fransa, Plescop
...) telefon santrallerinizin kurulumu, arıza giderimi veya bakımı konusunda size destek olmayı teklif ediyor. - 0800 numaraları - Etkileşimli sesli yanıt hizmetleri (SVI) - Profesyonel mesajlaşma - Müzik bekletme - Görüntülü konferans - İletişim sunucuları (birleşik mesajlaşma) - Mobil Cihaz Yönetimi...
Fransa, Charleval
...Fransa'da üretilen metrekare başına petek kumaş. Peştemal ve havlu koleksiyonumuzda kullanılan bir dizi. Siyah renk, 150 cm genişlik. 250 gr/m2, yıkama sonrası maksimum %10 küçülme ile stabilize edilmiştir. Eğer bir örnek almak isterseniz, Metrekare Kumaş Örnekleri sayfasını ziyaret edin. 60°C'de makinede yıkanabilir. %100 pamuk. Sıcak yıkamadan önce soğuk suda bekletme önerilmektedir. SKU:CLARA1786...
Fransa, Saint-Vérand
...verimi kontrol etmeye olanak tanır. Hasat: elle. Şarap yapımı: Geleneksel Beaujolais yöntemi, yarı karbonik, tam salkım ile. Ortalama 8 gün süreyle bir bekletme ile. 6 ila 8 ay boyunca tankta olgunlaştırma. Tadım: Görünüşte abartılı olmayan bir şarap! Burun, peony ve kirazın karakteristik aromalarıyla belirgin. Ağızda, sağlam ve etli. Taninler mevcut ama sert değil. Üzüm çeşidinin yuvarlaklığı burada güzel bir derinlik ile kendini gösteriyor.
Fransa, Donchery
...Zeminlerin, yüzeylerin temizliği ve borular ile yağ tutucuların açılması. *KULLANIM YÖNTEMİ GREEN ENZYMES 6F, 35 ila 45°C sıcaklığındaki suya çözülmeli ve gerekirse karıştırılmalıdır. Referans: SAN-GREENZ-6F/10kg Ağırlık: 10 KG Dozaj: 1 doz, 2 küçük kaşığa eşittir. -Zemin temizliği: 8 litre sıcak su için 1 doz. -Zemin ve yüzeylerin yağdan arındırılması: 8 litre sıcak su için 2 doz. -El ile bulaşık yıkama: 8 litre sıcak suya 1 doz. -Çamaşır için bekletme: 8 litre sıcak suya 2 doz. -Çamaşır makinesi: Bir top veya bölmede katkı olarak 1 doz.
Fransa, Cognac
...Asya'daki yolculuklarımızın aromalarıyla dolu orijinal tarif. Narenciye tatları ve hafif baharatlı notalara sahip bu organik cin, özenle seçilmiş meyve ve baharatların infüzyonu ile elde edilmektedir. Tarfin ana malzemeleri; ardıç meyvesi, kumkuat, portakal çiçeği, acı portakal kabuğu, kuru üzüm ve Timut biberidir. Yavaş bir bekletme süresinin ardından, Koom Gin, aromaları ve organoleptik özellikleri en iyi şekilde çıkarmak için bir Charente distilasyon cihazında damıtılır.
Fransa, Auxerre
... d’alcoolémie":"Alkol oranı: %11","Vinification":"3 gün boyunca kabukla bekletme, ardından 3 saat boyunca nazik presleme. Tankta, malolaktik fermentasyon gerçekleştirilmiştir. 8 ay boyunca tankta ince tortu üzerinde olgunlaştırma. Sülfitsiz şarap.","Domaine":"Claude Quenard et Fils","Culture":"Biyodinamik","Temps de garde":"Saklama süresi: 10 yıldan fazla"}...
Fransa, Bussang
... işlevi bozar. Bu nedenle, her adımda uyarı yaparak venöz dönüşü artıracak şekilde, Lejar tabanının altında ve üzerinde küçük bir çıkıntı yerleştirdik. Gerçek bitkisel tabaklanmış kuzu derisinden yapılmış üst kısım, delikli lateks süngere yapıştırılmıştır; bunların arasında, retro kapital pelote adı verilen bir ortopedik insert yerleştirilmiştir. Bitkisel tabaklama, deriye yumuşaklık ve esneklik kazandıran bitkisel özler içeren havuzlarda bekletme işlemidir. Ürün Referansı:57...
Fransa, Lys Haut Layon
...VIOGNIER Plato granit zemin, Güney, Güney-Doğu yönü 15 ila 20 yaş arası bağlar. Verim: 50 hl/ha Elle ile hasat. 18 saatlik bir kabuk bekletme için üzüm ayıklama. Sıcaklık kontrolü ile tankta şarap yapımı Tadım: Nazik ve çok çiçeksi bir burun, kayısı ve şeftali aromalarıyla güzel bir karmaşıklığa sahip bir ağız. Güzel bir yuvarlaklık.
Fransa, Soing-En-Sologne
...Bu, muscadet üzerinde büyük bir cru'nun eşdeğeridir. Kör tadımda, uzun süreli tortuda bekletme, iyi yetiştirilmiş güzel bir beyaz burgonya çağrıştırıyor. Aperitif olarak ideal olan bu büyük Loire şarabı, tüm soslu balıklarla, beyaz etlerle mükemmel bir uyum sağlayacak ve ayrıca foie gras ile de eşlik edecektir. Domaine:DOMAINE DE L'EPINAY Appellation:MUSCADET SÈVRE ET MAINE Région:VAL DE LOIRE Couleur:Blanc Cépages:%100 Melon de Bourgogne Mode de culture:Organik Contenance:75cl Poids:1 kg Caractère:Kuru Millésime:2017...
Fransa, Lardier Et Valença
...Bitki özlerimiz, profesyonellere yönelik bileşenlerdir, olduğu gibi satılamazlar. Organik bitki özü, taze (dondurulmamış). Toplama yerlerinde bekletme (Fransa Menşeli) [Kaynak: Etnobotanik Rehberi - Fitoterapi - Gérard Ducerf - Ed Promonature] Damla, mide ülserleri, şişkinlik, idrar söktürücü terletici, tükürük bezlerini uyarıcı, zor sindirim, karaciğer yetmezliği. [Kaynak: Vikipedi] Kokulu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play