İspanya, Zaragoza
... sahiptir. İspanyol zeytinyağının rengi, zeytin çeşidine ve hasat zamanına bağlı olarak yoğun yeşilden parlak altına kadar değişebilir. Aroması da oldukça çeşitlidir; yeşil meyvelerden, domates ve elma gibi, otlar, badem ve çiçek notalarına kadar uzanır.
İspanya, Santoña (cantabria)
...Kuzey İspanya Ançovasını zeytinyağında, 140 gram, "DENİZDEN YEMEK" markası Bu gerçekten şaşırtıcı, kuzey İspanya ançovalarınızı roquefort peynir ve cherry domates ile alın ve tadı sizi şaşırtacak. Üretim tarihinden itibaren 1 yıl içinde tüketilmesi önerilir. Yarı konservelik, +5ºC ile +12ºC arasında saklayın. Ambalaj açıldıktan sonra, yağı ile kaplayın ve 5 gün içinde tüketin. Balık intoleransı olan kişilerden kaçınılmalıdır. NUTRİSYON BİLGİLERİ: (100 g süzülmüş ürün başına) ENERJİ DEĞERİ: 217 kcal (908 kJ) YAĞ: 13 g KARBONHİDRATLAR: < 1 g PROTEİN: 25 g TUZ: 13 g...
İspanya, Alcalá La Real
...Uluslararası alanda çeşitli ödüllerle tanınan üstün kaliteli sızma zeytinyağı. 900 ORIGEN Üstün Kalite Sızma Zeytinyağı, picual, picudo ve hojiblanca çeşitlerinin bir karışımıdır. Bu zeytinler, ideal yükseklik ve iklim koşullarında yetiştirilmiş ve olgunlaşma noktasında toplanmıştır. Bu, zeytinyağına taze kesilmiş ot ve domates aromasını kazandırarak damak tadı için çok değerli bir lezzet sunar.
İspanya, Úbeda-Jaén
...Bu yağ, yoğun yeşil zeytin aroması ve taze kesilmiş yeşil ot nüanslarıyla doludur. Damakta, Picual özünü koruyarak, dengeli bir acılık ve orta yoğunlukta bir baharat tadı sunar; yeşil enginar, yeşil badem ve domates bitkisini hatırlatır. Rengi çok yoğun ve temiz bir yeşildir.
İspanya, El Ejido
...Tomates Paso Doble, "Montañés de la Galia" adlı tek ve özel bir çeşidi ile gurme organik domates üretir ve ticaretini yapar. Bu domates, dünya çapında birçok gastronomi eleştirmeni ve en iyi şefler tarafından tatlı tadı nedeniyle övülmektedir. Referanslar incelenebilir. Paso Doble'in çalıştığı hat, lezzet üzerine odaklanmıştır. Domatesler GG, G ve M boyutlarındadır. "Montañés de la Galia" çeşidi...
İspanya, Murcia
... edilmiş sebzeler kullanıyoruz, bu da ürünlerimize doğal tadı katıyor. Koruyucu ve katkı maddesi yok: Domatesi olgunlaşma döneminde topladığımızda, uygun renk ve asidite ile şeker dengesi elde ediyoruz, bu da katkı maddesi olmadan doğal bir koruma sağlıyor. Yavaş ateşte: Ev yapımı gibi, en iyi sebzeleri, sızma zeytinyağını kullanarak ve yavaş ateşte pişirerek, bizi farklı kılan gerçek ev yapımı...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play