...Fesleğen, mutfakta taze ve hafif tadı ile son dokunuş olarak kullanılan bir aromatik bitkidir. Sebzeler, et, balık, çorbalar, makarna ve domates sosu için kullanılır. Ayrıca hazımsızlığa karşı ve parazit ilacı olarak da kullanılır. Çeşitli ağırlıklarda tepsi veya polistiren ambalajda mevcuttur.
Eşleşen ürünler
Fesleğen
Fesleğen
Diğer Ürünler
Kişniş
Kişniş
İtalya, Orbassano
...Taze yumurtalı tagliatelle, dünya çapında dokusu, tadı ve boyutu ile tanınan uzun bir makarna çeşididir. Emilia mutfağının sembolü olan bu makarna, son derece çok yönlüdür ve sayısız hazırlamada kullanılabilir. Ragù (et sosu), mantar sosu veya trüf sosu ile mükemmel bir uyum sağlar ve basit domates sosları ile de son derece lezzetlidir.
İtalya, Imperia
... bulacaksınız. Eşleşmeler Zengin ve sarıcı tadı, her türlü makarna için mükemmel hale getirir. Lezzeti artırmak için hafifçe ısıtıldığında, hafif al dente makarnanın üzerine doğrudan dökülebilir. Yine, ürün yelpazemizdeki diğer soslar gibi, sandviçler ve bruschetta için de ideal bir yan yemek. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın ve 3 gün içinde tüketin. Kod:SUOL 180...
İtalya, MILANO
... uzanmaktadır. O’ Friariello Napoletano, Broccoli sottolio O’ sole e’ Napule 960 Gr’lık kavanozda. Vesuviana bölgesinde yetiştirilen bu sebze, Ekim'den Mart'a kadar işlenmektedir. Et bazlı tüm yemekler için mükemmel bir sebze olan bu ürün, kendine has tadı ile et yemeklerinin yanında garnitür olarak kullanılmakta, bruschetta ve pizzalar için idealdir. KONFEKSİYON 6’LI 1 ADET = EURO 3,90 1 PALLET = 50 6’LI KONFEKSİYON SON KULLANMA TARİHİ 30/06/2026 MINIMUM SİPARİŞ 15 PALLET...
İtalya, Torino
... BİLGİLERİ. Dehidre domates tozu, kendi yetiştirdiğimiz domateslerin kurutulup öğütülmesiyle üretilir. Kuru domates tozu %100 güneşte olgunlaşmış domateslerden oluşur. Taze domatesin tüm tatlılığını ve asiditesini içerir; tat artırıcılar, tuz, aromalar veya topaklanmayı önleyici kimyasallar içermez. Lezzeti yoğun ve çoğu taze domatesten daha lezzetlidir. Formülasyonlara domates tadı ve rengi eklemek için, ayrıca gerekli kuru maddeyi kalınlaştırmak ve düzenlemek için idealdir.
İtalya, Noci
... domates, ekmek veya örneğin füme somon gibi hafif yemeklerle birlikte servis edilebilir. Ayrıca, pizzaları veya gurme ana yemekleri doldurmak için de kullanılabilir. Harika bir şarap kadehi ile de mükemmel bir uyum sağlar.
...Prunillo sosu, bölgemizin geleneğinde kök salmış tipik bir Puglia domatesinin işlenmesiyle elde edilir. Yoğun rengi, ekşi tadı ve belirgin aroması, hem et hem de balık bazlı sosların hazırlanması için mükemmel bir temel sunmamızı sağlar. Net ağırlık 290 gr.
...bu sayede bu ürünlerin tadı diğerlerine göre daha üstündür, çünkü deniz kenarında yetiştirilmektedirler. En iyi teknikleri kullanan, doğal polinasyon gibi, öncü bir işletmedir. Ayrıca burada nikel içermeyen topraksız domatesler de üretilmektedir. Tüm ürünler GLOBAL GAP sertifikasına sahiptir.
İtalya, Ceglie Messapica
...şirketin gerçek bir mücevheri, en eski geleneklere saygı göstererek, en son üretim teknikleriyle elde edilmiştir. Fusilli, cavatelli ve tam buğdaydan yapılan orecchiette, basit bir domates sosu veya et sosu ile ya da diğer soslarla zenginleştirildiğinde damak tadınızı şımartacaktır. Pazarın en çeşitli ve tamamen yeni ürünü olan Malvasia Makarna, sert buğday irmiği ve yerel Malvasia üzümünden yapılan şarap ile su eklenmeden yoğrularak elde edilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play