...ızgara, fırında pişirme veya gurme tarifler için idealdir. Presa iberik, lezzet ve kalite dolu, otantik bir gastronomik deneyim sunar; yüksek mutfak değeri arayan iberik domuz eti tutkunları için mükemmeldir.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) Guijuelo (Salamanca)'da yerleşik olup, neredeyse tamamen İberik domuzunun sanayileştirilmesiyle ilgilenmektedir. Amacı, sanayilerinin ihtiyaç duyduğu domuzların kesimi ve parçalanmasını sağlayacak bir kesimhane ile yağların eritilmesi için bir bölüm inşa etmekti. Bu süreç, 1982 yılında faaliyete geçmiştir. Günümüzde, MAGUISA, ürettiği tüm SANDACH (İNSAN TÜKETİMİN...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... Koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Vakumlu ambalajda 5ºC'nin altında saklanmalıdır. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Sıcak kesim, soğutma, V şeklinde kesim, tuzlama, doğal kurutma ve dinlendirme. Malzemeler: Meşe palamudu ile beslenen domuz omuzu ve deniz tuzu.
İspanya, Murcia
İspanya'da üretilen ürünlerin kalitesine inanıyoruz, bu yüzden bunları dünyanın geri kalanıyla paylaşmak istiyoruz. Asturyalılar keçi peynirleriyle, Valensiyalılar paellalarıyla, Riojanlar şaraplarıyla gurur duyuyor, ancak tüm İspanya, ürünlerimiz ve tariflerimiz sınırlarımızı aştığında sevinç yaşıyor. İspanyollar olarak, mutfağımızla ve topraklarımızda üretilen ürünlerin çeşitliliğiyle gurur duyu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play