İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... bir ferahlatıcıdır. Limon -zencefil, hibiskus gibi çeşitli tatlarımız var ve müşterilerin talep ettiği diğer tatları da hazırlayabiliriz, örneğin kakao, mango,... Bu probiotik içecekler, probiotik kültürlerin tükettiği şeker kamışı ve hurma şurubunu suya koyarak yapılır. Limon konsantresi sayesinde lezzetlidir. Hafif gazlıdır (üretim sırasında doğal olarak oluşan gaz, fermantasyon sonucu). Canlı içecekler, pastörize edilmemiştir, Lactococcus, Lactobacillus ve Bifidobacteria türlerini içerir. İçeriklerden biri, zeytin suyu eklenmesiyle doğal antioksidanlar (zeytin polifenolleri) içerir.
İspanya, Villatuerta
...Gerçek ve çekici tatlardan ilham alan yeni "brewed" içecek tariflerimizi keşfedin: lime, zencefil kökü, elma ve beyaz üzüm. Bağırsak florasının korunmasına yardımcı olan ve tadı son derece lezzetli olan fermente bir içecek için farklı bir aroma ve tat sunan egzotik ve ferahlatıcı bir karışım. Doğal malzemelerin infüzyon ve fermantasyon kombinasyonunu kullanarak yüksek kaliteli içecekler üretmek için geleneksel bir teknik kullanıyoruz.
...Hava koşullarına dayanıklı yüksek kaliteli plastik sunmaktan gurur duyuyoruz. Plastiklerimiz, oksijenin varlığını engelleyerek hava ve suya karşı bir bariyer oluşturur. Böylece, hayvan yeminin kötü aerobik fermantasyon nedeniyle kaybı sınırlanır ve oksijensiz iyi laktik fermantasyon teşvik edilir. Yüksek delme ve yırtılma direnci, yem bitkilerini kemirgenler ve kuşların saldırılarından korur...
İspanya, Bigastro-Alicante
...Siyah Sarımsak Amefruits Gourmet, İspanya'nın Las Pedroneras bölgesinde yetiştirilen en iyi mor sarımsaktan yapılmıştır. Üretim süreci %100 doğaldır çünkü doğal fermantasyon sürecinde herhangi bir katkı maddesi veya kimyasal kullanılmamaktadır. Siyah sarımsak, taze sarımsaktan dış katmanında biraz daha koyudur. Büyük fark, dişlerin renginin tamamen siyah olmasıdır. Kremamsı bir dokuya sahip olup...
İspanya, Canet De Mar
Beş duyuyu kullanarak, misyonumuz özel markaların konumlandırılmasıdır. Böylece, temsil ettiğimiz markaları ulusal ve uluslararası düzeyde, faaliyet alanınızda dağıtım için sunabiliyoruz. Cabecita Loca ürün ailesi, yalnızca doğal ve yüksek kaliteli ürünlerle üretilen Premium formatındaki içeceklerimizdir. En iyi şarapların, özellikle Garnacha ve Merlot'un temel alındığı bu içeceklerde, en özel şi...
İspanya, Alhama De Murcia
... maddeleridir. Yaygın iyileştirici türleri arasında hamur iyileştiricileri, fermantasyon iyileştiricileri ve emülsiyon iyileştiricileri bulunmaktadır. Faydaları şunları içerir: - Hamurun dokusunu ve elastikiyetini artırma. - Nihai ürünün hacmini ve kabarıklığını artırma. - Ekmeğin raf ömrünü uzatma.
İspanya, La Seca-Valladolid
...Aperitif şarabı, çok, çok soğuk, 3º ile 5º santigrat arasında, frappé veya glacé olarak servis edilmesi önerilir. Deniz ürünleri, kaya balıkları ve turşu balıklar, mavi peynirler ve her türlü pâté ve tatlılarla eşleştirilmesi tavsiye edilir. Menşei: Castilla ve León Toprakları Şarapları Çeşit: Verdejo-doğal tatlı Yıl: 2019 Yaşlandırma: %100 verdejo üzümleri ile üretilmiş ve 9º alkolde durdurulmuş kontrollü fermantasyon ile Tadım Notları: İvory sarısı renk. Temiz, yüksek aromatik profile sahip ve ağızda mükemmel hacim.
İspanya, Murcia
...En eski bağlarımızdan seçilen en iyi Tempranillo üzümleri ile yapılmıştır, küçük kutular içinde elle toplanmış ve seçim masasında sınıflandırılmıştır. Malolaktik fermantasyon ve yeni Fransız meşe fıçılarında 24 ay daha olgunlaşma. Son olarak, şarap satılmadan önce en az 12 ay şişede bekletilir. Şişe: 0,75L Magnum Şişe: 1,75L...
İspanya, Madrid
...Doğal yüksek güçlü enzim. Serrapeptaz, diğer proteolitik enzimlerden daha güçlü bir etkiye sahip olan bir proteolitik enzimdir. İÇERİK: Serrapeptaz 120.000 UI (Serratia suşundan bakteriyel fermantasyon ile elde edilmiştir) Diğer bileşenler her kapsülde: dolgu maddesi pirinç unu 40 mg, bitkisel kapsül (HPMC) 50 mg, ağırlıklar KULLANIM ŞEKLİ: 12 yaş ve üzeri yetişkinler ve çocuklar için günde bir kapsül, aç karnına alınmalıdır.
İspanya, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Bölgedeki geleneksel üretim yöntemi. Tüm salkımlar, doğal bir fermantasyon süreci için bir tankın içine yerleştirilir ve bu süreç karbondioksit gazı atmosferinde gerçekleşir. Sonuç, meyvemsi aromatik güce sahip ve morumsu renklere sahip şaraplardır.
İspanya, Narón
...Levaduras Lesaffre Gözle görünmez olsa da, maya, hamurda bulunan ve ekmek yapım sürecinde vazgeçilmez olan bir canlı mikroorganizmadır; aynı zamanda aroma ve fermantasyonun düzenlenmesinde de esastır. Bizim mayalarımız, düzenliliği, kalitesi ve yüksek fermantasyon gücü ile karakterizedir; her zaman tat, aroma, kullanım kolaylığı gibi detaylara dikkat ederiz. Her işletmenin ihtiyaçlarına uyum sağlayan farklı sunumlar sunuyoruz:...
Eşleşen ürünler
Mayalı
Mayalı
İspanya, Sant Cugat Del Vallès
...Hızlı Detaylar Tip: Yeşil kahve çekirdekleri Çeşit: Diğer İşleme tipi: Güneşte kurutma Olgunluk: Çok iyi fermantasyon Derece: 1 ve 2 Sertifikasyon: SGS, Ulusal Kakao ve Kahve Kurulu (NCCB) Ağırlık (kg): 71 Menşei: İspanya Marka: Konvansiyonel kakao ve kahve...
İspanya, Rubi-Barcelona
...LINK INDUSTRIAL, kimya, ilaç, kozmetik, biyoyakıt, atık su, gübre vb. endüstrileri için makine tasarımı, üretimi ve pazarlaması üzerine odaklanmıştır. Özellikle, karıştırıcılar, mikronizatörler, "nucha" filtreleri, katı karıştırıcılar ve "film evaporatörleri" üretiminde uzmanlaşmıştır. Her sürece uyumlu karıştırıcılar: karıştırma, homojenleştirme, dağıtım, hidrojenasyon, fermantasyon, katı...
İspanya, Tomelloso
...BioVinegar, en yüksek kalitede organik sirke ve sirke bazlı çözümler üreten önde gelen bir üreticidir. İspanya'nın Tomelloso şehrinde bulunan firmamızın misyonu, her damlada tat, saflık ve sürdürülebilirliği garanti eden, en katı uluslararası standartlara uygun doğal ve çevre dostu ürünler sunmaktır. Ürünlerimiz %100 doğal bileşenlerden yapılmakta ve kontrollü bir fermantasyon sürecinden...
Diğer Ürünler
Sirke
Sirke
İspanya, La Mata. Toledo
... için); - "Candeal" unu (daha sert ama çalışması kolay hamurlar için optimal, Candeal ekmeği, churros ve kızartma hamurları için); - "Media Fuerza" unu (iyi bir kıvam ve gaz tutma gerektiren hamurlar için, mekanize süreçlerde bagetler için idealdir); - "Especial" unu (kontrollü fermantasyon için çok iyi, el yapımı bagetler, milföy hamurları ve rustik ekmekler için); - "Gran Fuerza" unu (kalite açısından en yüksek, kalıp ekmeği, Roscon de Reyes, ensaimadas ve hamur işleri için idealdir). Ayrıca tam buğday unu ve çavdar unu da üretiyoruz.
İspanya, Menbrilla (ciudad Real)
... bulunmaktadır. Bu alanlarda, üzümlerin işlenmesi için yenilikçi teknikler uygulanmakta, FOSS özel analitik çözümleri ile üzümlerin tutarlılığı ve hasat anındaki olgunluğu ölçülmekte, fermantasyon sürecinden geçmekte ve şişeleme öncesi anahtar spesifikasyonlar belirlenmektedir.
...İspanya'da 16'dan fazla ülkede varlığı olan en büyük el yapımı bira üreticisiyiz. Her zaman en iyi malzemeleri, Belçika ve Alman maltlarını ve Amerikan ile Çek şerbetçiotlarını kullanarak, doğal bir çift yüksek fermantasyon sistemi ile yüksek kaliteli el yapımı biralar üretiyoruz, ASLA özler kullanmıyoruz. Ana ürünlerimiz La Socarrada ve Er Boquerón'dur. La Socarrada, gastronomik bir amaçla...
İspanya, Fornells De La Selva-Girona
Refrica, modern ve yenilikçi bir inovasyon şirketidir, ancak 1948 yılında kurulmuş olması nedeniyle uzun bir geçmişe sahiptir. Profesyonel ekibimizde mekanik mühendisler, elektrik mühendisleri, soğutma teknisyenleri ve bilgisayar programcıları bulunmaktadır; size en iyi kalite ve güvenilirliği sunacaklardır. Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz: -Endüstriyel soğutma. -Kurutucular. -Hava taşımacılığı. -İzolasyon panelleri. -Beyaz odalar. -Fermantasyon odaları ve ekmek dondurma tünelleri. -Ticari soğutma ve konaklama sektörü. -Klima.
İspanya, Valencia
... Kendimizi, geldikleri yerle özdeşleşen sıradışı şaraplar üretme niyetiyle kurduk. Bu şaraplar, Rueda, Rioja ve Ribera del Duero manzaralarının coğrafyasını ve şarapçılık tarihini ifade ediyor. Bir süre sonra, üretmek istediğimiz şarap profilini net bir şekilde belirledik: taze, meyvemsi ve zarif, hacimli ve dengeli şaraplar. Üzüm, fermantasyon süreciyle şaraba dönüştüğünde, 12 ay süreyle fıçıda ve...
İspanya, Almendralejo
www.covini.es COVINI, 2001 yılından beri faaliyet gösteren bir ticaret şirketidir ve şaraplar ile içecek endüstrisi için geniş bir meyve suyu yelpazesine uzmanlaşmıştır. Şaraplar (Geleneksel veya kontrollü fermantasyon), Beyaz Şaraplar, Köpüklü Şaraplar, Rosé, Kırmızı, Yüksek renkli kırmızılar, Çeşitli ve farklı D.O. Şaraplar sunabiliriz. Ayrıca, Üzüm suyu, Konsantre ve Düzeltme yapılmış olarak...
... kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Kendi atölyemizde, her türlü soğutucu kompresörün (endüstriyel soğutma ve soğutma) onarımı için hizmet vermekteyiz. ILERFRED olarak, tarım ürünleri, et, kimya, balık, kurutma tünelleri, dondurma tünelleri, hazır yemekler, çalışma odaları, dondurma odaları, mezbahalar, sucuk kurutma odaları, nem kontrol odaları, yüksek nem odaları, kontrollü fermantasyon odaları gibi tüm sektörler için çeşitli ölçeklerde tesisler tasarlayıp uyguladık.
İspanya, Toledo
... zaman ve sevgi de eklenmektedir, bu da tadının "elli yıl önceki gibi" olmasını sağlamaktadır. Farklı bira çeşitlerini elde etmek için, temel bir malt ile birlikte daha kavrulmuş maltlar eklenerek, onlara farklı bir renk ve tat kazandırılmaktadır; ayrıca, bira türüne göre değişen diğer faktörler de etkili olmaktadır: mayşeleme süresi, fermantasyon sıcaklığı, maya veya olgunlaşma. "Her tür için tamamen bireysel ve kişisel bir üretim sürecidir."...
İspanya, Barcelone
...1992 yılında Vicente Comin tarafından kurulan şirket. Yarı endüstriyel ve endüstriyel fırınlar ve pastaneler için makinelerin özel temsilciliğini yapan bir firma ve satış noktaları. Silo/ bölme/ yuvarlama/ fermantasyon/ fırınlar... vb. üretim sürecinin her aşamasında uzmanlaşmıştır. Comin Machinery'nin teknik servisi, Almanya, Avusturya ve Hollanda'daki temsilciler tarafından nitelikli olarak...
İspanya, Sevilla
... yönlendirilen fermantasyon süreçlerinde, canlı (liofilize edilmemiş) son teknoloji probiyotik bir suş olan Laktik Mikrofloz ile desteklenen gıda biyoteknolojisi ile desteklenmektedir. Bu ürünler, tüm hayati özellikleri sabitlenmiş ve çevreye stabilize edilmiş çok aktif bir şekilde sunulmaktadır.
Fırıncılık ve pastacılık için makine, fırın, kontrollü fermantasyon odaları ve ultrabuzlama pazarlamasıyla ilgilenen bir şirket. 24 saat teknik servis sunuyoruz. Markaların pazarlaması: Tecnomac ve Logiudice.
İspanya, Valencia
Kontrollü fermantasyon için el yapımı ahşap tepsi üreticisiyiz. Tüm ürünlerimiz yüksek kalite sunmakta ve sağlık düzenlemelerinin katı gereksinimlerini karşılamaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play