...Carlos'un Honduras'taki plantasyonunda yetiştirdiği kahve, oldukça zengin bir aromatik ve tat profiline sahiptir. 48 saatlik doğal fermantasyon sayesinde, bu kahve ile hem sütlü çikolata ve karamelin tatlı notalarını hem de portakal ve yeşil elmanın daha meyvemsi notalarını tadabiliriz. Her zaman dengede kalan, orta asiditeye sahip patlayıcı bir karışım. Yer: Corquin, Copan Çiftlik: Carlos Estevez Mejia Yükseklik: 1450 – 1550 msm Çeşit: Red Catuai İşlem: 48 saat Anaerobik Fermantasyon Organoleptik Profil: Portakal, beyaz çikolata, yeşil elma ve karamel...
İtalya, Trepuzzi
... içeceklerin karıştırılmasına uygun, çok yönlü karaktere sahip mükemmel bir el yapımı Rum'dur. Sadece Portekiz'de üretilen Rum Farol, sıkılmış şeker kamışı suyunun doğal fermantasyon ve damıtma süreçlerinin sonucudur; aromatik profili garanti altındadır. RUM FAROL, sofistike içmeyi aydınlatır ve duyuların rotasını çizer. Kapasite: 70cl - %40Vol hediye kutusuyla.
İtalya, Marmirolo
...W: 380 ÷ 400. En iyi Avrupa buğdaylarından elde edilen, yüksek güçlü Tip 55 unudur. Uzun fermantasyon ve saklama ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir, buzdolabında 4 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG...
İtalya, Misano Adriatico
...LA CHOUFFE, yüksek kaliteli %12 alkol oranına sahip bir Belçika sarı birasıdır. 33cl'lik şişelerde paketlenmiştir ve bir dinlenme anının tadını çıkarmak veya bir yemek eşliğinde arkadaşlarla birlikte tüketmek için mükemmeldir. Yüksek sıcaklıkta fermantasyon formülü, eşsiz ve dolgun bir tat sunarken, VAP'nın (alkol buharı) inceliği özelliklerini daha da vurgular.
İtalya, Canelli
...7 valfli COMPACT monoblok, prestijli şaraplar üreten küçük şarap mahzenleri için özel bir çözümdür. Kapağı olan bir kapaklama cihazı ile donatılabilir ve şişede yeniden fermantasyon yapan el yapımı biranın şişelenmesine yöneliktir. Merkezdeki yıldız, muslukların altında 7 şişe yerleştirir ve bu şişeler tankın aşağı inmesiyle doldurulur. Bu şişeler çıkışta, tek tek kapatılırken, tankın altında...
İtalya, Cardano Al Campo
...Bunlar programlı fermantasyon için profesyonel dolaplardır.
İtalya, Barletta
...Illivia Leone de Castris Negroamaro, Salice Salentino belediyesinde bulunan bağlardan doğmaktadır. Hasat, Eylül ayının sonlarına doğru elle yapılmaktadır ve Negroamaro üzümlerinin yanı sıra, çok az miktarda Malvasia Nera di Lecce üzümleri de toplanmaktadır. Hasat tamamlandıktan sonra, şarap mahzenine aktarılan salkımlar kırmızı şarap olarak işlenecek ve fermantasyon döneminin ardından, Negroamaro Illivia, pazara sunulmadan önce iki ay boyunca büyük meşe fıçılarda olgunlaşacaktır.
İtalya, Venezia
...Sevimli ve kadifemsi. Yüksek kaliteli arpa maltı ve buğday maltı ile ince üst fermantasyon mayası, bu Blanche'a zengin ve ferahlatıcı bir tat kazandırır, yumuşak meyvemsi kokularla doludur. Doğal olarak bulanık. Atıştırmalıklar, balık yemekleri ve deniz ürünleri, beyaz etler ve taze meyve tartı ile mükemmel bir tamamlayıcıdır. Aperitif olarak harika.
...Kısmen pişirilmiş dondurulmuş fırın ürünü. Tamamen el yapımı. Sızma zeytinyağı, domates püresi ve kekik ile yapılmıştır. Doğal fermantasyon 24 saat. Laktoz içermez. Düzensiz şekil.
İtalya, Nave
... başarıların yanı sıra, çeşitli şekillerde zanaat ve ticaretin gelişimini de etkilemişlerdir. Kloster (Manastır) Hell, Bavyera'nın en klasik ve en eski düşük fermantasyon bira geleneklerinden birine aittir. Bira fabrikasının 400. yıl dönümünde 2009 yılında kapılarını açan bira fabrikası müzesini ziyaret ederek manastırın heyecan verici tarihini öğrenebilirsiniz. Kapazite: Fıçı l Kod: 05196 Kategori: Fıçı Stil: Lager Alkol Oranı: %4,9 Ülke: Almanya Önerilen Bardak: HELL İçindekiler: Su, Arpa Maltı, Şerbetçiotu...
...Üzüm Cinsi: %100 Nebbiolo. Şarap Yapımı: Geleneksel fermantasyon, yaklaşık 21 gün boyunca kapalı başlıkla bekletme ile. Olgunlaşma: Küçük Fransız meşe fıçılarda 36 ay. Renk: Yoğun nar çiçeği kırmızısı. Koku: Yoğun ve karmaşık, küçük orman meyveleri ve tatlı baharat notaları ile. Tat: Kuru ve dolgun, uyumlu ve iyi bir kalıcılığa sahip. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Kırmızı et yemekleri, özellikle haşlama ve rostolar, olgun peynirler ve fondü ile trüf içeren karmaşık yemekler için önerilen şık bir şarap. Yaklaşık 18°C sıcaklıkta servis edin.
İtalya, Caramagna Piemonte
...Ginox sprey cihazı, her havuz veya tankta çok yönlü ve kolayca kurulabilir, fermantasyon sırasında posayı sürekli ıslatma fırsatı sunar ve böylece oksidasyonu önler; aynı zamanda öğütme işlevini de yerine getirir. Yağsız dişli sistemi ile donatılmıştır ve yalnızca AISI 304L paslanmaz çelik ve gıda sınıfı plastik kullanmaktadır. Bu nedenle GINOX sprey cihazı, temizliği ve dezenfeksiyonu son...
İtalya, Ponte Galeria
...Japonya'da geleneksel doğal fermantasyon yöntemiyle üretilen Koikuchi soya sosu, piyasadaki soya soslarından farklı olarak endüstriyel yöntemle değil, uzun bir fermantasyon süreci gerektiren eski orijinal yöntemle üretilmektedir. Doğal malzemelerle elde edilir: soya, buğday, tuz, saf kaynak suyu ve koji. Koikuchi Nipponia soya sosu dengeli bir umami tadına sahiptir, açık ve taze bir aroması...
İtalya, Mazara Del Vallo
...Üzümden elde edilen kristal monohidrat destrosu. Üzüm suyunda bulunan glikoz monosakkaridinin gerçek fraksiyonudur. Beyaz kristal formunda, %99'dan fazla saflıkta sunulmaktadır. Uygulamalar: - Pastacılık ve Fırın Ürünleri: Fermantasyonu iyileştirir; - İçecekler: Alkolik fermantasyon ajanı; - Şekerlemeler: Ağızda hafif bir tatlılık ve ferahlık hissi bırakır; - Nutraceutical Gıdalar (besin takviyeleri, sporcu takviyeleri): Stres altındaki vücudun enerji rezervlerini yeniden sağlamak için anında enerji kaynağı.
İtalya, Milano
NeroSano, benzersiz bir İtalyan ürünüdür. Siyah sarımsak, sadece kontrollü sıcaklık değişimleri, hava nem oranı ve atmosfer basıncı değişiklikleri ile belirli bir süre boyunca fermente edilmiş taze sarımsak (Allium sativum L.)tır. Bu süreç, dişleri beyazdan koyu renge dönüştürür, onlara tatlı bir lezzet kazandırır ve çiğneme dokusunu jelimsi hale getirir. Beyaz sarımsaktan siyah sarımsağa dönüşüm ...
İtalya, Dorgali
...Bovale Sardo üzümünün neredeyse saf bir işlenmesiyle elde edilen bu şarap, yerel olarak Muristellu olarak bilinen yerel bir çeşittir. Küçük çelik tanklarda yavaş bir fermantasyon ve 3 yıl boyunca Fransız meşe fıçılarda uzun bir olgunlaşma sürecinin ardından, bir yıl ve biraz daha fazla süreyle yatay şişede olgunlaşmıştır. Yoğun, mor tonlarıyla birlikte ruby kırmızı bir renge sahiptir; burunda...
İtalya, San Donaci
...100% Primitivo üzümlerinden elde edilen şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Kırmızı şarap yapımı, fermantasyon sürecinin iklimlendirilmesi ile gerçekleştirilir. Yumuşak tanninleri ve kalıcı tat-burun özellikleri ile karakterizedir. Burunda olgun kırmızı meyve aromaları, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi, hatta jelatin formunda öne çıkar. Olgun peynirler ile idealdir; Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese soslu makarna, avcı usulü beyaz etler.
İtalya, Orio Litta
...Syaloset 2000, bakteriyel fermantasyon ile elde edilen yüksek moleküler ağırlıklı bir fraksiyondan üretilmiş, yüksek saflıkta Hyaluronik Asit sodyum tuzu içeren steril, pirojenik olmayan ve viskoelastik bir çözümdür. Travmatik ve dejeneratif eklem patolojilerinde Hyaluronik Asit kalitesi azalır ve sinovyal sıvının viskozitesi kaybolur, bu da işlev bozukluğuna ve ağrılı semptomatolojiye yol açar. Hyaluronik Asidin intra-artiküler uygulanması, sinovyal sıvının viskoelastik özelliklerini geri kazandırarak eklem hareketliliğinde önemli bir iyileşme ve dolayısıyla ağrının azalmasını sağlar.
İtalya, Conegliano
... Ca’Vittoria'nın bağlarının sağlığına ve refahına ekstra dikkat etmesine olanak tanımaktadır. Bu, diğer mülklerin, bölgeye dağılmış parsellerle, iddia edebileceği bir kalite avantajıdır. Mülkün mahzeni, serin granit yamaçlarına kazılmıştır ve Ca’Vittoria Prosecco'yu fermantasyon ve olgunlaşma sırasında optimal sıcaklıklarda tutmaktadır.
İtalya, Oderzo
...oksidasyon ve düşük performans gibi fermantasyon süreçleriyle yaygın olarak ilişkilendirilen risklerin önlenmesini sağlar. Atecnos, kendi suş yelpazesinin yanı sıra, belirli ve özelleştirilmiş maya suşlarının yeniden üretimini de garanti edebilme yeteneğine sahiptir.
İtalya, Saltara
... faaliyetlerimiz, tam şarap mahzenlerinin, makinelerin ve işleme hatlarının tasarımına, şarapçılık için aşağıdaki gibi tesislerin gerçekleştirilmesi ve pazarlanmasına odaklanmaktadır: üzüm ayırıcılar, elevatör bantlar ve seçim masaları, membran presleri, şıra arıtma tesisleri, çeşitli filtreler, ters osmoz, tartarik stabilizasyon tesisleri, kırmızı şarapların mayşeleme sistemleri, fermantasyon CO2 geri kazanımı. Ayrıca, köpüklü şarap ve gazlı şarap tesisleri, bira üretim tesisleri ve şişeleme tesisleri de gerçekleştiriyoruz.
İtalya, Pianengo
...Olgunlaştırıcılar, pastörizatörler, fermantasyon tankları; AISI 301/316'dan yapılmış izorefrijere veya tek duvarlı tanklar; P.E.D. testi yapılmış aseptik tanklar; Gıda ürünlerinin taşınması için tankerler; Tamamen otomatik 1000 hl'ye kadar üst üste yerleştirilmiş ayrıştırıcılar; Her ürün için tasarlanmış karıştırıcılar ve agitatorler; Borulu ve plaka tipinde ısı değiştiricileri; Her türlü peynir...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play