İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
Oliba suyu Bu ürün, zeytin ve yapraklardan elde edilen suyu olup, organik zeytin ağaçlarındaki polifenolleri yüksek konsantrasyonlarda içermekte ve öğütme sürecinde elde edilen hidrosolüble zeytin parçalarından yapılmaktadır. Daha sonra, ürünün stabilitesini, özelliklerini ve mikrobiyolojisini garanti altına almak için bir pastörizasyon ve konsantrasyon sürecine tabi tutulur. Süreç, polifenoller...
İspanya, Arroniz
...Avantajlar: Besin içeriğini ve nemini koruyan fermente bir yem seçeneğidir. Özellikle büyük hayvancılık işletmelerinde kullanılır. En iyi: Süt inekleri, besi hayvanları, koyunlar ve keçiler için. Tavsiye edilen durumlar: Yıl boyunca sürekli bir yem teminine ihtiyaç duyulduğunda ve üretimi maksimize etmek için.
İspanya, Sant Vicent Del Raspeig ( Alicante)
...Glycine max (L): %30 fermente soya fasulyesi ekstresi tozu ve %70 mısır nişastasından elde edilen dirençli dekstrin (eksipiyan olarak) içermektedir; bu, işleme sırasında eklenir. Üretim sürecinde K2 vitamini çıkarılmaktadır. Fermente soya fasulyesi ekstresi, seçilmiş bir Bacillus subtilis var. natto suşu ile fermente edilmiş genetiği değiştirilmemiş soya fasulyesi (Glycine max L.) ile üretilen natto'dan elde edilen nattokinazı içermektedir.
İspanya, Casas Ibáñez-Albacete
...Rosado Orijinal ve Şaşırtıcı çarpıcı ve canlı renk. Ekşi çilek aromaları ile mineral notaları. Ağızda yağlı ve canlı, çilek ve ahududu gibi kırmızı meyve notaları ile taze bir bitişle sona eriyor. 11 ºC Servis Sıcaklığı ŞARAP BAĞI YAŞI: 30-50 yıl arası ÜRETİM: Beton tanklarda fermente edilip olgunlaştırılmıştır ÜZÜM ÇEŞİDİ: Bobal...
İspanya, La Seca-Valladolid
... önerilir. Deniz ürünleri, turşular, her çeşit pilav ve yarı olgun peynirlerle eşleştirmek için uygundur. Çeşit: Fıçıda fermente edilmiş Yıl: 2015 Yaşlandırma: %100 verdejo üzümünden yapılmıştır. Geleneksel süreç...
İspanya, Cenicero (la Rioja)
...Antea Fıçıda Fermente - BEYAZ & PEMBE ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %75 Viura, %25 Tempranillo Blanco...
İspanya, Villatuerta
...Gerçek ve çekici tatlardan ilham alan yeni "brewed" içecek tariflerimizi keşfedin: lime, zencefil kökü, elma ve beyaz üzüm. Bağırsak florasının korunmasına yardımcı olan ve tadı son derece lezzetli olan fermente bir içecek için farklı bir aroma ve tat sunan egzotik ve ferahlatıcı bir karışım. Doğal malzemelerin infüzyon ve fermantasyon kombinasyonunu kullanarak yüksek kaliteli içecekler üretmek için geleneksel bir teknik kullanıyoruz.
İspanya, Alicante
...TİCARET TEKLİFİ OLgun KAKAO BEANLERİ İHRACATI İÇİN (FILDISI SAHILI KÖKENLİ) 1. TEKNİK ÖZELLİKLER a. Ürünün önde gelen adı: Olgun kakao çekirdekleri – Fildişi Sahili kökenli b. Kalite sınıflandırması: "İyi fermente edilmiş" c. Hasat dönemi: Ekim – Mart (Ana hasat sezonu) & Nisan – Eylül (Küçük ara sezon) d. Diğer teknik spesifikasyonlar: Uluslararası gerekliliklere göre 2. PAKET: 65 Kg'lık Jüt...
1981 yılında kurulan firmamız, sektördeki deneyimimiz sayesinde profesyonel fırıncıların yüksek kaliteli ekmek üretiminde en uygun makineleri geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. Bu süreçleri mümkün olduğunca kolaylaştırmak ve saygı göstermek önceliğimizdir. Dünya genelindeki farklı pazarlara erişim, sektördeki farklı kavramları, süreçleri ve bileşenleri tanımamıza ve bunlara uyum sağlamamıza ol...
...LOESS verdejo, 1998 yılında dikilmiş ve pergola sistemiyle yetiştirilmiş, Valladolid'in Rueda belediyesindeki bir bağdan gelmektedir ve D.O. Rueda'ya göre en iyi 5 verdejo arasında yer almaktadır. Şarap, paslanmaz çelikte fermente edilir ve organoleptik özelliklerini geliştirmek için ince tortularıyla temas halinde tutulur.
...Organik gübreler, toprakta önerilen humus seviyesini korumanın en iyi alternatifidir. Başlıca siyah turba, yüksek derecede ayrışmış, humus içeriği açısından çok zengin ve ayrıca tavuk ve koyun gübresi ile bileşenlerden oluşmaktadır. Bu karışım, toprakta humus oluşum sürecinde gerçekten meydana gelenleri simüle ederek endüstriyel olarak fermente edilmiştir. Kokusuzdur, bu nedenle bahçecilikte mükemmel bir şekilde kullanılabilir. Bu ürünler granül veya toz formunda sunulabilir. Ambalaj: 25 ve 50 kg torbalar.
İspanya, Canet De Mar
...Zinca d'Odre, şarabın kökenlerinin özünü bulma arzusunun bir sonucudur. Bu kırmızı şarabı, balıkla su geçirmez hale getirilmiş deri şarap torbalarında olgunlaştırdık (rezin ve zeytinyağı karışımı). Kontrol edilen sıcaklıkta paslanmaz çelikte fermente edilmiştir. Balıkla su geçirmez hale getirilmiş deri şarap torbalarında olgunlaştırma. Sürdürülebilir tarım 1.800 kg/ha. Elle hasat edilmiştir. Aydınlatılmamış ve filtre edilmemiştir.
İspanya, Astigarraga
...Yerli elmalardan yapılan ve kendiliğinden fermente olan şarap. Ekstra maya ve CO2 eklenmemiştir. Filtre edilmemiş ve pastörize edilmemiştir.
İspanya, Vva Castellon
...Bu bira, ana unsur olan portakaldan doğar; böylece ana tadı vurgulayarak ürüne özgünlük kazandırır. Bu bira, pirinç, navelina portakalı ve taze, yerel olarak yetiştirilen üzüm suyu ile üretilen bir el yapımı biradır. Üç çeşit şerbetçi otu kaynatılmış ve kontrollü sıcaklıkta birkaç hafta fermente edilip, ardından altı hafta dinlendirilmiştir.
İspanya, Sevilla
...TALHA BLANCO FİYAT TEKNİK BİLGİLERİ: Menşei: DOP Alentejo Bileşim: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Şarap Yapımı: Toprak kaplarda fermente edilmiştir Alkol derecesi: 13o TADIM NOTLARI: Görünüm: Altın sarısı Koku: Olgun meyve (ananas) ve portakal kabuğu Tat: Mineral, yoğun ve kalıcı bir bitiş ile...
İspanya, Totanes
...Pastörize koyun sütü ve siyah trüf. En az 3 ay olgunlaştırılmıştır. Hafif ekşi ve aromatik bir tat, trüfün sağladığı nüanslarla tamamlanmıştır. Eşleşme: Cava, Şampanya veya fıçıda fermente edilmiş beyaz şarap.
İspanya, Murcia
...Çeşit: Tempranillo %100 Dikim yılı: 1982 Kök: Richter 110 ve Chasela 41 Yükseklik: 537 metre Alkol: 14,5º Alan: 3.6 Ha Eğitim: Çalı asmalar Dikim aralığı: 2,35 x 1,20 m Şişe: Ocak 2021 Üretim: 987 şişe. 5.500 kg/Ha (Tempranillo'nun izin verilen verimi 6.500 kg/Ha) 2018 HASAT 12 kg kasalarda elle toplanmıştır. ŞARAP YAPIMI Elle saplarından ayrılmış ve 1.500 l. paslanmaz çelik tanklarda fermente...
İspanya, Cox (alicante)
...Saplar, Murcia bölgesine özgü tipik bir üründür. Adından da anlaşılacağı gibi, bu turşu, ardından taponlar ve büyük taponlar çıkan saplardır. Saplar, su ve tuzda fermente edilir. Bu ürünlerin "gevrek" dokusunu ve ekşi tadını vurgulamak gerekir. Ayrıca, sapların yaşlı müşterilerimiz tarafından yıldız ürün olarak kabul edildiğini belirtmek önemlidir.
İspanya, Madrid
...Kolombiya Kahve Kooperatifleri tarafından Expocafé aracılığıyla seçilen, 170 m yükseklikte yetiştirilen, esasen geleneksel çeşitlerden (tipik Caturra, Borbón) oluşan, elle toplanmış, fermente edilmiş, güneşte kurutulmuş ve aroma ile tadı korumak için titiz bir dekafeinleme sürecine tabi tutulmuş bir kahvedir.
İspanya, Madrid
...MENŞE ADI: CIGALES Üzüm hasadı ekim ayının başlarında yapıldı, nazik bir ezme ve sap ayırma işlemine tabi tutuldu. Kontrol edilen bir sıcaklıkta fermente edildi. Ardından malolaktik fermentasyon gerçekleştirildi. Sonrasında ise berraklaştırıldı, stabilize edildi ve şişelendi.
İspanya, Bigastro-Alicante
... sarımsağı, sabit sıcaklık ve nemde uzun bir süre boyunca fermente ederek %100 doğal bir süreçle tesislerimizde üretiyoruz. Bu süreç, sarımsağın faydalı etkilerini 10 katına çıkarıyor. Siyah sarımsak, siyah renkte ve kremsi bir dokuya sahip olup, sürülebilir hale gelmektedir. Ayrıca, güvenilir bir narenciye ihracatçısına ihtiyaç duyan toptan müşteriler ve büyük süpermarket zincirleri için tüm çeşitleri ve paketleme türleriyle limon gibi narenciye ürünleri de üretiyor ve paketliyoruz.
İspanya, Ablitas-Navarra
...Bodega Pago de Cirsus'un amacı, %100 PAGO kalitesinde bir şarap üretmektir. Üzüm seçimi dikkatlice yapılmakta, önce bağda ardından da sadece en iyilerinin ahşap fıçılara fermente edilmek üzere geldiği ayıklama masasında gerçekleştirilmektedir. Şarap üretimi, beyaz, kırmızı, rosé ve tatlı şaraplardan oluşmaktadır. Beyaz şaraplar: Yılın CHARDONNAY'ı, fıçıda fermente edilmiş CHARDONNAY. Kırmızı...
İspanya, Barcelona
...Barcelona'da bulunan Cavalló Graula, özel brut nature, rosé ve rezerv cava tedarikçisidir. Penedés bölgesinde yüzyıllık bir cava üretim geleneğini sürdürüyoruz. Özenle yapılan el yapımı üretim süreci ve yerel üzümlerin titiz seçimi ile fermente etme sürecine geçiyoruz; bu süreç sonunda taze, aromatik ve şık bir şarap elde ediyoruz. El yapımı üretim tekniklerinin devamlılığını sağlayan en iyi kalite ürünü pazara sunarak kendimizi farklılaştırmayı hedefliyoruz.
İspanya, La Seca (valladolid)
...Reina de Castilla Sauvignon blanc, Reina de Castilla Verdejo Fıçıda Fermente, El Bufón Verdejo, Isabelino Verdejo, Isabelino Rueda, Isabelino Rosado, El Paje Verdejo, Príncipe Verdejo Frizzante. Şarap evimiz ayrıca, diğer D.O. şarap evleri, distribütörler, büyük marketler vb. müşterilerin kendi markalarıyla özel şişeleme hizmeti sunmaktadır. Bodega Reina de Castilla, Rueda Şarap Yolu'na bağlıdır. Bireyler ve şirketler için ziyaretler ve etkinlikler düzenlenmektedir. Minimum grup sayısı: 10 kişi.
İspanya, Mataro
Yüksek hidratasyonlu EKMEK üretimi için makinelerin ve hatların tasarımı ve üretimi ile 15 yıldır yüksek fermente sürelerine sahip nemli hamurların işlenmesi konusunda uzmanlaşmış bir şirketiz. Şirketi oluşturan profesyoneller, ekmekçilik sektöründe geniş deneyime sahip genç ve dinamik bir ekipten oluşmaktadır. Mini makinelerden büyük tesislere kadar uzanan ekmekçilik ekipmanları üretiyoruz, her zaman chapata, rustik ekmek, gallega, çörek vb. üretimi için.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play