İtalya, Trepuzzi
...Vodka IN, İtalyan buğdayının fermente edilmesiyle ve beş kez damıtılmasıyla üretilen en saf vodka versiyonudur. Tüm doluluğu ve pürüzsüzlüğü ile tadını çıkarmak için sade içilmelidir. Diğer bileşenlerle iyi bir şekilde harmanlandığı için kokteyller ve uzun içecekler için ideal bir bazdır; asla baskın olmadan içeceğe hoş bir tat uyumu kazandırır. Ağızda pürüzsüz ve zarif bir his bırakır. Hacim: 70cl - %40vol...
İtalya, Marmirolo
...W: 280 ÷ 300. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlar. Anniversario CUORE, yarı fermente hamurlar için idealdir. 25KG...
İtalya, Savignano Sul Panaro
...Organik kahve, tek kökenli doğal, güçlü meyve asiditesi ile, tatlı ve hafif fermente notasıyla. Güçlü çiçek aroması ile karakterizedir.
İtalya, Guardiagrele
İtalya, Canelli
...7 vanalı COMPACT monoblok, prestijli şaraplar üreten küçük şarap mahzenleri için özel bir çözümdür. Şişeleme işlemi için taç kapakları ile donatılmış bir kapaklama makinesi ile donatılabilir ve şişelerde yeniden fermente edilmiş el yapımı biranın şişelenmesine yönelik olarak tasarlanmıştır. Merkezdeki yıldız, 7 şişeyi muslukların altına yerleştirir ve bu şişeler, tankın aşağı inmesiyle doldurulur...
İtalya, Cadorago
...4yo’ serisi, yoğurt yapmak için yüksek konsantrasyona sahip starter laktik asit bakterileri hattıdır ve termofilik fermente süt uygulamaları için özel olarak geliştirilmiştir. 4yo’ yoğurt ve fermente sütler için laktik asit bakterileri serisi, dondurulmuş veya lyophilize karışımlar halinde mevcuttur: Tam ürün bilgilerini indirmek için Sacco System web sitesini ziyaret edin: https://www.saccosystem.com/cat3/it/lattiero-caseario/18/fermenti-lattici/86/fermenti-lattici-per-yogurt-4yo/166/...
İtalya, MILANO
...Barolo Bussia, Monforte d'Alba bölgesindeki Bussia köyündeki bağlardan gelmektedir. Kil ve kireçli toprakların mükemmel etkileşimi, üzümlerin eşsiz aromalarını ortaya çıkarır. Tamamen olgunlaşmış üzümler elle seçilir ve doğal olarak fermente edilir. Ardından, ahşap fıçılarda üç yıl olgunlaşma süreci başlar. Üzüm Çeşidi: %100 Nebbiolo DUYUSAL NOTLAR: Kadehte koyu granat kırmızısı. Karmaşık bir burun, gül, deri, katran notaları. Damakta kuru, gövdeli, uyumlu, kadifemsi, gül, deri notaları. Uzun süreli bir bitiş.
İtalya, Pratola Peligna
...ARMOCOLEST NORMAL KOLESTEROL SEVİYELERİNİN SÜRDÜRÜLMESİ İÇİN TAKVİYE 30 TABLET Kolesterole karşı etkili bir müttefik, fermente kırmızı pirinçten Monakolin K, CoQ10 ve Biox-Save kompleksi ile. ARMOCOLEST, kolesterol ve trigliserid seviyelerini etkili bir şekilde azaltabilen tek bir üründür. Vejetaryenler için uygundur. “Metabolik sendrom”, her biri tek başına kardiyovasküler risk göstergesi olan...
...Taş fırında kısmen pişirilmiş ve elle açılmış, sızma zeytinyağı ile yapılmış, doğal maya ile fermente edilmiş bir ürün. Sızma zeytinyağı ile doldurulmuştur. 24 saatlik mayalanma süresi. Laktoz içermez. Palm yağı içermez. Düzensiz dikdörtgen şekli.
İtalya, Vazzola
...Kesintili damıtma tesisi, minimum safsızlıkla yüksek kaliteli distilatların üretimi için tasarlanmıştır. Orijinal çözümlerle karakterize edilen bu tesis, süreci manuel veya otomatik olarak gerçekleştirmeye olanak tanır; sıcaklıkları, boşaltma derecesini ve baş ve kuyruk fraksiyonlarının ayrımını optimize eder. Ekipman, sofistike üretim teknikleriyle inşa edilmiştir ve özellikle yüksek kaliteli içeceklerin üretildiği küçük ve orta ölçekli damıtma tesislerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır (üzüm veya diğer fermente meyvelerden yapılan schnapps - brendi - “grappa”).
İtalya, Noci
...Fior di bontà caciotta, laktik fermente eklenmiş taze bir peynir olup, kısa bir kurutma sürecine tabi tutulmuştur. Yarı sert bir kabuğa sahip olmasına rağmen, iç kısmı kremsi ve tatlı/ hafif ekşi bir lezzet sunarak son derece lezzetlidir. Bunu ayrıca acı biber ve zeytinli çeşitleriyle de üretiyoruz. Kendisiyle ya da ekmek veya kruton ile birlikte, ya da salatalar veya meze ile eşleştirerek tadına varmak için harika bir üründür.
İtalya, Barletta
... boyunca 24-26°C'de seçilmiş mayalar kullanılarak çelik tanklarda fermente edilmektedir ve kabuklarla macerasyon yapılmaktadır. Sonrasında, yumuşak preslerle nihai süzme işlemi gerçekleştirilmekte ve malolaktik fermentasyon çelik tanklarda yapılmaktadır. Şarap, 18 ay boyunca Fransız ve Amerikan meşe fıçılarda olgunlaşmaktadır.
İtalya, Codognè
...Çapraz akış filtrasyonunda, filtre yüzeyi yarı geçirgen bir membrandır. Sıvı, membran üzerinden ve onun içinden geçer. Böylece temiz kalır. Şarap, meyve fermente içecekleri, bal şarabı ve bira için kullanılır. Bared tarafından kullanılan membranlar herhangi bir mekanik direnç oluşturmaz: ürüne nazik davranır ve sıcaklığını artırmaz. Bared sistemleri ile yapılan filtrasyon, diğer sistemlere kıyasla tek bir geçişte parlak ve steril bir ürün garanti eder; diğer sistemler daha fazla filtrasyon aşaması gerektirir ve bu da üründe daha fazla stres yaratır.
...Gıda Mühendisliği, su, şarap, bira, meyve ve sebze konsantreleri, fermente veya pastörize ürünler gibi sıvı gıda maddeleri için geniş bir depolama tankı yelpazesine sahiptir. Bu tür tesislerin tasarımı ve geliştirilmesinde on yıllık bir bilgi birikimi sayesinde, müşterilerimize fiyat ve iç kalite açısından son derece rekabetçi bir ürün sunabiliyoruz. Tüm depolama tanklarımız, en son teknoloji...
İtalya, Ponte Galeria
... vardır. Soya fasulyesi, buğday, tuz ve koji mantarından oluşan bu fermente karışım, Japonya'da en çok kullanılan soslardan biridir; noodle çorbaları, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu ve daha birçok yemeği tatlandırmak için uygun çok yönlü bir sostur. Soya sosu için gerçekten bir alternatif yoktur. Seçilebilecek birçok çeşit vardır; bunlar arasında koyu soya sosu, açık soya sosu, düşük sodyumlu soya sosu ve tam veya marudaizu soya sosu bulunmaktadır.
İtalya, Martina Franca
Pioggia Store, Puglia'nın tipik gıda ürünlerinin üretimi ve dağıtımında lider bir İtalyan şirketidir ve uluslararası pazarlara ve toptan satışa odaklanmaktadır. Yerel tarım ve hayvancılıktan gelen ham maddelerin titiz bir seçimi sayesinde, otantik ve yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz, nesiller boyu aktarılan geleneksel yöntemlerle üretilen mozzarella di bufala, kremalı burrata, ol...
İtalya, Castel San Pietro Terme
... oda, bütün üzüm için geniş ve sürekli bir geçiş sağlar, bu sayede daralmalar veya ani küçülmeler olmadan, sapların kesilmesini ve ezilmesini önler. Rotorun düşük devir sayısı (45/57 devir/dakika), sapların, kabukların ve çekirdeklerin çarpılmasını ve parçalanmasını önler, böylece pompa, bütün üzüm, ezilmiş üzüm veya fermente üzüm posasını nazik bir şekilde aktarabilir.
İtalya, San Donaci
...Üzüm Cinsi: %100 Negroamaro. Üretim Bölgesi: Salento, Brindisi ve Lecce illeri arasında. Negroamaro üzümlerinin çelik tanklarda fermente edilmesiyle elde edilen bu şarap, kuru ve kalıcı bir tada sahiptir. Burunda, kırmızı meyveler olan frenk üzümü, siyah dut, böğürtlen ve vişne ile Akdeniz maki bitkilerinin balsamik notaları belirginleşir. Tanin yapısının fazla baskın olmaması sayesinde, iyi bir çok yönlülüğe sahiptir; olgun şarküteri ürünleri ve orta olgunluktaki peynirlerle, et bazlı makarna yemekleri, beyaz ve kırmızı etlerin soslu ve fırınlanmış halleriyle uyum sağlar.
İtalya, Lucca
... ve koruyucu özellikleri ile birlikte, fermente pirinç suyu, saçların kurumasını önleyerek sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır. Bitkisel keratin ve amino asitler ile zenginleştirilmiş, biyofonksiyonel peptitler içeren pirinçten elde edilen bir aktif madde, saçları güçlendirir ve elastikiyet kazandırır, kabarmayı önler. Saçları yumuşak, sağlıklı ve parlak bırakır, AIAB standartlarına saygılı yoğun çiçeksi notalarla doludur.
...Üretim Alanı: Leverano (Le). Üzümler: %70 Negroamaro, %20 Primitivo, %10 Montepulciano. Yetiştirme Sistemi: alberello. Toprağın Doğası: alüvyon kökenli, orta yapıda, kireçli bölgelere eğilimli. Şarap Yapımı: Üzümlerin titiz bir seçiminin ardından, saplarından ayrılması (ezilmeden) işlemi yapılır. Şıra, kontrollü bir sıcaklıkta 24-26°C'de 10-12 gün boyunca çelik tanklarda fermente edilir...
İtalya, Milano
...Biotek, esas olarak tarım ürünleri üretiminde yenilikçi teknolojilerin araştırma ve geliştirilmesine odaklanan yenilikçi bir start-up'tır. Şirketin ana misyonu, özellikle daha sağlıklı bir beslenme amacıyla fermente siyah sarımsak üretimi ile İtalya'da üretilen ürünlerin değerini artırmaktır. NeroSano, doğal bir fermantasyon sürecinden doğan ürünleriyle ana markayı temsil eder; bu ürünler, kalite, özgünlük ve zarafet sağlama hedefiyle uzman bir ekip tarafından titizlikle hazırlanmıştır.
...Mozzarella Julienne/küp şeklinde pizza için, pastörize süt ve canlı laktik fermente ile yapılmıştır İÇİNDEKİLER: Pastörize inek sütü, tuz, peynir altı suyu.
... kullanıyoruz ve titiz kontrollerle maksimum sonuç elde ediyoruz. SÜT, yalnızca KONTROLLÜ YETİŞTİRİCİLERDEN gelmektedir; hemen analiz edilmekte ve iç laboratuvarımız tarafından kontrol edilmektedir. Kontrolleri geçtikten sonra pastörize edilmekte ve laktik fermente ile olgunlaştırılmaktadır: her ürün için önceden hazırlanan, işleme sürecinin başarılı olması için gerekli olan özel laktik fermente seçimleri.
İtalya, Brescia
... potansiyeli elde etmek için uluslararası Guyot sistemi ile dönüşümlü olarak kullanılmaktadır. Çimle kaplı bağlar, dolu ağlarıyla korunmaktadır. Şirketimiz, dikkatli ve uzun bir olgunlaşma kontrolü sonrasında, yaprak alma ve seyreltme işlemleri ile üzümleri seçmekte ve ardından Valtenesi şaraplarına öngörü ve bilgelikle şarap yapmaktadır. Şarap mahzenimiz, en modern şarap yapım tekniklerine sahiptir ve üzümlerin ve şarapların fermente edilme sıcaklığını kontrol etmek için kullanılan bir termal iklimlendirme sistemine sahiptir. İklimlendirilmiş depo, şarapların şişede olgunlaşmasını sağlar.
... veya bira tek hammadde; ne kadar iyiyse, dealsız o kadar iyi olacaktır; – her türlü müşteri tipini dahil etmek, her türlü engel ve engeller olmadan; – sadece kaliteye odaklanmak: sadece şarap ve bira gibi fermente alkollü hammaddeler, meyve suları, şıralar veya şekerli endüstriyel içecekler veya yapay katkı maddeleri değil; – kayıtlı markamızla tüm Avrupa'da mağaza açma imkanı sunmak, franchising...
İtalya, Cornegliano Laudense
...1980'lerde kurulan şirket, sürekli olarak gelişim göstermiştir. Bu, geleneksel ve özgünlükten ödün vermeden süt ürünlerini sürekli olarak iyileştirmeye yönelik belirli teknolojilere uygun çözümler arayışında olan iş gücünün sürekli çabası sayesinde olmuştur. BIOTEC FERMENTI S.R.L, yumuşak peynirler, olgun peynirler, çekilmiş hamurlar ve fermente süt üretimi için tüm ihtiyaçları karşılayabilecek geniş bir laktik fermentler yelpazesi sunmaktadır; ayrıca kültür ortamları, doğal peynir altı suyu, polimerler ve gıda yardımcı maddeleri sağlamaktadır.
İtalya, Forli'
...Ürün yelpazemiz, gıda kullanımı için tasarlanmış ve sertifikalandırılmış 500'den fazla model içermektedir. Önerilen çözümler yelpazesini genişleten yenilikçi ve etkili bir un soğutma sistemi geliştirdik. Agriflex ayrıca, en son teknolojiye sahip fermente ve mayalama sistemleri üretimi ve dağıtımında da uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz, tümü Avrupa standartlarına (CE sertifikası), ATEX (patlayıcı atmosferler) ve HACCP yönetmeliklerine uygun olarak üretilmektedir.
... paslanmaz çelik depolama tankları ve şarapçılık ve zeytincilik endüstrisi için komple tesisler, palmiye yağı, ayçiçeği yağı, biyodizel depolama; - Taşınabilir ve test edilmiş otoklavlar; - Test edilmiş bira fermente makineleri ve bira için komple tesisler; - Paslanmaz çelik çift vida ile vinç boşaltma tankları. Şirket ISO 9001 sertifikasına sahiptir.
İtalya, Schio
...Frau Impianti, süt, meyve suyu ve içecekler için proses hatları tasarlar ve inşa eder. Frau Impianti'nin çözüm yelpazesi (farklı kapasiteler için) şunları içerir: süt ve meyve suları için pastörizatörler (plakalı veya borulu), ESL (Uzun Raf Ömrü) sütü için ultra pastörizatörler, UHT sterilizatörleri, yoğurt ve fermente ürünlerin (aromatize süt, kefir, ayran, leben...) üretimi için komple tesisler...
İtalya, Amaro
...La Gortani, gıda sıvıları için depolama tankları sektöründe faaliyet göstermektedir. GORTANI'nin termokondisyonlu depolama tankları, ürünün optimal korunmasını sağlar ve teknik-saniteryal özellikleri, çok yönlülüğü ve pratikliği sayesinde yüksek kaliteli şıra ve şaraplar için en iyi kaplar olarak kendini kanıtlar. Özgün bir özellik, fermente olan şıraların ve şarapların sıcaklıklarını maksimum...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play