...Bu, zengin ve güçlü bir toprakkırmızı rengiyle eşsiz kalitede güzel bir mermerdir. Malzeme, doğal bir sıcaklık ve zamansız bir zarafet hissi verir. Taş, her türlü işleme tabi tutulabilir, bu da onu birçok uygulama için uygun hale getirir.
...şarap şişede en az 12 ay bekletilir.
Şarap türü: Kırmızı. Crianza. Organik
Menşei: D.O.Ca. Rioja
Üzüm çeşidi: %80 Tempranillo. %20 Graciano
Tarım: Organik Tarım
Toprak: Kalkerli mermerler
İlk hasat: 2004
Üretilen şişe sayısı: 35.000
Şişe boyutu: 0,75cl & 1.5 lt.
...Renk: çekici bir yakut kırmızısı şarap.
- Aromalar: olgun meyve, kırmızı meyve ve komposto meyve yoğun aromaları, olgunlaşmadan gelen tipik baharatlı ve kavrulmuş notalarla mükemmel bir şekilde harmanlanıyor.
- Ağız: ağızda çok lezzetli ve etkileyici. Tatlı bir giriş, iyi asidite ile dengelenen uzun, meyvemsi bir şaraba dönüşüyor ve hoş bir tazelik sağlıyor. Yoğun bir bitiş.
...Doğal gübrelerin kırmızı solucanlar tarafından dönüşümü ile elde edilen organik, katı bir toprak düzenleyici. %100 doğal bir üründür ve topluluk kuralı CEE nº2092/91'e göre ekolojik olarak sertifikalandırılmıştır.
Yüksek kaliteli bir üründür, yüksek organik saflığa sahiptir ve kolayca işlenebilir.
Altlıklarla karıştırılabilir, gübre olarak ve toprak iyileştirici olarak kullanılabilir.
Bileşim; %100 kırmızı solucan humusu.
Ambalaj: 25 Kg ve 10 L torbalar.
...100% pamuktan üretilmiş şerit, çeşitli renklerde mevcuttur. Doğal renkler: beyaz, ham ve bej. Toprak tonları: gri, kahverengi, haki yeşil ve siyah. Canlı renkler: mavi, yeşil, bordo, lacivert ve kırmızı. Dikkat çekici renkler: fuşya pembe, lime yeşili, turuncu ve sarı. Yumuşak renkler: bebek pembe, turkuaz yeşil, vanilya ve açık mavi.
30 mm genişliğinde, yaklaşık 1,8 mm kalınlığında mevcuttur...
...Paslanmaz çelik tanklarda kontrollü sıcaklıkta fermente edilir.
Kırmızı üzümlerden, Zinca d'Anfora Tinto, veya beyaz üzümlerden, Zinca d'Anfora Blanco yapılır. Geç hasat edilen üzümler elle toplanır ve kırmızı için 28 derece, beyaz için 22 derecede sabit bir sıcaklıkta fermente edilir.
Alkolik ve malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, şarap el yapımı toprak kaplara aktarılır; burada olgunlaşır, bu da ona daha fazla yapı kazandırır ve aromalarının evrim geçirmesine olanak tanır, ahşap eklenmeden.
... bağları için kullanılan 1 yaşında üzüm bitkileridir. Bunlar, filoksera dayanıklı ve toprak koşullarına uyumlu Amerikan köklerine aşılanmış, seçilmiş beyaz, kırmızı, şaraplık veya sofralık üzüm çeşitlerinden sertifikalı aşılı bitkilerdir.
Üzüm bitkileri, fidanlıklarımızdan nihai yerlerine nakil için en pratik yöntem olan çıplak kök ile gelir: daha az yer kaplar, daha hafif, daha iyi taşınır ve tazeliklerini mükemmel bir şekilde korurlar.
Bitkiler, iki tomurcuğa budanmış, parafinlenmiş (çıkarılmaması gereken kırmızı mum) ve kökleri kesilmiş olarak sunulmaktadır.
... son kavurma ve paketlemeye kadar geleneksel işleme yöntemine saygı göstererek maksimum kalitede safran üretebilmekten gurur duymaktadır. Ürünümüzün kalitesini sağlamak için, Azafran 1994'te yalnızca safran iplikleri üretmekteyiz, böylece doğal özelliklerini koruyoruz ve bu, diğer sunum türlerinde (toz, toz haline getirilmiş, kapsül...) herhangi bir sahtecilik olasılığını önlemektedir.
Geleneksel kurutma süreci ile Azafran 1994, stigmasının yoğun kırmızı rengi, belirgin ve yoğun bir kokusu ve üstün bir renklendirme gücü ile açıkça ayırt edilmektedir.