...Château Pontet Barrail'in 17 hektarlık arazisi, ortalama yaşı 38 olan bağların tam anlamıyla gelişmesini sağlayan killi-kireçli ve kumlu çakıllı bir toprak üzerinde uzanmaktadır.
ŞARAP YAPIMI
Termo-regüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda geleneksel olarak yapılmakta, üçte bir oranında yenilenen meşe fıçılarda olgunlaştırılmaktadır.
ÜZÜM ÇEŞİTLERİ
%60 Cabernet Sauvignon
%30 Merlot
%6 Petit Verdot
%4 Cabernet Franc
TADIM
Granat rengi, kenarları ruby.
Kızarmış notalarla, tatlı baharatlar, incir ve olgun siyah meyve aromalarıyla dolu bir burun.
...Üzümler: Niellucco %40, Syrah %40, Sciacarellu %20 -
Toprak: Yamaçlarda granit arene
Hasat: elle
10.000 şişe.
Şarap yapımı: kısmen saplarından ayrılmış hasat, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tank
Fermentasyona başlamadan önce soğuk bekletme 4 ila 5 gün. Sıcaklık artırımı ve maya ekleme.
Fermentasyon 24 ila 28°C. Günlük delme ve havalandırma.
Bu yıl için üzümlere bağlı olarak 4 ila 8 hafta bekletme. Boşaltma ve presleme.
Olgunlaştırma: 30 ay ince tortuda sülfitsiz. Şişeleme Şubat 2023.
... narenciye notalarına dönüşür.
Gelato SB Indoor By Weed Discount PARFUM
Bu Gelato SB Indoor By Weed Discount çeşidi, hem odunsu hem de kırmızı meyvelerle dolu güçlü bir aroma yayar. Tatma deneyiminin başından itibaren tatlılık hissi mevcuttur. Ayrıca, en ince damakları bile memnun edecek tatlı notalar ve kek tadı (Cookies ailesi ile yakın akrabalığına atıfta bulunarak) bulacaksınız.
Birim fiyat: 1 pot WD Grinded Flowers...
... temel besin maddelerini bağa sağlar. Toprak, Garonne çakıllarından oluşmaktadır. Şarapların olgunlaşması, %25'i yeni olan fıçılarda 12 ay boyunca gerçekleşir.
Kırmızı, parlak ve berrak rengi, oldukça keyifli bir tadımın habercisidir. Burunda karmaşık bir yapı vardır; siyah kiraz, çiçek ve erik kokuları, kavrulmuş fındık ve tost notalarıyla harmanlanmaktadır. Bu şarap, ağızda hoş bir esneklik...
...Pomerol platosunda yer alan Château Taillefer, adını bölgenin tipik özelliklerinden biri olan demir oksitlerinden alır. Eskiler, bu bağda pulluğun "demiri biçtiğini" anlatır, çünkü burada çok fazla demir kaldırır.
Konum
Pomerol platosu (yükseklik 25 m)
Toprak
silika ve mavi killi toprak üzerinde demir oksitleri açısından zengin
Yüzey
12 hektar ekili
Üzümler: merlot %85, cabernet...
...İris özleri, parfümde toprak, metalik ve pudralı notalar gibi zengin ve doğal etkiler sunar. Bu öz, siyah sabunu çağrıştıran çok temiz notalar önerir.
Aromalar
İris özleri, içeceklerde ve süt ürünlerinde frambuaz notalarını artırır. Özellikle kırmızı meyve aromaları için uygundur.
Kozmetik
Bu ürün, kozmetik ürünlerde pek kullanılmamaktadır.
... yelpazesi bırakmaktadır.
Üzümler: %55 Cabernet Sauvignon, %44 Merlot, %10 Petit Verdot
Tadım: Yoğun bir yakut rengi. Burunda siyah meyve, frenk üzümü, böğürtlen notaları; ardından vanilya ve kavrulma arasında değişen empyreumatik aromalar. Yapı olarak güçlü bir kırmızı, hafif odunsu bir dokunuş ve tatlı baharat notaları ile belirgin. Birkaç yıl bekletildikten sonra, tanenler yumuşar.
...Şarap, dostluk ve yaşam tarzının sembolü olan, dünyanın en güzel topraklarında kökleri bulunan binlerce yıllık bir içecektir. Kırmızı, beyaz veya rosé olsun, her şarap benzersizdir; üzüm çeşidi, toprak yapısı ve şarap üreticisinin ustalığı ile şekillenir. Kırmızı şaraplar, yoğun kırmızı meyve, frenk üzümü veya kiraz aromaları ile karakterizedir; bazen baharatlı veya odunsu notalarla birlikte...
...canlı kırmızı bir renge sahiptir.
Kimyon: Toprak tadı ve hafif limonlu bir tat katkısı sağlar.
Kişniş: Ferah bir ot tadı ve hafif limonlu bir nota getirir.
5 Biber: Meyvemsi ve baharatlı dokunuşlarla aromatik bir karmaşıklık sunan bir karışım.
Kekik: Provence otlarına özgü hafif odunsu ve aromatik bir nota ekler.
Çok Yönlü Kullanımlar:
Baharatlama: Etlerinizi, balıklarınızı, sebzelerinizi ve pilav yemeklerinizi zenginleştirmek için mükemmel.
Marine: Lezzetli ve aromatik marineler hazırlamak için idealdir.
Referans:SELVRACFOU...
...Üzümler: %100 Caladoc
Bağların yaşı: 15 yıl
Toprak: Kil- kireç
Hasat: Makine
Tadım:
• Renk: Derin kırmızı, mor yansımalar
• İlk burun: Kırmızı meyveler
• İkinci burun: Baharatlı notalar
• Ağızda: Kırmızı meyveler, denge ve tazelik
• Uzun kalıcılık
Yemek/şarap uyumu:
Bölgesel yemekler, etler, şarküteri
Saklama: 4 ila 5 yıl
Şarap yapımı:
Salkım ayırma/Ezme.
Macerasyon planı 10 gün boyunca 24°'de tazelik ve meyve korumak için.
Preslenmiş posanın damla suyuna eklenmesi.
Kış boyunca ince tortuda FML, şişeleme kadar.
...Uluslararası Gilbert & Gaillard Altın Madalya 2019
YIL: 2018
ÜZÜM ÇEŞİDİ: Cabernet franc.
TOPRAK: Kil- kireçli.
ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma: Üzümler çok güzel olgunlukta toplanmış, %100 saplarından ayrılmıştır. 15 gün boyunca sıcaklık kontrolü ile fermente edilmiştir. 6 ay boyunca paslanmaz çelik tankta olgunlaştırılmıştır.
APELLASYON: AOP Anjou Rouge.
TADIM NOTLARI: Yoğun kırmızı, nar...
... sonra, üzümler 4 ila 5 hafta boyunca manuel olarak marcın ezilmesiyle taninlerin nazik bir şekilde çıkarıldığı bir tankta bekletilir. Olgunlaşma, şişelemeden önce yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda sürer.
Tadım: Çok koyu bir yakut rengi ve kırmızı meyveler (kiraz, frenk üzümü) ile sedir arasında yoğun bir burun, bu Atlantik esintili karışımın tüm gücünü ve yapısını müjdeler. Güzel bir uzunlukla taze ve lezzetli şarap sevenler için idealdir.
Mevcut Yıllar: 2013, 2014, 2015 ve 2016...
... edilir. 18 ay boyunca meşe fıçılarda olgunlaştırılır. Şarap 8-10 yıl saklanabilir.
TADIM NOTLARI
Derin kırmızı renk, yoğun burun ve çok ince kırmızı meyve aromaları, pürüzsüz tanenler ile hoş bir uzunluk.
Yemek eşleştirmesi: Özellikle av etleri, güveçler, peynirlerle Bandol kırmızı şaraplarımızı takdir edeceksiniz...
İdeal tadım sıcaklığı: 16° ile 18°C arasında. Tadım öncesinde 1-2 saat açın.
... bir saklama potansiyeli kazanır.
Renk: Kırmızı
AOC: Bordeaux Supérieur
Bağlar: Kil-çamur toprak
Vinifikasyon: 12 ila 18 ay boyunca yeni meşe fıçılarda tam olgunlaştırma
Ödüller ve madalyalar: Los Angeles'ta Gümüş...
...Cinsler: 80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON
Üzümün kökeni: %100 Manoir de la Valette mülkü
Toprak: killi kireçtaşı
YIL: %100 2018, 09/2019'da şişelenmiştir
Olgunlaşma: %50'si fıçılarda olgunlaştırılmıştır, ancak hafif bir meşe aroması elde etmek için karıştırıyoruz
Alkol: 12,5% <x<13 %Vol
DOSAJ: hiçbir ekleme yok
AMBALAJ: 75 cl şişe
ŞARAP NOTLARI: Burun, kırmızı meyve notalarıyla açılır, ağızda meyveler baskındır
Tavsiyeler: 16 ile 18°C arasında tadım önerisi...
...Appellation'ın terroir'ının kuzeyinde, "orta dağlar" bölgesinde.
Bu, Beaujolais'in en yüksek cru'sudur.
Chiroubles, yürüyüşçüler için uzun zamandır bir mola yeri olmuştur.
Beaujolais tepeleri ve Saône vadisi üzerindeki muhteşem manzarayı hayranlıkla izlemek için dururlar.
Toprak: oldukça iri granit ve porfir.
Bağcılık:
Dikim yoğunluğu: üzüm çeşidinin canlılığını kontrol etmek için 9,000 asma/ha...
...L'OLEOPHORE F1 modeli büyük parçalar için idealdir.
Topu çubuğu ile döndürmek, yayılmayı hızlandırır.
"KIRMIZITOPRAK" rengi, kütle içinde renklidir.
Pompeii fresklerini hatırlatıyor.
Bakımı kolaydır, ılık su ve sıvı sabunla yıkanabilir.
Ayrı olarak satılan 65ML difüzör şişesi.
Çocukların erişebileceği yerlerde bırakmayın.
ref:1316...
...Kırmızı Çeşit 100% Pinot Noir – Fıçıda Olgunlaştırılmış
Şarap Bölgesi: Orta Loire
Doğal Bölge: Le Berry
Toprak Türü: Kil Taş
Ortalama Verim: 45hl/ha
Servis Sıcaklığı: 14°...
...Nez
çok ciddi toprak katmanları, işlenmiş toprak, trüf, orman altı ve parçalanmış taşlar, Orman Pastası, kirsch ve frenk üzümü jölesi ile birlikte böğürtlen ve kurşun kalem notalarıyla yer açıyor.
Bouche
güçlü, ağız harika bir enerjiyle dolu, yumuşak ve yuvarlak bir dokuya sahip kırmızı ve siyah meyve katmanlarıyla birlikte, canlı bir mentol notasıyla finale kadar devam ediyor.
Accord metvin...
KOOK CADEAU, geniş bir hediye ve hediye ambalajı yelpazesi sunan bir Fransız şirketidir. KOOK CADEAU ile kişiselleştirilmiş hediyeler oluşturma imkanına sahip olacaksınız. Çeşitli ürünler arasından seçim yapabilir ve bunları bir mesaj veya isimle kişiselleştirebilirsiniz. Eşsiz ve temsil edici ürünler sunmak için özel hediyeler oluşturabiliriz.
Şirketler ve etkinlikler için rekabetçi fiyatlarla g...
...Kanonkop şarapları, Güney Afrika genelinde kalite, saflık ve zarafet garantisi ile ünlüdür.
Mülkün cabernet sauvignon'u koyu renkte olup, ıslak tütün, meşe baharatları, böğürtlen püresi, chai çayı ve taze toprak gibi inanılmaz derecede karmaşık aromalara sahiptir. Damak tadı da bir o kadar çeşitlidir - tatlı ahududu ve vişne notalarını kavrulmuş kahve tanecikleri ile ayırt edebilirsiniz. Tanninler ise doğrudan ve dengelidir.
Soslu yemekler veya güzel bir biftek ile tadılması önerilir.
... şekilde aromatik olan bu şarap, aynı zamanda ipeksi tanenler ve çok karmaşık bir aromatik palet sunmaktadır: kırmızı ve siyah meyveler, ağızda güzel bir ferahlama, deri notaları, orman altı... basitçe muhteşem!
İçerik: 75cl
Tür: Kırmızı şarap
Üzümler: %64 Cabernet-sauvignon, %30 Merlot
AOC: Pauillac
Saklama: Şu anda içilebilir ve 2037 yılına kadar saklanabilir
Servis sıcaklığı: 16-18°C...
... negatif sıcaklıklara dayanıklı olan Zanthoxyllum Piperitum, toprak türü konusunda az talepkar bir bitkidir. 4 metreye kadar yükselebilen dikenli bir çalıdır ve bu da hasat sürecini zorlaştırır. Rutaceae familyasına ait olan bu çalı, portakal ve limon ağaçları gibi bir narenciye bitkisidir. Kasım ayının ortalarında, pembe bir filmle kaplı küçük toplar görünmeye başlar ve işte bu kabuk.
Net ağırlık: 150 gr
İçindekiler: kırmızı Sichuan biberi
Botanik tür: Zanthoxylum simulans
Hasat dönemi: Eylül - Ekim...
... çiçekleri arasında yapılan bir çaprazlamanın sonucudur. Bu, bir sonuç olabilir.
Tat & Koku: Keskin - Toprak
Yetiştirme Türü: İç Mekan
Kültivarlar: Sweet Skunk ve Red Poison
CBD Seviyesi: +- 8%
THC İçeriği: < 0,17%
AĞIRLIK: 2g, 5g, 10g, 25g...
... çiçeklerinin bir melezidir. Muhtemelen Sweet Skunk ve Red Poison arasında bir çaprazlama sonucudur ve bu da ona kırmızı rengini verir. Bu nedenle Red Skunk, birçok özelliği taşımaktadır.
Tat & Aroma: Keskin - Toprak
Yetiştirme türü: Kapalı
Çeşit: Sweet Skunk ve Red Poison
CBD içeriği: +- 8%
THC içeriği: < 0,17%
AĞIRLIK: ND
AĞIRLIK: 2g, 5g, 10g, 25g...
...likenler, kırmızı likenler, algler, mantarlar…) çatı, cephe, duvarlar, dış spor alanları, havuz kenarları, sentetik ve toprak tenis sahaları, karolar, bahçe mobilyaları vb. Yosunları seralarda, ekim öncesinde ve beton, tuğla, taş, kiremit, ardoz, ahşap, kompozit, asfalt, kumaş gibi her türlü malzeme üzerinde tedavi etmeye olanak tanır. İşlem gören yüzeyin görünümünü bozmaz, sarımsı bir film oluşturmaz. Önleyici ve tedavi edici. Uygulamadan sonra 3 yıla kadar güçlü kalıcılık, yeniden büyümeyi engelleyen antigerminatifi sayesinde.
... (montaj tavsiyesine bakınız). %100 insan eliyle yapılan yüzey emayesi, onlara özel bir görünüm kazandırmakta ve arka plan veya tezgah üzerinde çok kolay bir bakım sağlamaktadır.
Emaye Kil Karolar Türleri: Gillaizeau Beyaz Emaye Karosu
Emaye Kil Karolar Türleri: Gillaizeau Mavi Emaye Karosu
Emaye Kil Karolar Türleri: Gillaizeau Sarı Emaye Karosu
Emaye Kil Karolar Türleri: Gillaizeau Siyah Emaye Karosu
Emaye Kil Karolar Türleri: Gillaizeau Kırmızı Emaye Karosu
Emaye Kil Karolar Türleri: Gillaizeau Yeşil Emaye Karosu...
... kapanma
- Toprak kablosu ve kelepçe ile standart çekmece
- Tüm kaplara hızlı erişim
- Kayar hazne için yerleşim alanı: 440 x 420 mm
Model: GU 50
Yangın koruma süresi: Model 90
Depolanacak ürünler: Yanıcı sıvılar
Ekipman: 1 çekmece
Hingeler: veri yok
Kapı versiyonu: 1 kanat
Kapı ve gövde rengi: gri
Malzeme: çelik levha
Dış genişlik: 593 mm
Dış derinlik: 574 mm
Dış yükseklik: 600 mm
İç genişlik: 470 mm
İç derinlik: 452 mm
İç yükseklik: 502 mm
Ağırlık: 113,5 kg
Kayar haznenin yük kapasitesi: 50 kg...