İspanya, El Perello
...Portakal Balı. Özellikler: Renk: açık kehribar veya çok açık. Aroma: portakal çiçeğini hatırlatıyor, yoğun ve kalıcı. Tat: baskın tatlı bir lezzet, ancak belirgin bir asidik bileşenle. Üretim bölgesi: Akdeniz kuşağı ve yarımadanın güneyi. Renk:açık kehribar veya çok açık. Aroma:portakal çiçeğini hatırlatıyor, yoğun ve kalıcı. Tat:baskın tatlı bir lezzet Üretim bölgesi:Akdeniz kuşağı ve yarımadanın güneyi.
İspanya, Pinofranqueado-Cáceres
...Apihurdes balı, ona benzersiz bir koku, renk ve tat veren özel Akdeniz ormanlarından gelmektedir; bunun yanı sıra, zaten bilinen tatlandırıcı, yeniden canlandırıcı ve antiseptik özellikleri de vardır. Rengi açık kehribar ile koyu kestane arasında değişmektedir ve bitkisel kökenine bağlıdır. Çeşitli çalışmalar, bal ne kadar koyu olursa, o kadar fazla mineral ve B ve C vitaminleri içerdiğini, ne...
... kristaller ortaya çıkar, çıtır bir his verir. AZAHAR – Citrus sp. Görünüm: Açık. Koku: Çiçeksi, tatlı çiçeklerin belirgin, yoğun ve kalıcı kokusu. Tat: Tatlı, belirgin bir narenciye bileşeni ile, çok belirgin. Doku: Yavaş kristalleşme. LAVANDA – Espliego Lavandula latifolia, L. vera Görünüm: Beyazdan kehribar. Koku: Lavanta bileşeni ile çiçeksi, son derece yoğun ve kalıcı. Tat: Tatlı, ekşi notalarla. Hafif tuzlu notalar içerebilir.
İspanya, Barcelona
...Granada iline ait nisperon balı, 1 kilogramlık cam kavanozda sunulmaktadır. Bu bal, arıların nisperon çiçeğinden topladığı polenlerden elde edilmektedir; nisperon, orta boy bir meyve ağacıdır. Nisperon balı, Pfund ölçeğinde açık kehribar rengindedir, tatlı bir lezzete sahiptir ve orta derecede kristalleşme gösterir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play