İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Yoğun ve mor yansımaları olan kiraz kırmızısı. Burunda yoğun ve temiz, meyve, kiraz, çilek ve orman meyveleri aromalarının büyük bir konsantrasyonunu sunuyor, balsamik bir arka plan ve hafif kavrulmuş notalarla. Ağızda sarıcı, gliserinli, tatlı bir tanin ile uzun ve meyvemsi bir retro-nasal etki yaratıyor. Şarap: Kırmızı. Üzüm: Tempranillo. Şişe: 75cl Üzüm: Tempranillo Şişe: 75cl...
İspanya, Granada
...Renk: Temiz, parlak, kiraz kırmızısı, orta-yüksek katman Koku: Olgun meyveler: kuru üzüm, kuru erik, hurma, kuru incir ve ince çikolata ile güçlü bir aroma Tat: İyi entegre edilmiş asidite ile hafif tatlı, hoş tanin, bal, sıvı bitter çikolata ve meyan kökü hatırası, yuvarlak ve kalıcı Tüketim için önerilen sıcaklık: 15℃ Önerilen eşleşmeler: Foie ile aperitif olarak, mavi peynirler, pate ve moruna...
İspanya, La Seca-Valladolid
...Tempranillo çeşidi üzümlerden elde edilen şarap, Fransız Allier fıçılarında ve Amerikan meşe fıçılarında olgunlaştırılmıştır. Parlak kiraz kırmızısı rengi. Olgun kırmızı meyve aromaları ve hafif bir ahşap dokunuşu ile zengin bir koku profili sunar. Üzümün meyvemsi tatları ile ahşabın kavrulmuş notaları mükemmel bir uyum içinde, karmaşık ve dengeli bir şarap ortaya çıkarır. Yarımada'ya gönderim yapılmaktadır. 60€ üzerindeki siparişlerde ücretsiz kargo.
İspanya, Sevilla
...ÁNFORA PIU Tinto FİYAT TEKNİK BİLGİLERİ: Menşei: IGP Sierra Sevilla Bileşim: garnacha ve tempranillo Şarap Yapımı: 1 ay boyunca amforada bekletilerek fermente edilmiştir. Olgunlaşma: Aynı amforada, tortuları üzerinde 10 ay süreyle olgunlaştırma. Alkol Oranı: 14-14,5o TAT NOTLARI: Görünüm: kiraz kırmızısı Koku: Cazibeli, güçlü Meyve ile mineral notaları Tat: Çekici bir gerilim ve son derece mineral.
İspanya, Murcia
...Tempranillo üzümleri, küçük kutular içinde elle toplanır ve seçim masasında sınıflandırılır. Küçük konik inox tanklarda fermente edilir. Malolaktik fermentasyon, yeni Fransız meşe fıçılarında gerçekleşir ve ardından 20 ay boyunca olgunlaşma sürecine girer. Son olarak, şarap satılmadan önce en az 12 ay şişede bekletilir. Renk:Güzel bir yakut-kiraz kırmızısı rengi. Şarap türü:Kırmızı. Yazar...
İspanya, Santiago De Compostela
...uzun ve kalıcı tanenler. Bu %0.0 alkol oranına sahip kırmızı şarap, et yemekleri ve koyu balıklarla harika bir tamamlayıcıdır. Tat notları: - Görsel aşama: olgun kiraz rengi, yoğun ışıkla. - Burunda: meyvelerin şaşırtıcı varlığı ve ardından hafif odunsu notalar. - Damakta: hoş bir akışkanlık, meyveli notalar ve balsamik geçiş. - Etler, kızartmalar ve tuzlu atıştırmalıklarla mükemmel uyum sağlar. Teknik veriler: - Tüketim sıcaklığı: 14º - Bardak başına kalori (100 ml): yaklaşık 18 - Üzüm: tempranillo (100%) - Alkol içeriği: %0.0...
İspanya, Tomelloso
Cabernet Sauvignon: Yıl: 2004 Çeşit: %100 Cabernet Sauvignon Üretim: Paslanmaz Çelik Tankta 28-30º. Pueblas bölgesinde üretilen Cabernet Sauvignon üzümlerimizden yapılan kırmızı şarap. Üzümler 20 yıldan daha eski asmalardan elde edilmektedir. Bu şarabın üretimi yıla bağlıdır, ancak yaklaşık 9.000 şişe civarında olabilir. Görsel olarak, tutkulu bir siyah kiraz kırmızısı rengi buluyoruz, yüksek bir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play