Türkiye, Konya
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Yoğun ve mor yansımaları olan kiraz kırmızısı. Burunda yoğun ve temiz, meyve, kiraz, çilek ve orman meyveleri aromalarının büyük bir konsantrasyonunu sunuyor, balsamik bir arka plan ve hafif kavrulmuş notalarla. Ağızda sarıcı, gliserinli, tatlı bir tanin ile uzun ve meyvemsi bir retro-nasal etki yaratıyor. Şarap: Kırmızı. Üzüm: Tempranillo. Şişe: 75cl Üzüm: Tempranillo Şişe: 75cl...
...) sertifikasına sahiptir ve bağdan şaraphaneye kadar her aşamada özenle işlenmiştir. Burada, şarap yapımı ve olgunlaşmada aranan, iştah açıcı ve hafif bir karakterdir. ŞARAP YAPIMI Meyve seçimi Geleneksel şarap yapımı Birkaç ay meşe fıçılarda olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Sauvignon TADIM Yoğun ve parlak kiraz kırmızısı renkte. Kırmızı ve siyah meyveler üzerinde ince ve hoş bir burun. Meyvemsi, yumuşak ve yuvarlak bir ağız, hafif anasonlu ve erimiş tanenlerle desteklenmektedir.
...Yüksek hacimli B2B, beyaz etiket, sözleşmeli şişeleme üzerine odaklanın. Esnek ambalaj çözümleri Karamel boyamız (E 150d) FSSC 22000 sertifikası altında üretilmektedir. Karamel Boyası (E 150d): Özel şeker bileşimi sayesinde yüksek renk yoğunluğuna ve mükemmel donma stabilitesine sahip şurup Yumurta sarısı E 104/E 110:Sarı Kiraz kırmızısı E123/E 124:Kırmızı Açık yeşil E 104/132:Yeşil Parlak mavi E 133:Mavi Çilek kırmızısı E 104/E 124:Açık kırmızı...
Fransa, Yssingeaux
...Sarı: Limon sarısı, Ananas sarısı, Yumurta sarısı, Altın sarısı Turuncu: Altın turuncu, Mandalina turuncu Kahverengi: Kahve kahverengisi, Çikolata kahverengisi, Karamel kahverengisi, Fındık kahverengisi Kırmızı: Çilek kırmızısı, Ahududu kırmızısı, Kiraz kırmızısı, Yaban mersini kırmızısı Yeşil: Nane yeşili, Antepfıstığı yeşili, Zeytin yeşili Mor Mavi: Açık mavi, Turkuaz mavi Siyah: Parlak siyah, Mürekkep siyah...
...Alsace'da rosé veya kırmızı şaraplar üretmek için benzersiz bir üzüm çeşidi. Çok hoş bir tat profiline sahip olup, etler, av hayvanları, ızgara yemekler ve peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. Kiraz kırmızısı renginde, yakut yansımaları olan bir renge sahiptir. Çıtır bir yapı ve yuvarlak tanenler ile karakterizedir. Üzümler: %100 Pinot Noir Yağış: 550 mm/yıl Yaş: 20 yıl Olgunlaşma: 12 ay fıçıda Alkol: %13,5 Şeker: <2 g/L Toplam asidite: 3,8 g/L Servis sıcaklığı: Kışın 16°C, yazın 12°C Saklama süresi: 8 yıl...
Almanya, Berlin
...Kabarık yumuşaklıkta Yak yününden üretilen atkı, sadece hoş bir sıcaklık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda koyu kiraz kırmızısı önünde siyah mermer desenli tasarımı sayesinde oldukça şık görünür. Malzeme: %100 en kaliteli Yak Yünü Renk: kiraz kırmızı, mermer desenli Ölçüler (cm cinsinden): 200 x 70 Ağırlık: 185 Gram İşçilik Her iki uçta Eyelash püsküller Nepal'de üretildi...
İspanya, Granada
...Renk: Temiz, parlak, kiraz kırmızısı, orta-yüksek katman Koku: Olgun meyveler: kuru üzüm, kuru erik, hurma, kuru incir ve ince çikolata ile güçlü bir aroma Tat: İyi entegre edilmiş asidite ile hafif tatlı, hoş tanin, bal, sıvı bitter çikolata ve meyan kökü hatırası, yuvarlak ve kalıcı Tüketim için önerilen sıcaklık: 15℃ Önerilen eşleşmeler: Foie ile aperitif olarak, mavi peynirler, pate ve moruna...
Belçika, Verviers
...Cannes Jakarlı Palmiye Yaprağı Voile Referans: Cannes Renk: Fildişi, Teal, Kiraz Kırmızısı, Erik Boyut: 140x240cm...
Fransa, Charleval
LINANDELLE, Rouen yakınlarındaki Charleval'da bulunan bir aile şirketidir ve 1970'lerden beri ev tekstili üretmektedir. Son birkaç yıldır, Linandelle, 60x120'den 200x200'e kadar perkal veya esnek jersey'de özel boyutlu çarşaflar veya S'den 10XL'e kadar büyük beden, şal yaka havlu veya örme bornozlar gibi öne çıkan ürünlerini sunmaktadır. Çocuk ürünleri de unutulmamıştır; örneğin, önlükler, bornozl...
İspanya, La Seca-Valladolid
...Tempranillo çeşidi üzümlerden elde edilen şarap, Fransız Allier fıçılarında ve Amerikan meşe fıçılarında olgunlaştırılmıştır. Parlak kiraz kırmızısı rengi. Olgun kırmızı meyve aromaları ve hafif bir ahşap dokunuşu ile zengin bir koku profili sunar. Üzümün meyvemsi tatları ile ahşabın kavrulmuş notaları mükemmel bir uyum içinde, karmaşık ve dengeli bir şarap ortaya çıkarır. Yarımada'ya gönderim yapılmaktadır. 60€ üzerindeki siparişlerde ücretsiz kargo.
Fransa, Saint-Vérand
... çeşidinin gücünü kontrol etmek için. Budama: Kısa, kadeh şeklinde, verimi kontrol etmeye olanak tanır. Şarap yapımı: Hasat: Elle. Yöntem: Geleneksel Beaujolais, yarı karbonik, bütün salkım. Macerasyon: 6 ila 10 gün. Olgunlaşma: Tankta. Tadım: Güzel mor yansımaları olan kiraz kırmızısı, bu şarap kırmızı meyve ve frenk üzümü karmaşık aromalarını serbest bırakırken, badem nüanslarıyla birlikte gelir. Keskin bir başlangıcın ardından, şarap ağzı tamamen doldurur.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Figuière şaraplığının bu güzel Provence kırmızısı, hem aperatifte hem de bir barbekü sırasında misafirlerinizi memnun edecek mükemmel bir keyif şarabıdır! Genel olarak hoş bir denge ortaya çıkarken, taze meyve aromaları hemen siyah meyvelere (kiraz, frenk üzümü, böğürtlen) ve karabiber ile maki notalarına götürüyor. Mükemmel bir şekilde hazırlanmış harika bir arkadaş şarabı! Hacim: 75cl Tür: Kırmızı şarap Üzümler: Syrah, Cabernet-sauvignon, Grenache, Carignan IGP: Akdeniz Saklama: Şu anda içilebilir ve 2027'ye kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 16-18°C...
Fransa, Auxerre
...Göz Çok güzel koyu bir elbise, nar çiçeği kırmızısı, siyah kiraz. Burun Burun yoğun, etkileyici ve karmaşık; baharat, tütün, meyan kökü ve şeker kamışı notalarının harmanlandığı bir yapı sunuyor. Ağız Ağız ipeksi, uyumlu, erimiş tanenler ve güzel bir hacim ile dolu. Çok güzel aromatik bir ifade, iştah açıcı bir final! Ambalaj Birim fiyat, 6 şişelik kartonlar halinde satılmaktadır, tüm şarap çeşitleri ile karıştırabilirsiniz, nakliye bedava. Bağ: Domaine Brunely Appellation: Côtes-du-Rhône Yıl: 2019 Tarım: Yüksek Çevresel Değer...
İspanya, Sevilla
...ÁNFORA PIU Tinto FİYAT TEKNİK BİLGİLERİ: Menşei: IGP Sierra Sevilla Bileşim: garnacha ve tempranillo Şarap Yapımı: 1 ay boyunca amforada bekletilerek fermente edilmiştir. Olgunlaşma: Aynı amforada, tortuları üzerinde 10 ay süreyle olgunlaştırma. Alkol Oranı: 14-14,5o TAT NOTLARI: Görünüm: kiraz kırmızısı Koku: Cazibeli, güçlü Meyve ile mineral notaları Tat: Çekici bir gerilim ve son derece mineral.
İspanya, Murcia
...Tempranillo üzümleri, küçük kutular içinde elle toplanır ve seçim masasında sınıflandırılır. Küçük konik inox tanklarda fermente edilir. Malolaktik fermentasyon, yeni Fransız meşe fıçılarında gerçekleşir ve ardından 20 ay boyunca olgunlaşma sürecine girer. Son olarak, şarap satılmadan önce en az 12 ay şişede bekletilir. Renk:Güzel bir yakut-kiraz kırmızısı rengi. Şarap türü:Kırmızı. Yazar...
Hollanda, Andelst
...Voskevaz Areni kuru kırmızı şarap, yerel Ermeni üzüm çeşidi Areni Noir'dan yapılmış, orta gövdeli kaliteli bir şarptır. Bu, parlak kırmızı meyve buketi, kiraz ve baharatlı notalar içeren bir aroma ile zengin bir tada ve iyi bir bitiş uzunluğuna sahip bir yakut kırmızısı şaraptır.
Birleşik Krallık, London
... ardından, yaz sıcak geçmiş ve düşük yağış miktarıyla tamamlanmış, bu da üzümlerin tam ve homojen olgunlaşmasını sağlamıştır. Üzümler mükemmel bir sağlık durumuna sahipti, bu da büyük potansiyele sahip şarapların üretilmesine olanak tanımıştır. ÇEŞİTLER: Tempranillo %60 ve Grenache %40 RENK: Yoğun kiraz kırmızısı, yüksek yoğunlukta. BURUN: Olgun, kırmızı meyve aromaları, temiz ve yoğun. DAMAK: İştah açıcı bir damak tadı ve dengeli bir lezzet. Ferah ve meyvemsi, ipeksi bir bitiş. SKU: 001-05...
İspanya, Santiago De Compostela
...uzun ve kalıcı tanenler. Bu %0.0 alkol oranına sahip kırmızı şarap, et yemekleri ve koyu balıklarla harika bir tamamlayıcıdır. Tat notları: - Görsel aşama: olgun kiraz rengi, yoğun ışıkla. - Burunda: meyvelerin şaşırtıcı varlığı ve ardından hafif odunsu notalar. - Damakta: hoş bir akışkanlık, meyveli notalar ve balsamik geçiş. - Etler, kızartmalar ve tuzlu atıştırmalıklarla mükemmel uyum sağlar. Teknik veriler: - Tüketim sıcaklığı: 14º - Bardak başına kalori (100 ml): yaklaşık 18 - Üzüm: tempranillo (100%) - Alkol içeriği: %0.0...
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
... görünüm: Yoğun yakut kırmızısı renkte bir şarap. Bademin yoğun kokusu ve tadıyla birlikte, meyve, kiraz ve erik notalarıyla bir lezzet sunuyor. Havayolu, gemi, demiryolu vb. için özel üretimler. Farklı formatlar için ticari ofisle iletişime geçin: +39 3477240044.
İspanya, Tomelloso
Cabernet Sauvignon: Yıl: 2004 Çeşit: %100 Cabernet Sauvignon Üretim: Paslanmaz Çelik Tankta 28-30º. Pueblas bölgesinde üretilen Cabernet Sauvignon üzümlerimizden yapılan kırmızı şarap. Üzümler 20 yıldan daha eski asmalardan elde edilmektedir. Bu şarabın üretimi yıla bağlıdır, ancak yaklaşık 9.000 şişe civarında olabilir. Görsel olarak, tutkulu bir siyah kiraz kırmızısı rengi buluyoruz, yüksek bir...
Hollanda, Dronten
...metalik yeşil, metalik fuşya, metalik mavi, metalik krema, metalik pembe, metalik açık mavi, metalik açık yeşil, metalik şeftali, metalik lavanta, metalik fildişi, metalik elma yeşili, metalik koyu mavi, metalik kiraz kırmızısı, metalik turuncu, metalik narenciye sarısı, metalik lime yeşili, metalik camgöbeği, metalik siyah ve metalik turkuaz. Ayrıca, bir kapama çubuğu, kapama ipi veya metal ya...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play