...10 aydan büyük iberik domuzu. Domuzun kaburga kemiği arasından çıkarılan yağlı et parçası; ve yağ içeriği ile. Yaklaşık 100 ile 150 gr. arasında parçalar. İberik domuzunun kaburga et parçası, 10 aydan büyük iberik domuzunun kaburgasından elde edilen özel bir kesimdir. Bu ürün, yağsız et ve yağ içeriği arasındaki mükemmel denge ile öne çıkarak, sulu bir doku ve derin, ayırt edici bir tat sunar...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... protein, doğal aroma ve doğal domuz bağırsakları. %100 doğal içerikler. Dağıtım ve Taşıma Koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajdaysa 5ºC'nin altında. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, paprika, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein...
İspanya, Alcobendas
...Yüksek kaliteli kırmızı etiketli bellota iberik jambon, montanera döneminde (hayatının son 6 ayı) meşe palamudu ile beslenen %50 iberik ırkı domuzlardan elde edilmiştir. 24 aydan fazla olgunlaşma süresine sahiptir. %50 bellota iberik domuzu, saf iberik domuzlardan (%100 iberik) Duróc ırkı domuzlarla melezlenmiş bir domuzdur. Bu domuzlar serbest olarak yetiştirilmiş ve hayatlarının son 6 ayında meşe palamudu ve otlarla beslenmiştir.
İspanya, Murcia
İspanya'da üretilen ürünlerin kalitesine inanıyoruz, bu yüzden bunları dünyanın geri kalanıyla paylaşmak istiyoruz. Asturyalılar keçi peynirleriyle, Valensiyalılar paellalarıyla, Riojanlar şaraplarıyla gurur duyuyor, ancak tüm İspanya, ürünlerimiz ve tariflerimiz sınırlarımızı aştığında sevinç yaşıyor. İspanyollar olarak, mutfağımızla ve topraklarımızda üretilen ürünlerin çeşitliliğiyle gurur duyu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play