İspanya, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. bir aile şirketidir ve bir yüzyıldan fazla bir süredir iberik jambonları ve diğer iberik domuz ürünlerinin üretimi ve olgunlaştırılmasıyla uğraşmaktadır. Geleneksel yöntemleri en ileri teknoloji ile birleştirmeyi başarmış, tesislerini Avrupa Birliği'nin gereklilikleri ile uyumlu hale getirmiş ve kuruluşundan bu yana Denominación de Origen Jamón de Guijuelo'ya entegre ol...
İspanya, Zaragoza
...Zeytinyağı, Olea europaea ağacının meyvesi olan zeytinlerin bütün olarak sıkılmasıyla elde edilen sıvı bir yağdır ve geleneksel bir tarımdır. Genellikle yemek pişirmede, yiyecekleri kızartmak veya salatalara sos olarak kullanılır. Faydalar ve Özellikler: Premium Tat ve Aroma: Nazik ama yoğun, yeşil meyve, taze otlar ve yemeklerinize derinlik katan hafif bir acılık ile. %100 Doğal ve Saf: Sadece...
İspanya, Madrid
...Yarım yüzyıldan fazla bir süredir, Arla %100 doğal içeriklere dayalı sürülebilir peynir üretmektedir. Bu, peynirimize eşsiz, taze ve kremsi bir tat ile yumuşak ve nazik bir kıvam kazandırır; bu sayede bu peynir, buzdolabından yeni çıkmış olsa bile kolayca sürülebilir. Bu 3 Kg'lık 25% M.G. küp, pasta ve keklerde kullanım için idealdir.
İspanya, Almendralejo
...Kendimize ve başkalarına sürpriz yapan, çok yoğun, muhteşem bir cava üretmek için çaba gösteriyoruz. Kuru meyve, toffee ve çok güçlü lychee aromalarıyla dolu, damakta nazik ve geniş bir tat profiline sahip. Her saat çok keyifli hale getiren, çok iyi entegre olmuş bir kabarcık ile, ağızda çok ince ve yuvarlak bir geçiş sunarak devam etmeye teşvik ediyor. Çeşitler: %100 Chardonnay Alkol derecesi: %11.70 vol Şeker: <5 gr/L. Yaşlandırma, partiye göre 9 ile 25 ay arasında...
...Brüksel'deki Uluslararası Tat Enstitüsü tarafından 2024 yılında verilen Üstün Tat Uluslararası Ödülü ile ödüllendirilen portakal çiçeği balı. 20'den fazla ülkeden 200'den fazla bağımsız tat uzmanı, prestijli şefler ve La Guía Michelin ve Gault Millau tarafından tanınan sommelierlerden oluşan jüri. Portakal (Citrus spp) ve mandalina çiçeğinin nektarından üretilen portakal çiçeği balı. Rengi çok açık amber, yoğun bir aroması ve asidik bileşenlerle birlikte nazik bir tadı vardır.
İspanya, Alcobendas
...Bu parça, %50 İberya ırkı bir domuzdan elde edilir; açık havada genişletilmiş veya yoğun besi işletmelerinde yetiştirilir ve esasen yemle beslenir. Bu tür genişletilmiş veya yoğun besi yetiştiriciliği ve beslenmesi, domuzun yağ infiltrasyonunu artırır; böylece İspanyol hayvancılığı ve gastronomisinin karakteristik ve özel bir ürünü haline gelir. En az 24 ay süren bir olgunlaşma ile, nihai sonuç mükemmel olup uzmanlar ve tüketiciler tarafından tanınmaktadır. Bu Jamón de Cebo de Campo ile yumuşak ve nazik bir tat alacaksınız, bu da sizi kayıtsız bırakmayacak.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play