...Sütü çiğ koyun sütünden yapılmış peynir. Lezzeti tam ve kalıcı, tereyağlı ve yağlı bir yapıya sahiptir.
Duyusal Özellikler
Lezzeti tam ve kalıcı, tereyağlı ve yağlı bir yapıda, mükemmel bir tuz dengesi ile, iç kısmı küçük düzensiz deliklerle dolu, saman rengi ve kısa ama kırılgan olmayan bir hamur yapısına sahiptir.
Menşei: Zamora
Süt Türü: Tam ve çiğ koyun sütü
Üretim Türü: Enzimatik pıhtılaşma
Rennet: Kuzu sütü renneti
Aile Türü: Pişirilmemiş, preslenmiş hamurdan olgunlaşmış, küflü/yıkanmış kabuk
Olgunlaşma: Üç ila beş ay arasında.
...İÇERİKLER: pastırma, domuz eti ve domuz yanak eti, tuz, kırmızı biber, baharatlar, dextroz, soya proteini, stabilizatör (trifosfatlar), antioksidanlar (sodyum askorbat ve sodyum sitrat), asidik madde E262, lezzet artırıcı E621, koruyucu E252 ve renklendirici E120. Süt ve kereviz izleri içerebilir. Doğal kuzu bağırsakları. TÜKETİMDEN ÖNCE TAMAMEN PİŞİRİLMESİ TAVSİYE EDİLİR.
ÁNGEL AREVALO, S.A. Geniş et seçkisi
Tüm etler birinci sınıf kalitede olup, CE sertifikası ile onaylanmış tüm sağlık kontrollerini titizlikle geçmiştir.
Sanayiye evden hizmet.
Kendi etlerimizle birlikte:
- Kuzu eti.
- Yeni doğmuş kuzu ve kuzu pirzolası.
- Dana, oğlak, domuz.
- Süt domuzu, çeşitli şarküteri ürünleri.
Et Toptancısı. Soğuk Depo ve Kesim Salonu. Sucuk Fabrikası. Otellere, Restoranlara, Okullara ve Toplu Tüketim Yerlerine Dağıtım.