İspanya, La Llagosta-Barcelona
... orta ve büyük ölçekli üretimler için. 50-200 Kg/saat. •Çeşitli aksesuarların kolay ve hızlı bir şekilde değiştirilmesi, çoklu ürün çalışması için. •HMI paneli aracılığıyla akıllı üretim yönetimi, tarif programlaması. İPLİ KESİM VE FARKLI ŞEKİL VE BOYUTLARDA KALIPLAR: Yoğun veya sert hamurlar için. DÖNER VE SABİT AĞIZLAR: Yarı yoğun hamurlar için. POMPA BAŞLIĞI: Yarı yoğun veya akışkan hamurlar için.
İspanya, Sevilla
...DULCE DE LECHE REPOSTERO. ÖNERİLEN KULLANIM ALANLARI: PASTACILIK SEKTÖRÜ, DESSERT ÜRETİCİLERİ, FİNE PASTRY VE DULCE DE LECHE GEREKTİREN HER TÜRLÜ HAMUR İŞİ. TANINMIŞ GÜNEY AMERİKA TADINA SAHİP OLAN BU DULCE DE LECHE, KLASİK OLANDAN DAHA SERT BİR KIVAMDA OLUP, PASTANE, ŞEKERLEME VE TÜM GIDA SANAYİSİNDE MÜKEMMEL BİR KULLANIM VE YARI SERT BİR KIVAM SUNAR. AĞIRLIK: 6,5 KG.
...Yüksek nemli ekmek (70-90% su) üretmek için tasarlanmıştır. Özel süreci sayesinde: sert un, önemli dinlenme süresi, kesim sırasında daha az hasar vb., yüksek kaliteli ekmek ve çeşitli şekiller üretmeye olanak tanır. TXA-MAN-ROLL, hamur parçasını laminasyon ve yayma işlemi için "çoklu silindir" özelliğine sahiptir, bu da hamura ekstra %40-50 güç kazandırır. Kesilmiş kalıp ürünlerinin toplanması manuel olarak yapılmaktadır. Ekmek çeşitleri: klasik "ciabatta" tüm şekilleriyle: baston, baget, uçları sivri rustik, mini vb.
İspanya, Torrent
...) şeklindedir. Su içinde dağıtılabilen bir süspansiyon (hamur). Olası tonlar gri ile siyah arasında değişir, duruma bağlı olarak, pH, ışık ve ısıya karşı mükemmel bir stabilite sunar. Not: Genellikle toz halinde bulunsa da, Roha tozlu tozlardan kaçınmak isteyenler için bir hamur seçeneği de sunmaktadır. Tozlu tozlardan kaçınmak isteyenler için bir hamur seçeneği de sunmaktadır. Uygulamalar: Sert şekerler, jöleler, dondurmalar, bisküviler, ekmekler. Stabilite koşulları: Işık, ısı ve sıcaklıkta stabildir.
İspanya, La Mata. Toledo
... için); - "Candeal" unu (daha sert ama çalışması kolay hamurlar için optimal, Candeal ekmeği, churros ve kızartma hamurları için); - "Media Fuerza" unu (iyi bir kıvam ve gaz tutma gerektiren hamurlar için, mekanize süreçlerde bagetler için idealdir); - "Especial" unu (kontrollü fermantasyon için çok iyi, el yapımı bagetler, milföy hamurları ve rustik ekmekler için); - "Gran Fuerza" unu (kalite açısından en yüksek, kalıp ekmeği, Roscon de Reyes, ensaimadas ve hamur işleri için idealdir). Ayrıca tam buğday unu ve çavdar unu da üretiyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play