İtalya, Marmirolo
...Unlama için özel olarak hazırlanmış karışımlar. Hamurun yüzeylere yapışma sorunlarını çözmek, hamurun açılma süresini hızlandırmak, bitmiş ürünün çıtırlığını artırmak ve fırında hamur yapışmalarını azaltmak için idealdir. Aşağıdaki versiyonlar geliştirilmiştir: - LASPOLVERA: pirinç irmiği ve mısır unu ile zenginleştirilmiş, yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği. - LASPOLVERA P1: yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği ve '0' tipi yumuşak buğday unu. 10KG...
İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante, bir yıl olgunlaştırılmış bir peynir olup, canlı bir acılık ve zengin aromalar ile kokularla karakterizedir. Tam yağlı inek sütü ile üretilen bu peynir, baş kısmı olan damla şeklinde bir yapıya sahiptir ve ince, pürüzsüz bir kabuğa sahiptir. Başlangıçta yumuşak olan hamur, olgunlaşma süresi uzadıkça sert ve pul pul hale gelir. Lezzeti aromatik ve hoş olup, tatlılığı olgunlaşma sürecinde acılığa dönüşecek şekilde yoğunlaşır. Bu peynir, yoğun ve unutulmaz bir tat deneyimi arayanlar için mükemmeldir.
İtalya, Mason Vicentino
...Kare bölücü, 10, 20, 24, 30, 42, 80 ve 120 bölme versiyonlarında mevcuttur. Hamuru bölmek için idealdir ve özellikle bagetler, somunlar ve ciabattalar için önerilmektedir. Makine, seçilen ağırlık ve modele göre değişken yükseklikte, tamamen aynı şekle sahiptir. Bunun sonucunda, bir parça çiğ hamuru modeline göre aynı ağırlık ve şekle sahip çeşitli porsiyonlara kesebilir. Sert hamuru maksimum genişletmek veya yumuşak türü nazikçe işlemek için, artırılmış/azaltılmış basınç cihazı ve zaman ayarlayıcı ile donatılmıştır. Makine hızlı ve sessizdir.
İtalya, Santa Maria La Carità
...Kuru Makarna İşleme: kullanılan işleme yöntemi nazik olup, esasen 4 farklı aşamadan oluşmaktadır: Hamur Aşaması: yalnızca %100 İtalyan sert buğday irmiği ve yüksek protein içeriği kullanıyoruz. Her makarna şekli, uygun bir irmik ve su karışımını gerektirir. Soğuk hamur (35°C'yi geçmeyecek şekilde) glutenin, buğdayda bulunan çok değerli bir madde olan "termal denatürasyonunu" engeller. Presleme ve...
İtalya, Montanaso Lombardo
...özellikle UHT STERIPLAK hatları, yoğurt üretim hatları ve yumuşak, sert, çekilmiş hamur peynirleri ve ricotta için peynir yapım hatlarına özel bir dikkatle. - Meyve suları, şarap, bal, izotonik içecekler gibi içecekler için hazırlama, karıştırma ve ısıl işlem hatları. - Soya sütü işleme süreci. Gıda sektöründe ileri teknoloji ve uzmanlık sağlayabilen SORDI, aynı zamanda dünyanın herhangi bir yerinde anahtar teslim kısmi veya tam tesisler tasarlayıp inşa eden bir mühendislik firmasıdır.
İtalya, Pernucari Di Rombiolo
... 5.000 m²'lik bir alanı kaplayan tesis, el işçiliği ile modern üretim tesislerinin birleşimini sunmaktadır. Şirket, en iyi sert buğday irmiklerini kullanarak, soğuk, bakteriyolojik olarak saf su ile yavaş bir hamur yapımı ve düşük sıcaklıkta yavaş bir kurutma ile elde edilen tipik ve doğal el yapımı makarna üretimi ile övünmektedir. Bazı makarna çeşitleri ise bronz kalıplarla işlenmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play