İspanya, A Coruña
...Da Cunha Ekmeği ile mükemmel bir denge noktası aranmaktadır; orta kalınlıkta bir kabuk, süngerimsi ve tutarlı bir iç kısım ile düzensiz gözeneklere sahip bir ekmek elde etmek için. Üretim sürecinde, uzun süreli blok fermentasyonları, ekşi maya ile, hamurda öne çıkmaktadır. Bu yavaş fermentasyon süreçleri, ekmeğin benzersiz bir hammadde (Gallego yerel buğdayı) özelliklerini sergilemesi için gereklidir.
...Yüksek nemli ekmeklerin (65-85% nem) üretimi için tasarlanmış hat. Otomatik dökme kapasitesi: 80-125 Kg. Üretim: 550-700 Kg hamur/saat. Uzun dinlendirme süreci ve güçlü unlar sayesinde, yüksek kaliteli ekmekler ve çeşitli formatlar üretmemizi sağlar. Ekmek çeşitleri: klasik Ciabatta'nın tüm şekilleri: basto, baget, rustik, uçları sivri rustik, mini vb.
... baklagiller. * Şeker. * Pirinç. * Basmati Pirinci. * Uzun Pirinç. * Yuvarlak Pirinç. * Tam Tahıllı Pirinç. * Risotto Pirinci. * Buharda Pişirilmiş Pirinç. * Marisma Pirinci. * Bomba Pirinci. * Makarna. * Nohut. * Mercimek. * Fasulye. * Reçeller. * Zeytinler. * Soslar. * Gazpacho. * Pisto. * Salmorejo. * Patates cipsi. * Atıştırmalıklar. * Ekmek çubukları. * Organik ürünler...
İspanya, Terrassa
... tepsiler. --- Tek parça üretim - teknik özelliklerin izin verdiği sürece - aşağıdaki avantajları sağlıyor: • Temizliği kolaylaştırarak zor temizlenebilen yarıklar veya köşeleri önler. • Kaynakların açılmasını önleyerek daha uzun ömür sağlar. • Daha hafif. • Pişirme işlemi mükemmel bir şekilde homojen ve optimize edilmiştir; çünkü kalıbın kalınlığı eşit ve üst üste binme yoktur, ısı tüm yüzeye eşit...
İspanya, Fornells De La Selva-Girona
Refrica, modern ve yenilikçi bir inovasyon şirketidir, ancak 1948 yılında kurulmuş olması nedeniyle uzun bir geçmişe sahiptir. Profesyonel ekibimizde mekanik mühendisler, elektrik mühendisleri, soğutma teknisyenleri ve bilgisayar programcıları bulunmaktadır; size en iyi kalite ve güvenilirliği sunacaklardır. Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz: -Endüstriyel soğutma. -Kurutucular. -Hava taşımacılığı. -İzolasyon panelleri. -Beyaz odalar. -Fermantasyon odaları ve ekmek dondurma tünelleri. -Ticari soğutma ve konaklama sektörü. -Klima.
İspanya, Barcelona
...Ekolojik ultrabuzlu gıda ürünlerinin toptan dağıtımı, özellikle toplu yemek hizmetleri, ticari restoranlar ve işleme endüstrisi için uyarlanmıştır. "holaBIO!" sebze, meyve, et, ekmek, dondurma gibi IV. ve V. Seviye gıda ürünlerinden oluşan tam bir yelpazeye sahiptir. "holaBIO!" tedarikte süreklilik ve tutarlılık sunmanın yanı sıra, taze ekolojik gıdalara göre daha düşük bir fiyat ve uzun süreli stabilite sağlar. "holaBIO!" müşteri ihtiyaçlarına uyum sağlama yeteneğine sahiptir, yeni ürünler ve yeni kesimler arayarak. "holaBIO!" tarafından dağıtılan tüm ekolojik ürünler AB'den gelmektedir.
İspanya, Les Franqueses Del Vallès
... laboratuvarları zeminleri - Gıda sanayi zeminleri - Akü odaları zeminleri - Ekmek sanayi zeminleri - Et sanayi zeminleri - Şişeleme tesisleri zeminleri - Balık çiftlikleri zeminleri - Bira fabrikaları zeminleri - Endüstriyel mutfaklar zeminleri - Asfalt ve slurry zeminleri - Spor zeminleri Size en iyi kaliteyi, deneyimi sunuyoruz ve ayrıca zemin kaplamanızı mümkün olan en kısa sürede gerçekleştiriyoruz.
İspanya, Navajas
...İspanya'nın en uzun yeşil yoludur. Tesislerimizde şunlar bulunmaktadır: kafe, restoran, internet wifi, telefon, resepsiyonda minimarket, günlük ekmek satışı, otopark, çocuk parkı vb. Yıl boyunca kiralanabilir 22 adet ahşap bungalov mevcuttur; bunlar tamamen donatılmıştır (klima, TV, mikrodalga, mutfak gereçleri ile donatılmış mutfak, duşlu tuvalet, masa ve sandalyelerle kapalı teras vb.). Sadece çarşaf ve havlu getirmeniz gerekmektedir. Ayrıca su ve elektrikli kamp alanları da mevcuttur.
İspanya, Mondat (Málaga)
Pastelería y Pan Monda, yüksek kaliteli hammaddelerle hazırlanmış, gerçek geleneksel lezzete sahip geniş bir ekmek ve hamur işi yelpazesi sunmaktadır. Size, taş fırında pişirilmiş ekmekler, organik ekmekler ve nefis bir hamur işi çeşitliliği sunuyoruz. Taş fırınımız sayesinde kabukta çıtır bir doku ve iç kısımda büyük bir yumuşaklık elde ediyoruz. Bu fırının sunduğu en önemli avantajlardan biri, ön pişirme sürecinde nemin korunması sayesinde daha uzun ömürlü ekmek elde edilmesidir. Bu tür bir pişirme, bize geleneksel lezzeti hatırlatan çıtır ve taze bir ekmek sunmaktadır.
İspanya, La Vall D'uixó
...cakepop'lar, makaronlar, kurabiyeler, ... - Yerel uzun yıllara dayanan deneyime sahip Migapan fırıncıları tarafından günlük olarak üretilen geleneksel ekmek. - Kutlamalar için özel siparişler hazırlanması. - Craft&Chic adı altında, çeşitli kutlamalar için tatlı masa kurulumu ve her türlü aksesuar ile etkinliklerin düzenlenmesi; vaftiz, komünyon, düğün, doğum günü gibi etkinlikler için yanı sıra kişiselleştirilmiş el yapımı moda ürünleri. - Müşterilere ücretsiz Wifi. - Günlük basın. Kafe, ekmek fırını, geleneksel ve yaratıcı pastacılık. Kahvaltılar, öğle yemekleri ve atıştırmalıklar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play