İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
İtalya, Orbassano
...Bizim tortellonilerimiz, prosciutto crudo ve peynirle doldurulmuş büyük tortellini şeklindeki raviolilerdir ve karmaşık ve uyumlu bir tat deneyimi sunar. Her lokma, iyi dengelenmiş tatların patlamasıdır: prosciutto crudo'nun tuzluluğu, peynirin kremsiliği ve karmaşıklığı, en seçici damakları bile memnun edecek şekilde lezzetlidir.
İtalya, Bagnolo San Vito
...İLK SEÇİM CRUDO PROSCIUTTO ÜRÜN AĞIRLIK FİYAT Crudo prosciutto mecda 4,40 Kg'dan 5,00 Kg'a € 4,10 Kg başına Crudo prosciutto mecda 5,00 Kg'dan 5,50 Kg'a € 4,40 Kg başına Crudo prosciutto mecda 5,50 Kg'dan 6,00 Kg'a € 4,70 Kg başına Crudo prosciutto mecda 6,00 Kg'dan 6,50 Kg'a € 5,40 Kg başına Crudo prosciutto mecda 6,50 Kg ve üzeri € 5,70 Kg başına SATIŞ KOŞULLARI Ambalaj: 4 parça içeren kutular, 200 prosciutto'ya kadar, daha fazlası için karton kutu Malzeme hazır: Ödeme alındıktan sonra 4/5 iş günü Ödemeler: peşin (siparişin çıkışından önce)...
...Toskana çiğ eti, alışılmadık yuvarlak şekli ve canlı kırmızı rengi ile, gerçekten benzersiz bir olgunlaşma süreci ve işlendiği çevresel faktörlerle karakterizedir. Bu unsurlar, ete kendine özgü, hafif, tuzlu ve aromatik bir tat kazandırır.
İtalya, Treviso
...Helal koyun çiğ jambon. AĞIRLIK: 1,5 ila 3kg İÇİNDEKİLER: Helal İtalyan koyun budu, tuz, baharatlar, E252, E250. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış, glütensiz ve GDO'suz. AMBALAJ: Vakumlu, gıda sınıfı plastik içinde.
İtalya, Mesoraca
...Çiğ jambon, İtalya'ya özgü bir şarküteri ürünüdür ve domuzun arka bacak kısmının kuru tuzlama ile hazırlanmasıyla elde edilir. Özellikle yaklaşık 130 kg ağırlığa ulaşmış hayvanlardan elde edilir. Et, elle dikkatlice yoğrulur, istenen şekli vermek için düzeltilir ve ardından eski tarifimize göre baharatlandırılır. Jambonun kurutma süresi 180 günü aşar ve bu, ürünün lezzetini belirleyen en hassas...
İtalya, Langhirano
...Büyük çiğ jambon uzmanları olarak, bizim için en iyi San Daniele Jambonu'nu da seçtik. Friuli'nin dar bir bölgesinde üretilen bu jambon, tipik uzun şekli ve ayak izi ile dikkat çekiyor. Sadece İtalya'da doğup büyütülen domuzların etinden ve deniz tuzundan hazırlanıyor; Parma'ya göre daha cömert bir tuz oranı ile, bu da ona daha belirgin bir tat kazandırıyor. Olgunlaşma: 14/18 ay Ortalama ağırlık: kg. 9.5/11.5 Parça sayısı: 2...
Rosa dell'Angelo'nun prosciutto ve culatello üretimi, kökeninden itibaren özeldir. Etler, açık havada yetiştirme türü ve tamamen el işçiliği ile, sadece tuz ve uzun olgunlaşma süresi ile farklı kalitelere sahiptir. Neredeyse tamamen yok olmuş eski ırklara ait siyah domuzlarımız ormanlarda serbestçe otlamaktadır. Güneşin, rüzgarın ve yağmurun altında özgürdürler. İçgüdülerini ifade etme özgürlüğüne...
...SEMIARTISAN SALUMI: TAZE VE OLgun SUCUK, ÇİĞ PROSCIUTTO, NDUJA, TATLI VE ACILI SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
İtalya, Castelnuovo Rangone
...Tavada dilimlenmiş şarküteri Tek tabağın ağırlığı: 100 g Üretim: Sürekli Ürünler: Haşlanmış jambon, çiğ jambon, Milano salamı, Macar salamı, coppa, mortadella ve bresaola.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play