... yemeğinizi keyifle yiyebilirsiniz. Not! Ürün soğuk su ile de çalışır, sadece zamanı iki katına çıkarın. KAHVALTI: Harika bir kahvaltı, iyi bir günün temelidir! ÇORBALAR: Soğuk havalarda sıcak bir çorba gibisi yoktur! ANA YEMEKLER: Beyaz etli! Etli değil! Glutensiz! Laktozsuz! Vegan! Herkes için bir şeyler!
İtalya, Carbonara Al Ticino
...Geniş bir ürün yelpazesi için lezzetler üretiyoruz: soslar, et suyu, çorbalar, doldurulmuş makarna, et ürünleri, hazır yemekler, atıştırmalıklar vb. Özellikle birçok "et türü" formülasyonuna odaklanıyoruz; bu, aşağıdaki işleme lezzetlerinin geliştirilmesini içeriyor: Kızarmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Haşlanmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Balık...
İtalya, Trieste
...6 Weck - model cam FLACON ® içinde 290 ml şişeler. Meyve suları, sebzeler, çorbalar, soslar, gazlı limonatalar, dondurulmuş çaylar, gazpaçolar için idealdir... Referans: 5763300 Kapasite: 290 ml Açıklık: 60 mm 6 birim halinde satılmaktadır. Birlikte toplanmış ve kapak ile teslim edilmektedir. Paslanmaz çelik klipsler dahil değildir. Boyut mm cinsinden: 140 Gram cinsinden kapasite: Ürün başına...
İtalya, Trieste
...4 adet WECK Corolle ® 1750 ml cam kapaklı ve lastikli (klips dahil değildir) Kapazite (ml): 1750 Açıklık çapı (mm): 100 Yükseklik (mm): 193 Gram cinsinden kapasite: Ürün türüne göre 1450 4 adet kavanoz halinde satılmaktadır, kapaklar ve lastikler dahildir. Pişirilmiş yemekler için idealdir; cassoulet, lahana turşusu, çorbalar, ördek butları vb. gibi...
İtalya, Forlì
...Kabuğu olmadığı için ıslatmaya gerek yoktur, ancak olası kirleri temizlemek için dikkatlice akan suyla durulamak her zaman faydalıdır. Kırmızı mercimek, diğer baklagiller gibi lif, B ve C grubu vitaminleri ve mineraller açısından zengindir. Mutfak açısından, organik kırmızı mercimek, lezzetli püreler, çorbalar, köfteler, kroketler ve hatta sebze hamburgerleri hazırlamak için idealdir. Marketlerde ve süpermarketlerde dökme satışa uygundur.
İtalya, Ventimiglia Di Sicilia
... planda bir tat bırakır. Bu yağ, balsamik ve ferah bir damak tadı bırakır ve çiğ kullanım için idealdir; balık mezeleri, çorbalar ve kırmızı etlerle eşleştirilmesi önerilir. Sızma zeytinyağı ayrıca, tereyağı yerine, kurabiyeler, tatlılar ve keklerde de kullanılmaktadır.
İtalya, Palagonia
...Özellikler: Domates püresi, taze domateslerden elde edilen hafif bir suya batırılmış iri parçalar halinde, yüksek yoğunlukta ve güzel kırmızı renkte, sağlıklı bir ürünün ve doğru olgunlukta toplanmış olmanın garantisi. Soslar, çorbalar, güveçler için ideal bir temel ve bruschetta ile krostini süslemek için mükemmel. Ambalaj: Aseptik torba, Alüminyum-plastik kombinasyonu Paketleme: 10 kg'lık Bag in box (kutuda 5 kg'dan 2 torba)...
İtalya, Trieste
...4 adet WECK Corolle® 2700 ml cam kavanoz, cam kapaklar ve contalar ile (klipsler dahil değildir) Kapazite (ml): 2700 Açılış çapı (mm): 100 Yükseklik (mm): 242 Ağırlık (gram): 2280 ürün türüne göre contalar ve kapaklar dahildir. Klipsler dahil değildir. Büyük çorbalar veya pişirilmiş yemekler (lahana turşusu, cassoulet vb.) için idealdir.
İtalya, Trieste
İtalya, Campobasso
...her yerde cihazla etkileşimde bulunmayı mümkün kılar. Frigojollinox'un diğer sterilizasyon otoklavlarıyla karşılaştırıldığında, STERYCOOK ile normal bir pişirme kazanı gibi pişirme, soteleme ve kaynatma işlemleri de yapılabilir. Termal sıvı ile çift duvar yapısı, duvarlar ve tabanda eşit bir ısı dağılımı sağlarken, yüzeyde kapsamlı bir sıcaklık iletimi sunar. Un kavurmaları, çorbalar, soslar ve daha fazlasının hazırlanması, cihazın büyük miktarlarla bile son derece kolay bir şekilde kullanılabilmesi sayesinde oldukça basittir.
İtalya, Trento
... ve birkaç dakika kaynatın. Bulyon ayrıca, istenilen miktarda yemek pişirme sırasında eklenerek çorbalar, sebze yemekleri, soslar, ragù, etler, risotto, yumurta vb. lezzetini zenginleştirmek ve vurgulamak için kullanılabilir.
...ÜRÜN KARTI ÜRÜN Organik Sızma Zeytinyağı ÜRETİM YILI %100 2017-2018 ÜLKE İtalya BÖLGE Calabria BÖLGE Presila Calabria Tepesi ORTAM Kirlenmemiş ve saf YETİŞTİRME Doğal maddelerin toprağa gömülmesi: ot, bakla (yeşil gübre) HASAT Mekanik titreşimli hasat EKSTRAKSİYON Soğuk sıkım (27°'den düşük) hasattan 24 saat içinde DEPOLAMA Paslanmaz çelik tanklar BELGELENDİRME Organik BELGELENDİRME NOP: Usda %100 Organik CULTIVAR Tek çeşit “Carolea” KULLANIM Salatalar, baklagiller ve çorbalar üzerinde çiğ olarak Ana yemekler Et……..ve balık Akdeniz Diyeti...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm Hasat dönemi: Eylül Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %11 - %12 vol. Renk: Canlı pembe Bukle: Karakteristik şarap kokusu Tat: Kuru, çok uyumlu Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
... buket, nane ve birkaç çiçek notasıyla BOCCA: Belirgin bir astringens var ama neredeyse yok denecek kadar az ve mükemmel bir meyve tadı CIBO: Tüm balık yemekleri, çorbalar, makarna ve pirinçten yapılan ana yemekler, beyaz etler GRADO ALCOLICO: %13 vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
...Aşk, tutku, zeytin ağaçlarına adanmışlık ile doğru seçilmiş dönem ve geleneksel yağ değirmeni sayesinde, "Azienda Agricola Tola Salvatore", Palermo (İtalya) bölgesindeki Partinico ve Monreale'nin zengin alanında olağanüstü niteliklere sahip bir sızma zeytinyağı üretmektedir. Organoleptik ve duyusal özellikleri onu eşsiz kılmakta, haşlanmış veya ızgara etler, güveçler, salatalar ve çorbalar için...
İtalya, Castelgrande
... türetilmiştir: biri Basilicata, diğeri ise Kalp (Cuore). Basilicòre markası altında ticareti yapılan ürün yelpazesi oldukça geniştir. Değerli Lucan Safranı'ndan Baklagillere, Safranlı Makarna, Bal, Kızarmış Biberler, Zeytinyağı, Peynirler, Özel Çorbalar, Şarap ve daha fazlasına kadar uzanmaktadır... Tüm bunlar Lucan özel ürünleridir! Misyonumuz, Basilicata kökenli olmayan herkese Lucan yemeklerini ve...
İtalya, Lecco
Kurutulmuş gıda ürünlerinin üretimi ve ambalajlanması: soslar, soslu makarnalar, makarna ve pirinçler için soslar, soslu lazanyalar, granül et suyu, baharatlı püresi, anlık çorbalar, gofret karışımı, anlık vanilya ve çikolata sosu. Süpermarketler, catering ve endüstriyel ambalajlar (büyük torba, çuvallar ve kartonlar). Organik ürünlerin de üretimi ve ambalajlanması.
İtalya, Fondi
...KULLANIMA HAZIR AKDENİZ SOSLARI Fikir Akdeniz'in kıyı bölgelerindeki en popüler yemekleri birkaç dakikada hazırlamak için "kullanıma hazır" soslar oluşturmak: Makarna, Risotto, Pizza, Bruschetta, Kuskus, Çorbalar, Püreler ve Polenta Gelenek Geleneksel Akdeniz mutfağının en eski hammaddelerini kullanmak: Akdeniz'den avlanan balık FAO 37, Itri'den Soğuk Sıkım Zeytinyağı (lt), Pachino'dan Datterino...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play