İtalya, Castellamare
İtalya, Misano Adriatico
...Bu organik şarap, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, sürdürülebilir bir şekilde yetiştirilen Passerina üzümleri ile üretilmektedir. 75 cl'lik şişe, tropikal meyve ve narenciye notalarıyla eşsiz bir lezzete sahip bir nektar içermektedir. Bu toprakların İtalyan şarabının kalitesinin ve otantik tadının tadını çıkarın.
İtalya, VILLA CASTELLI
...Taranto ve Brindisi bölgesinden Negroamaro IGP Puglia. Alkol Oranı %13,00.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 50), Cabernet (yüzde 25) ve Syrah (yüzde 25) üzümlerinin harmanlanmasıyla elde edilen şarap, ağaç direklerde yetiştirilmektedir. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Altı aylık barrique geçişinin ardından şişede olgunlaşmaya devam eder. Burunda yaban mersini, kırmızı frenk üzümü ve alkolde bekletilmiş vişne gibi meyvemsi notalar, tarçın, karanfil...
...Fermentasyonun sonunda şarap, 16-18 ay boyunca bariklerde dinlendirilir. Ardından en az 3 ay şişede olgunlaşma süreci devam eder. Yaşlanma Kapasitesi: 4 ve üzeri yıl, hasat yılına göre. Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: geniş ve kalıcı, olgun kırmızı meyve notalarıyla.
...Felino salami, İtalyan salami arasında en tatlısıdır; az tuz, tane karabiber ile yapılır ve Parma jambonunun vadisinde olgunlaştırılır. Sadece ağır İtalyan domuzlarından, "trito di banco" (sinirsiz, ince bir yağ tabakası olan yağsız et) kullanılarak yapılır; önce orta boyutta kıyılır, sonra tuz, karabiber ve biraz beyaz şarap ile yoğrulur, dinlendirilir ve geleneksel olarak “culare” bağırsaklarına doldurulur; bu, salamın her zaman yumuşak kalmasını sağlar. İki, üç ay sonra, işte kesilmiş bir dilim; dolgun, yuvarlak bir aromaya sahip, mutluluğun özel tadıyla.
İtalya, Guardia Sanframondi
... etmeyi başarmıştır; böylece eski ile yeninin arasında bir uyum yaratılmıştır. Genç bir adam olan Railton Foschini'nin tutkusu ve heyecanı, başlangıçta 21 hl şarap ile yola çıkmasına rağmen, birkaç yıl içinde bu küçük ortaçağ köyünü Sannio'nun İncisi yapan birçok komşu şarap evi ile rekabetçi seviyelere ulaşmasını sağladı. Bu şarap evini ayırt eden DOC şarapları, Falanghina del Sannio ve Sannio...
İtalya, Marciano Della Chiana
KingoFood, mükemmel ve yüksek kaliteli İtalyan ürünleri satmaktadır. Finocchiona IGP gibi şarküteri ürünleri, tuz, karabiber, sarımsak ve yabani rezene ile tatlandırılmış birinci sınıf etler. Ya da güçlü bir lezzete sahip, mağarada olgunlaştırılmış pecorino peyniri. Ve şarap: Chianti Riserva - Camperchi - İlk Seçim - D.O.C.G. Malların gönderim süreleri ve yöntemleri çok önemli bir faktördür. Malların sıcaklıklarını doksan altı saate (4 gün) kadar korumayı sağlayan izotermal malzeme ve sentetik buz ile özel gönderim sistemleri seçtik.
İtalya, Rignano Flaminio
... üretimine odaklanmaktadır. Altın Madalya ödülünü kazanan Rosso Umbria IGP (Sagrantino Sangiovese Merlot) ve Bianco Umbria IGP (Grechetto ve Chardonnay). Şarap etiketleri, sanatçı Francesca Grosso tarafından özel olarak yaratılan tasarımlarla süslenmiştir.
İtalya, Castelverano
Sicilya Esansları ve Tipik Ürünler: Zeytin, Nocellara del Belice Yağı, Organik Bal, Dop IGP Şarap, Kekik, Kapari, Pantelleria Zibibbo Passito, Reçeller ve Marmelatlar, Castelvetrano Siyah Ekmeği, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Meyveleri, Kurutulmuş Domates, Nubia Sarımsağı, Busiate Paté, Trapani Tuzu, Amaro Selinunte. Tüm ürünler yerel ve geleneksel, Kalite ve Doğal Lezzet sunmaktadır.
İtalya, Partanna
...Guarino Tarım Şirketi, Nocellara del Belice çeşidinden Şarap ve Sızma Zeytinyağı üreticisidir. Şirket, Akdeniz'e bakan Belice Vadisi'nin tepelerinde, Sicilya'da yer almaktadır. Şarap üzümleri ve hem masa zeytini hem de yağ için zeytin yetiştiriciliğine uygun topraklar, bölgenin mükemmel iklim koşulları sayesinde sağlıklı organoleptik özelliklere sahiptir. Şişelenmiş ve dökme kırmızı ve beyaz şaraplar üretiyoruz. Sınıflandırma: IGP Sicilya Toprakları. Nocellara del Belice çeşidi Sızma Zeytinyağı DOP. Yüksek kalite, orijinal Guarino. Web sitesi: www.guarinovini.it...
İtalya, Racale
... var. Makarna çeşitlerimiz, limon, portakal, kalamar mürekkebi, domates, zerdeçal ve ıspanak ile zenginleştirilmiştir; en çok talep edilen formatlara sadık kalıyoruz. Formatlar arasında trie, sagne incanulate, orecchiette, makarnalar, zeytin yaprakları, salentini ve anellini bulunmaktadır. Şaraplarımız, bazı kategorilerde şarapların asil sınıflarına girmesinin yanı sıra, DOC ve IGP tanınırlığına sahiptir.
İtalya, Montella
... ile servis edilen entrecote'ler ve ızgara balıklar yer alıyor. İstakozlu linguine'den, patates ve siyah zeytin ile yapılan rombosa kadar geniş bir yelpazeye sahip. Kış aylarında, kestane ve porcini çorbaları, porcini ve trüf ile yapılan kekler, Montella IGP kestaneli yarı donmuş tatlılar da kaçırılmaması gereken lezzetler arasında. Şarap listesi, bölgesel, ulusal ve uluslararası şarap manzarasında...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play