İtalya, Misano Adriatico
..."IL BOSCO" Bonarda Oltrepò Pavese DOC, 75 cl'lik 6 şişeden oluşan kutularda paketlenmiş, yoğun orman meyveleri aromaları ve baharat notalarıyla dolu ilginç bir kırmızı şarap. Keskin bir tada sahip olan bu şarap, et yemekleri ve olgun peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. %13 alkol oranıyla damak tadınıza bir ziyafet sunar.
...Üzüm Cinsi: %100 Nebbiolo. Şarap Yapımı: Geleneksel fermantasyon, yaklaşık 21 gün boyunca kapalı başlıkla bekletme ile. Olgunlaşma: Küçük Fransız meşe fıçılarda 36 ay. Renk: Yoğun nar çiçeği kırmızısı. Koku: Yoğun ve karmaşık, küçük orman meyveleri ve tatlı baharat notaları ile. Tat: Kuru ve dolgun, uyumlu ve iyi bir kalıcılığa sahip. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Kırmızı et yemekleri, özellikle haşlama ve rostolar, olgun peynirler ve fondü ile trüf içeren karmaşık yemekler için önerilen şık bir şarap. Yaklaşık 18°C sıcaklıkta servis edin.
İtalya, Castelverano
Sicilya Esansları ve Tipik Ürünler: Zeytin, Nocellara del Belice Yağı, Organik Bal, Dop IGP Şarap, Kekik, Kapari, Pantelleria Zibibbo Passito, Reçeller ve Marmelatlar, Castelvetrano Siyah Ekmeği, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Meyveleri, Kurutulmuş Domates, Nubia Sarımsağı, Busiate Paté, Trapani Tuzu, Amaro Selinunte. Tüm ürünler yerel ve geleneksel, Kalite ve Doğal Lezzet sunmaktadır.
... bir zarafete sahip bir buketi vardır; vişne ve orman meyveleri notaları ile birlikte gelir. Damakta geniş, kuru, taze ve uzun bir tat sunar. - Lakana, bağların bulunduğu bölgeden adını alır ve mamuthone'den işleme şekli ile farklılık gösterir. İlk fermentasyonun çelik silolarda gerçekleşmesinin ardından, meşe fıçılarda başka bir fermentasyon süreci izlenir. - Ilisi, 12 ay boyunca meşe fıçılarda olgunlaştırılan bir barricato şarap türüdür.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play