... ruh, bugün bu şarapta kendini gösteriyor. ŞARAP YAPIMI Optimal olgunlukta manuel hasat Appellation'a özgü yöntemlere göre şarap yapımı: Presleme, birinci fermantasyon, köpük alma ve şişede ikinci fermantasyon En az 12 ay boyunca tahtalar üzerinde olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Franc TADIM Villa Bordeaux Rosé, hafif yakut yansımaları olan parlak pembe bir renge sahiptir. Burunda, zarif kuş üzümü ve reçel meyveleri notaları sunuyor.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Açık pembe parlak robe. Kırmızı meyveler ve orman meyveleri (çilek, böğürtlen), kuru meyveler (kayısı), bisküvi ve hamur işleri notaları. Oymalı, damak havadar, çok ferahlatıcı ve güzel bir bitiş sunuyor.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Yoğun ve mor yansımaları olan kiraz kırmızısı. Burunda yoğun ve temiz, meyve, kiraz, çilek ve orman meyveleri aromalarının büyük bir konsantrasyonunu sunuyor, balsamik bir arka plan ve hafif kavrulmuş notalarla. Ağızda sarıcı, gliserinli, tatlı bir tanin ile uzun ve meyvemsi bir retro-nasal etki yaratıyor. Şarap: Kırmızı. Üzüm: Tempranillo. Şişe: 75cl Üzüm: Tempranillo Şişe: 75cl...
Almanya, Hamburg
...Şarap Üzümü Toz Ekstraktı %30 Polifenoller; Şarap Üzümü Toz Ekstraktı %40 Oligomer Proantosiyanidin; Şarap Üzümü Toz Ekstraktı %10 Trans Resveratrol Kalite: gıda için İşlenmiş Bitki Parçası: Üzüm Kabuğu Ekstraksiyon Aracı: Etanol & Su Taşıyıcı Madde: Maltodekstrin Bilimsel Adı: Vitis vinifera L. Şarap üzümü, meyveleri (üzümler) ile tanınır ve sadece şarap kaynağı değil, aynı zamanda potansiyel...
İtalya, Misano Adriatico
..."IL BOSCO" Bonarda Oltrepò Pavese DOC, 75 cl'lik 6 şişeden oluşan kutularda paketlenmiş, yoğun orman meyveleri aromaları ve baharat notalarıyla dolu ilginç bir kırmızı şarap. Keskin bir tada sahip olan bu şarap, et yemekleri ve olgun peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. %13 alkol oranıyla damak tadınıza bir ziyafet sunar.
Fransa, Bordeaux
... regüle edilmiş tanklarda vinifikasyon yapılmaktadır. Şarap, malolaktik fermentasyondan önce 15 ila 20 gün sonra şişelenmektedir. Tadım Koyu yakut renginde olan bu şarap, olgun Cabernet Sauvignons'a özgü baharatlı notalarla yoğun meyvemsi bir burunla açılmaktadır. Ağızda tanenler yumuşak ve sıcak bir his verir. Yapı geniştir, orman meyveleri notaları ve yumuşak bir bitiş ile birlikte gelir. Bu şarap...
Fransa, Paris
...tonik, lime ve buz ile "hibiskus spritz" olarak. Uygun yiyecek-şarap eşleşmeleri arasında çikolata, incir, ceviz ve keçi peyniri bulunmaktadır. Alkolsüz Aperol Spritz alternatifi. Paskalya ve Noel için mükemmel hediyeler, özellikle hamile kadınlar, emziren anneler ve bebek partileri için.
Birleşik Krallık, London
...Beyaz şarap genellikle tatlı, orta veya kuru olur. Chardonnay veya Sauvignon Blanc tipik beyaz şaraplardır. Altın tonlarıyla yeşilimsi sarı renkte. Aromatik, armut, beyaz şeftali, narenciye notları ve hafif vanilya dokuları. Renk: Altın tonlarıyla yeşilimsi sarı renk Burun: Narenciye meyveleri ve hafif vanilya dokuları. Ağız: Aromatik, armut, beyaz şeftali, narenciye notları ve hafif vanilya dokuları.
Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Burun, tatlı baharat notalarıyla birlikte sulu kırmızı ve siyah meyveleri öneriyor. Yuvarlak ve narin, ağız iyi dengelenmiş, güzel pürüzsüz taninler ve canlandırıcı bir final ile. Özetle, aynı anda güçlü, nazik ve sulu.
İspanya, Olite, Navarra
...Renk: saman sarısı. Parlak. - Aromalar: yoğun ve taze, beyaz meyveleri tropikal ve çiçeksi notalarla birleştiriyor. - Ağız: tatlı bir girişle, bu taze şarap belirgin narenciye notalarına ve olgun meyve ipuçlarına sahip.
Fransa, Cénac
... ve suyundaki bileşenlerin iyi bir şekilde çıkarılmasını sağlayan küçük konteynerlerde fermente edilmiştir. Hasat, FA'nın sonuna kadar günde 2 kez delik açılarak işlenmiş ve ardından ince taneli meşe fıçısına aktarılmıştır. Burun: Açılışta hafif, ardından kiraz, trüf ve reçel meyveleri aromaları ile karmaşıklaşmaktadır. Ağız: Ağızda güzel bir tatlılık, reçel kirazı notaları ve ipeksi, iyi...
Fransa, Mazion
...CEPAGE : %70 MERLOT, %30 CABERNET ORIGINE DU RAISIN : %100 Domaine du MANOIR de la VALETTE, Bordeaux'a 40 km uzaklıkta SOL : Kil ve kireç VINTAGE : %100 2022 yılı hasadı METHODE : Tankta olgunlaştırma ALCOOL : %12,5<x<%13 Vol DOSAGE : Kuru tip PACKAGING : 750 ml şişe NOTES : Şeffaf pembe şarap. Burunda kırmızı meyveleri hatırlatıyor ve damakta hoş bir başlangıç sunuyor. Tavsiyeler : Aperatif olarak veya yemek boyunca çok iyi gider. 4 ile 8 °C arasında tüketilmesi önerilir.
...Kumkuat, passion meyvesi, lychee ve portakal gibi egzotik meyveler üzerinde güçlü aromasıyla öne çıkan altın rengi Muscat. Bu şarap cömert ve derin bir yapıya sahip olup, son notası yasemin çiçeği ile tamamlanıyor. Şişelerde veya dökme olarak mevcuttur. 2023 'Muscat du Monde' yarışmasında 12* puan almıştır.
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 67 enerji (Kj) = 283 yağ (g) = 0.1/ doymuş yağ asitleri (g) = 0 karbonhidrat (g) = 16/ şekerler (g) = 1,3 protein (g) = 0.5 / tuz (g) <0.1 Durum: Yeni İÇERİK: BEYAZ ŞARAP SİRKE %82, MYRTE MAVELLA LİKÖR %8, MYRTE BAHARATI kıvam arttırıcı: xantan sakızı Miktar: 25 cl...
...Fiyat: €16.99 (geçerli yasal KDV dahil) Ad: Vinho Verde DOC Hasat: 2017 Alkol Derecesi: %13 vol. Açıklama: Açık saman rengi sunar, narenciye meyveleri ve hafif baharat notaları ile aromatik bir profile sahiptir… bizi uzak diyarlara götürür… vanilya ve tarçın… Karmaşık bir şarap olup, iyi bir ağız yapısına sahiptir, kalıcıdır ve tadım için büyük bir keyif sunar. Eşleşmeler: Beyaz et yemekleri, tavuk ve ördek, fırınlanmış balık ve yoğun peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. 10 ile 12°C arasında servis edilmelidir.
...Üzüm Cinsi: %100 Nebbiolo. Şarap Yapımı: Geleneksel fermantasyon, yaklaşık 21 gün boyunca kapalı başlıkla bekletme ile. Olgunlaşma: Küçük Fransız meşe fıçılarda 36 ay. Renk: Yoğun nar çiçeği kırmızısı. Koku: Yoğun ve karmaşık, küçük orman meyveleri ve tatlı baharat notaları ile. Tat: Kuru ve dolgun, uyumlu ve iyi bir kalıcılığa sahip. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Kırmızı et yemekleri, özellikle haşlama ve rostolar, olgun peynirler ve fondü ile trüf içeren karmaşık yemekler için önerilen şık bir şarap. Yaklaşık 18°C sıcaklıkta servis edin.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... olgun ve etkileyici meyveleri (şeftali, armut, elma, narenciye) ifade eden, ince bir mineral gerilim ve çok güzel bal, fındık ve kızarmış ekmek notaları sunan bir cuvée ortaya çıkmaktadır. Etkileyici yüksek seviyede kabarcıklar! Hacim: 75cl Tür: Köpüklü Şarap Üzüm Çeşidi: %100 Chenin Şeker Oranı: Brut (8g/L) AOC: Vouvray Saklama: Hemen içilebilir ve 2029'a kadar saklanabilir Servis Sıcaklığı: 8-10°C...
Fransa, Auxerre
...{"Appellation":"Appellation: Languedoc","Dégustation":"Tadım\nRenk, mor yansımaları olan derin ve kadifemsi bir nar çiçeği kırmızısı. Yoğun ve zarif, gençliğin aromalarıyla şık. İlk burunda orman meyveleri notalarıyla taze, ardından baharatlı notalar. Yumuşak ve dengeli bir yapı, erimiş ve kadifemsi tanenler. Meyan kökü notası.","Conseil de l'œnologue":"Şarap, 18°C'de servis edilmelidir...
İspanya, Sevilla
...MENCIA FİZİKSEL ÖZELLİKLER: Menşei: DOP Bierzo Bileşim: %100 mencia Alkol derecesi: 13,5o TAT NOTLARI: Görünüm: Yoğun ve derin zümrüt yeşili, ince mor kenarlarla. Koku: Yoğun burun, çiçeksi ve orman meyveleri notalarıyla. Ağız: Ağızda taze ve tatlı, tekrar kırmızı meyve ve çiçeksi notalarla, kalıcı bir bitiş.
Fransa, Soing-En-Sologne
...Viognier üzüm çeşidi, genellikle ağızda dengeli ve ağır olmayan bir varlığı ile çiçekler ve sarı meyveleri çağrıştıran aromalarını ortaya koyar. Alan: DOMAINE DE CAUSE Appellation: IGP CÔTES DU LOT Bölge: GÜNEY-BATI Renk: Beyaz Üzüm çeşitleri: %100 Viognier Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Karakter: Aromatik Yıl: 2019...
Fransa, Malataverne
İspanya, Santiago De Compostela
...Özenle hazırlanmıştır, böylece alkol, şişelemeden hemen önce çıkarılır ve bu kırmızı şarabın organoleptik özellikleri korunur; sadece alkol ve kalori içeriği çıkarılır. Bu şarap, bol meyve aromasıyla zengin, kırmızı meyve nüanslarıyla doludur. Kestane kırmızısı, orta derinlikte. Doğrudan aroma, şarap benzeri, üzüm kabuğunu, kırmızı meyveleri ve hafif sütlü ipuçlarını anımsatıyor. Lezzetli, güçlü...
Almanya, Schoenebeck
...Yıldız anasonunun meyveleri, adıyla da belirtildiği gibi, kahverengi parlak tohumları içeren 89 odunsu bölmesi ile yıldız şeklindedir ve kolayca tanınabilir. Bu meyvelerden organik yıldız anasonu yağı damıtılmaktadır. Hepimiz yıldız anasonunu muhtemelen, stollen ve sıcak şarap ile birlikte keyifli Noel zamanı ile ilişkilendiriyoruz. Ancak organik yıldız anasonu yağı, yüzyıllardır Çin...
İspanya, La Seca-Valladolid
...Geleneksel yöntemlerle ve eski bağlardan seçilmiş üzümlerle hazırlanmıştır. Parlak bir görünüme sahip beyaz şarap, gençliğine özgü yeşilimsi kenarlarıyla sarı saman rengi. Burunda karmaşık bir meyve aroması sunmakta, ot ve rezene notaları ile yeşil elma ve şeftali kabuğu meyveleri öne çıkmaktadır. Uzun ve lezzetli bir bitiş hâkimdir, içmeye davet eder. Yarımada'ya gönderim. 60€ üzerindeki siparişlerde ücretsiz kargo.
Portekiz, Porto
...Destalo Vinho Verde Kırmızı Güçlü bir gövde, koyu ton ve cesur, karbonatlı bir doku ile yapılan kırmızı, daha yüksek alkol içeriğine sahip bir şarap olup, yaban meyveleri ve narenciye nüansları ile tatlandırılmıştır. 12ºC ile 15ºC (53.6° ile 59°F) arasında servis edin.
Fransa, Roche La Moliere
...pasif bekletilmesi, paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılması. Olgunlaşma : 18/24 ay Şekerleme : 6 g/l Şişeler : 0,75 l / 0,375 l Tadım : Canlı bir renk, pembe-turuncu tonları, küçük çilek ve orman meyveleri notaları. Yaz için kutlama şampanyası, aperitif olarak veya başka bir zamanda tüketmek için idealdir. Karmaşıklığını takdir etmek için 8° C ile 10° C arasında servis edin.
Eşleşen ürünler
Rosé Brut
Rosé Brut
Diğer Ürünler
Beyaz Brut
Beyaz Brut
İspanya, Canet De Mar
...Seçkin şarap distilatlarından, ardıç meyveleri, kişniş ve narenciye kabuğu gibi diğer botaniklerle birlikte bekletilerek üretilen kuru bir cin. Üzüm alkolü, yumuşaklık, dolgunluk ve zarafet katar. Bu, ardıç aromalarının baskın olduğu, limon ve acı portakalın ince notalarıyla zenginleştirilmiş klasik bir cindir. Ağızda açık, ferah, uzun ve dengelidir. %42.5 vol. IWSC 2019'da bronz madalya.
Almanya, Hamburg
... Aroma: limonlu-biberli Limonlu-hafif, yeşil biber ve kakule ile canlı bir acılık. Bu karışım, tavuk, balık, polenta ve pirinç, beyaz fasulye, kabak veya yeşil kuşkonmaz ile mükemmel uyum sağlar. Ayrıca baharatlı tereyağı, soslar ve dip soslar için harika bir temel olarak da kullanılabilir. İçindekiler: Limon kabuğu, yeşil biber, kişniş, kakule, schisandra meyveleri, lime kabuğu, kişniş yaprakları Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, fıstık, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 30 g beyaz teneke kutuda...
ufs.country_names.RU, Moscow
... Seylan'dır. Mutfakta, baharat şunların hazırlanmasında kullanılır: çorbalar, soslar ve gravy, et, balık ve pirinç yemekleri, tatlılar ve hamur işleri. Orta Doğu ve Hindistan'da, kahve ve çaya eklenmesi gelenekseldir. Kullanım Alanları Hint ve Asya yemekleri, fırın ürünleri ve hamur işleri, baharatlı çorbalar, tatlılar, sıcak şarap, kahve ve çay için kullanılır. 100 gr'daki Besin Değeri Proteinler (g / 100g)… 40,0 Yağlar (g / 100g)… 6,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 11,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 260...
Almanya, Stuttgart
...Şarap Evi: Parol Vini, İtalya Cuvèe Venedik üzümleri %13 Alkol. Aroma: Yoğun, kalıcı ve meyvemsi notalarla. Taze, hafif kadifemsi. Yoğun ve oldukça kalıcı bir tat etkisi. Menşei: Etsch ve Piave nehirleri arasındaki tepelik alan. İtalya. Düşük verimlilik için bağlar kuruldu, yüksek kaliteli üzümler elde etmek amacıyla. Barone Nero, güçlü kırmızı bir şarap. Aroma: Yoğun, kalıcı ve çiçeksi ile meyvemsi notalarla. Orman meyveleri dokunuşuyla. Harmonik bir buket. Tat: Taze, hafif kadifemsi. Yoğun ve oldukça kalıcı bir tat etkisi.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play