İtalya, Misano Adriatico
...Laura Romagnelli Vino Rosso Sangiovese Rubicone IGT 75 cl, İtalya'nın Emilia-Romagna bölgesinde üretilen bir kırmızı şaraptır. Sangiovese üzümünden elde edilen bu şarap, kiraz ve böğürtlen notalarıyla uyumlu ve meyvemsi bir tat sunar. Olgun peynirler ve kırmızı etlerle eşlik etmek için mükemmeldir.
...Zamanın izlerini durduramayız, ama birlikte onlarla mücadele edebiliriz. Grisea Anti Age Kremi, yaşlanmaya karşı mucizevi bir iksir değildir, ancak Peptid Botox benzeri, AEFC vitamin kompleksi ve Böğürtlen yaprağı ekstresi eklenmesi sayesinde, yaşlanmayı önlemek için değerli bir müttefik haline gelir. 20 yaş ve üzerindeki herkese öneriyoruz, çünkü yüz ve boyun cildinin doğal elastikiyetini korur...
...Böğürtlen - rubus idaeus - KIRMIZI Olgunlaşma: Haziran Özellikler: çok güçlü bitki, verimli, az dikenli.
İtalya, Torino
...Ekoterra, hem organik hem de konvansiyonel olarak çeşitli IQF meyveleri sunmaktadır. Dönüşüm ortağımız, meyve üreticileriyle birlikte meyveleri tam olgunlaştıklarında ve yenmeye hazır olduklarında yetiştirip toplamaktadır. Limon Portakal Çilek Viçe Kumkuat İncir Kayısı Nar Böğürtlen...
İtalya, Turin
...Organik ve konvansiyonel dondurularak kurutulmuş meyveler, hem özel etiketli hazır atıştırmalıklar olarak hem de ürünlerinize eşsiz bir tat ve optimal raf ömrü yaratmak için bir bileşen olarak sunulmaktadır. Mevcut meyveler: Ananas Elma Kara frenk üzümü Kiraz Siyah mürver Kivi Limon Mandalina Kavun Portakal Şeftali Armut Böğürtlen Çilek Karpuz...
İtalya, Partinico
İtalya, Dorgali
...Saf Cannonau üzümlerinin işlenmesiyle elde edilen seçim. 15/20 gün boyunca kabuklarında fermentasyondan sonra, en az 12 ay boyunca Fransız meşe fıçılarında olgunlaşır ve ardından yatay şişede 6 ay daha olgunlaşma süreci geçer. Parlak ruby kırmızı rengi, belirgin mor tonlarıyla hareketlenir ve Akdeniz bitkilerinin, biberiye ile kırmızı meyve ve böğürtlen, vişne ve mürdüm eriği gibi taze...
İtalya, San Donaci
...100% Primitivo üzümlerinden elde edilen şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Kırmızı şarap yapımı, fermantasyon sürecinin iklimlendirilmesi ile gerçekleştirilir. Yumuşak tanninleri ve kalıcı tat-burun özellikleri ile karakterizedir. Burunda olgun kırmızı meyve aromaları, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi, hatta jelatin formunda öne çıkar. Olgun peynirler ile idealdir; Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese soslu makarna, avcı usulü beyaz etler.
İtalya, Schio
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan. Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
...Üzüm Cinsi: %60 Merlot, %40 Cabernet Sauvignon | Renk: Koyu kırmızı, mor yansımalarla ve olgunlaştıkça narin bir granat tonuna doğru eğilimli | Koku: Büyük bir zarafete sahip şarap. Yaban mersini ve böğürtlen gibi meyve aromaları, ince kaliteli kavrulmuş ve vanilyalı notalarla hissediliyor | Tat: Ağızda kuru, sıcak ve gövdeli bir şekilde kendini gösteriyor. Tanninler hissediliyor, ancak barrique'de beklemenin etkisiyle yumuşak bir şekilde.
Eşleşen ürünler
Altropasso
Altropasso
İtalya, Pieve Di Cento
...Amerikan filtresi için sertifikalı tek kökenli kavrulmuş kahve çekirdekleri Kenya Kiandu - Amerikan filtresi için sertifikalı kahve çekirdekleri - 150g Notlar: şeker şurubu, böğürtlen ve mandalina...
İtalya, Bronte
...İçindekiler: şeker, bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, %1 ahududu suyu, %1 yaban mersini suyu, %1 frenk üzümü suyu, böğürtlen aroması, yaban mersini aroması, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin).
İtalya, Racale
...Tarım işletmemiz, meyve ağaçlarının bulunduğu 20 hektarlık bir alana yayılmaktadır; bu ağaçlardan reçellerimizi elde ediyoruz: nar, dut, hint inciri, ayva, beyaz incir, ve fioroni inciri. Ayrıca böğürtlen ağaçlarımız ve turp yaprakları, çeşitli domates çeşitleri, biber konserveleri, enginarlar, kurutulmuş domatesler, patlıcanlar ve püre, çorba, pate ve sos gibi hazırlıklar yaptığımız tarlalarımız...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play