İtalya, Giuliano
İtalya, Milano
...Kabuklu Annurca Elması Extra Reçeli ve kaliteli Sulla balı. Eklenmiş şeker ve koruyucu içermez. Sadece mevsimlik taze meyve ve kendi üretimimiz olan el yapımı bal. %100 İtalya'da üretilmiştir. En iyi kıvamı elde etmek için, 5-10 °C arasında bir sıcaklıkta tüketilmesi önerilir. İçindekiler: Elma %65, Sulla balı %35 UYUMLAR Pastaları ve tartları doldurmak için idealdir, kahvaltıda ekmek ve kraker üzerine sürmek için. Olgun peynirlerle denemeye, beyaz etleri süslemek ve eşlik etmek için.
...Saf selülozdan yapılmış BEYAZ veya AVANA kraft kağıt torbalar, güçlendirilmiş taban, yan genişletmeler ile. Alışveriş ve gıda saklama için idealdir. Genellikle kuru tatlılar, kruvasan, ekmek, pizza, meyve paketleme ve taşımada kullanılır. Ayrıca tütün dükkanları, hırdavatçılar, dikiş malzemeleri ve eczanelerde de sıkça kullanılmaktadır.
İtalya, Forlì
...Bugün beyaz mısır unu, mutfaktaki çok yönlülüğü ve sağlığa olan sayısız faydası nedeniyle geniş bir şekilde takdir edilmektedir. Beyaz Mısır Unu Organik Glutensiz'in ayırt edici özelliklerinden biri, lif açısından zengin olmasıdır. Ayrıca, beyaz mısır unu doğal olarak glutensizdir, bu da onu glutensiz diyet uygulayanlar veya gıda intoleransı olanlar için uygun hale getirir. Ekmek, kek, kurabiye, pankek, polenta ve daha birçok yemeğin hazırlanmasında kullanılabilir.
İtalya, Ponte Galeria
...Japon mutfağına özgü, kızartmalık yiyeceklerin hazırlanmasında kullanılan, normal bir paneleme gibi tek başına ya da tempura ile birlikte kullanılabilen ekmek parçacıklarıyla yapılan bir paneleme türüdür. Nipponia Panko, geleneksel yöntemlerle üretilmekte olup, özel olarak daha büyük veya daha küçük parçacıklara ayrılmak üzere üretilen beyaz ekmek kullanılarak yapılmaktadır ve içinde ekmek kabuğu bulunmamaktadır, bu sayede eşsiz bir paneleme elde edilmektedir. Kaba öğütülmüş ekmek parçacıklarının büyüklüğü sayesinde, paneleme daha hafif, daha kuru ve daha çıtır olacaktır.
İtalya, altamura
Unibrands'ın Novoforno, Pasta ve Gusto markalarıyla birlikte sunduğu ürün yelpazesi, topraklarımızın gıda geleneğine köklü bir şekilde bağlıdır. Akdeniz diyetinin tipik ürünlerinden oluşan kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmak için bu geleneği zengin bir şekilde kullanıyoruz. Hamurlarımızda, bugün o kadar çok aranan ve kalite markamız haline gelen ince öğütülmüş sert buğday irmiği mutlaka bulunmaktad...
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
... devreye giriyor; bu hava, vadinin aşağısına ulaşmadan önce Appennino dağlarında ormanların özlerini çalmıştır. Mevsime göre pencereler açılır ve dokuz ay boyunca bu şekilde devam edilir. Sonra mahzene inilir: burada iki yıl sonra olgunlaşma tamamlanır. Sonuç heyecan vericidir, ancak heyecanlanmaya istekli olmak gerekir: dilimin nadir tatlılığını kavramalı, neredeyse dinlemelidir; ona uyum ve yumuşaklık veren hafif ve sindirilebilir yağı almaya kalkışmamalıdır. Beyaz ekmek ve yerel şarap onun ideal arkadaşlarıdır.
İtalya, Firenze
...Mantarların ve zeytinlerin siyah trüf ile buluşması, güçlü ve belirgin bir lezzete sahip harika bir kremanın doğmasına neden oldu. Kavanozu açar açmaz orman hissi çevreyi sarıyor. Malzemeler: yetiştirilmiş mantarlar (agaricus bisporus), zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.). Öneriler: Trüf Krema'mızı beyaz ve kırmızı etlerle, yumurtalarla, kızarmış ekmek dilimlerinin, kanepelerin ve krakerlerin üzerinde lezzetli bir şekilde öneriyoruz. Ayrıca tortellini ve ravioli için dolgu olarak da kullanılabilir.
...Bizim biberimiz hafif bir acılık ve taze bir biber aroması sunar. Bir yemek kaşığı şeker eklenmiş ekmek veya krutonlarla da hoş bir şekilde tadılabilir. Ayrıca, beyaz yemekleri renklendirmek ve aromalandırmak için eşsizdir; örneğin, lahana ve karnabahar ile makarna veya sebzelerle ve peynirlerle harika bir uyum sağlar... Net ağırlık 190 gr.
...). Sızma zeytinyağı, Fungo Cardoncello'nun trifolatura'sı için temel bir bileşendir ve ayrıca salatalarımızın, haşlanmış sebzelerin, baklagil çorbalarının, beyaz balıkların ve özellikle Akdeniz diyetinin yoksul malzemeleri olan ekmek ve diğer bileşenlerle yapılan tipik Altamurana yemeği "Cialledde"nin ana sosudur.
Le Bontà Trecchinesi Fırını, yirmi yılı aşkın bir süredir, zamanla sadık bir müşteri kitlesine ve sürekli bir büyümeye sahip ürünlerini sunmaktadır. Yıllar içinde Le Bontà Trecchinesi fırını, yalnızca ekmek değil, aynı zamanda kraker, tozzetti, beyaz ve kırmızı pizzalar, panettone ve rendelenmiş ekmek gibi çeşitli ürünler sunarak ürün yelpazesini genişletmiştir. Peki, bu ekmeğin tazeliğinin sırrı nedir? Basit: Un, su, tuz ve doğal mayadan oluşan malzemeler, bir zamanlar ustalarından gelen öğretilere göre, tutku ve ustalıkla işlenmektedir.
...Tramezzino ekmeği, BIO beyaz dilim ekmek, Piadina, Hamburger ekmeği, Hot Dog ekmeği, dilim ekmek, Tortilla ve daha fazlası bulunmaktadır. Roberto Alimentare srl, çevreye ve organik ürün tüketicilerine duyarlıdır ve bu nedenle hayvansal yağlar ve palmiye yağı içermeyen “Essenza” serisini tanıtmıştır. Roberto, yenilikçi bir şirket olmasına rağmen gelenekte sağlam köklere sahiptir ve ürünlerinin kalitesini güçlü bir yönü olarak görmektedir.
İtalya, Albano Laziale
...doğal mayalı beyaz pizza ve Castelli Romani'ye özgü tatlılar fırından çıkıyor. "Michelangelo della Pizza", doğal ürünlerin kalitesi ve hizmeti ile öne çıkıyor. Bizde, doğal malzemelerle ve kimyasal mayalama olmadan üretilen ünlü Genzano ekmeği gibi, Castelli Romani'ye özgü geleneksel ürünlerin tadını çıkarabilirsiniz. Satış noktamız, ekmek, pizza, ev yapımı tatlılar ve gastronomi ürünleri ile zengin bir çeşitlilik sunmaktadır, ev yapımı ve geleneksel tatlılar.
İtalya, SAN POLO TORRILE
... mikro delikli poşetler, tek katlı ekmek için mikro delikli film, termosigillama makineleri için film, düz ve kabartmalı vakumlu poşetler, ECM ile biyolojik olarak parçalanabilir, degradable shoppers, gıda ve gıda dışı beyaz tepsiler ve diskler, polietilen tepsiler, dikdörtgen tepsiler, altın yuvarlak tepsiler, altın diskler, tüm boyutlarda HDPE'den yapılmış yırtmaçlı torbalar, tüm boyutlarda yırtmaçlı kağıt, pastane kutuları, pasta kutuları, Noel sezonu için hasır sepetler, tek kullanımlık tabaklar, bardaklar ve çatal bıçak takımları, peçeteler ve örtüler...
İtalya, Frosinone
... aşamasında (hamurdan doğal mayalanmaya) yapılan kontroller ve ürünlerin pişirilmesi ile dağıtımına kadar olan süreç yer almaktadır. Tüketicilere ve müşterilere yüksek kaliteli ürünler ve kusursuz hizmetler sunmak için temel kurallar. Sertifikalar ve standartlar konusunda öncü olmasına rağmen - şirketimiz, gıda ürünlerinin hijyenine ilişkin düzenlemelerin uygulanması için H.A.C.C.P. programına katılmaktadır - geleneklerin ve hislerin korunmasını her zaman garanti etmekte, bugün bile "Beyaz Sanat"ın üretebildiği, lezzet ve tat bakımından küçük şaheserler sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play