...Toskana mutfağının yanı sıra, Sicilya'nın kalbinde yer alan Nebrodi mutfağında da tipik olan domuz yabanı eti, çeşitli kullanımlar için uygundur. Biz onu en ünlü hazırlama şekliyle sunuyoruz: sosis. Izgara veya sosla pişirmeyi deneyin: herkesin beğenisini kazanacaksınız.
İtalya, Mesoraca
... aşamadır. Kategori: Calabria Şarküteri Ürünleri AĞIRLIK: 500/550g Ağırlık: 0.550 kg İÇİNDEKİLER: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextroz ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252...
İtalya, Langhirano
...Büyük çiğ jambon uzmanları olarak, bizim için en iyi San Daniele Jambonu'nu da seçtik. Friuli'nin dar bir bölgesinde üretilen bu jambon, tipik uzun şekli ve ayak izi ile dikkat çekiyor. Sadece İtalya'da doğup büyütülen domuzların etinden ve deniz tuzundan hazırlanıyor; Parma'ya göre daha cömert bir tuz oranı ile, bu da ona daha belirgin bir tat kazandırıyor. Olgunlaşma: 14/18 ay Ortalama ağırlık: kg. 9.5/11.5 Parça sayısı: 2...
İtalya, Ferrere
...Agrisalumeria Luiset, kısa tedarik zinciri ile uzmanlaşmış bir tarım işletmesidir. Şirket, Piemonte'ye özgü glütensiz et ve şarküteri ürünleri üretimi ile domuz yetiştiriciliği yapmaktadır. Ferrere (AT), Monferrato Astigiano'da açık alanda domuz yetiştiriyoruz ve buradan taze domuz eti elde ediyoruz; bu etler arasında kaburga, kapak eti, pirzola ve Piemonte'ye özgü şarküteri ürünleri olan rosa...
İtalya, Bene Vagienna
Domuz eti kesimi ve işlenmesi Pişirilmiş ve çiğ şarküteri ürünleri üretimi...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play