İtalya, Misano Adriatico
...BARBI Morellino Di Scansano DOCG Etichetta Rossa, İtalya'nın Toskana bölgesinden gelen bir premium kırmızı şaraptır. %100 sangiovese üzümlerinden üretilmiştir ve derin bir yakut rengi, dengeli tanenler ve kırmızı meyveler ile baharatların karmaşık bir aromasına sahiptir. Zengin et yemekleri veya olgun peynirlerle eşleştirmek için mükemmel olan bu 75 cl şişe, her yemeği yükseltmek için idealdir.
...Üzüm Cinsi: %100 Barbera. Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme. Olgunlaşma: Fransız meşe fıçısında 18 ay. Renk: Derin yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru. Aroma: Şık ve karmaşık, tatlı baharatlar arka planında olgun meyve notaları. Tat: Dolu, zengin ve ipeksi bir yapıya sahip, uzun ve kalıcı bir bitiş. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Özellikle kırmızı et bazlı, çok lezzetli ilk ve ikinci yemekler için uygundur. Yaklaşık 18°C sıcaklıkta servis edin.
...Derin yakut kırmızısı şarap, belirgin otlu ve baharatlı bir aromaya sahiptir. Güçlü ve olgun gövdesi, ilk tadımda buruna gelir, doğru asidite ve yumuşak tanenlerle yumuşatılmıştır. Şarap, damakta kadifemsi ve iyi yuvarlanmış bir lezzet sunar; tat dengeli, yoğun ama karmaşıktır. Uzun bir aroma ve tütün sonrası tadı bırakır, ahşap aromalarıyla iyi harmanlanmıştır.
...Üretim alanı: Lecce ilinin bazı ilçeleri. Üzümler: %100 Primitivo. Yetiştirme sistemi: alberello. Toprağın doğası: alüvyon kökenli, derin, orta dokulu ve kireçli alanlara eğilimli. Şarap yapımı: Üzümlerin saplarının ayrılmasından (ezme olmadan) sonra, şıra 24-25°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabuklarla temas halinde fermente edilir. Daha sonra bir kısmı meşe fıçılarda, bir kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: 3 yıl ve üzeri, hasat yılına göre. Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: geniş ve kalıcı, belirgin erik ve kiraz notaları ile.
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Otohtonu %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi, Manduria Doc Primitif üretim kurallarına göre Toprak tipi: Kırmızı toprak Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 20 yıl Ortalama üretim / hektar: 70/80 kantar Üzüm hasat zamanı: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm toplama yöntemi: Manuel Alkol: %14 - %15 Vol. Renk: Derin garnet kırmızı, yoğun Bukle: Yaban mersini...
İtalya, Calvagese Della Riviera
...her zaman daha kaliteli şaraplar arayışında bulunmuşlardır ve bu şaraplar, hem halk hem de sektör profesyonelleri arasında giderek daha fazla ilgi görmüştür. Şirket, Garda Gölü'nün moren tepelerinde, deniz seviyesinden 180 metre yükseklikte yer almaktadır. Bağlar özellikle iyi bakılmaktadır, çünkü La Torre tarım işletmesinin felsefesi, bir şarabın zenginliğinin öncelikle tarlalarda, tarım işinde...
İtalya, Campomarino
... ifadesiyle tam anlamıyla tadını çıkarmayı hak ettiğini göstermektedir. Klasik üzümler olan malvasia, Trebbiano, Montepulciano ve Sangiovese'ye, Di Majo Norante öncelikle Bombino ve Aglianico'yu, en sonunda ise beyaz şarap üretimi için eski üzüm çeşitleri olan Falanghina ve Greco'yu eklemiştir. Kırmızı şaraplar için Ellenico-Aglianico, Prugnolo ve Tintilia. Tatlı passito için ise Moscato reale.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play