...Tazelik ve Uyum
Fresko, Derin ve Lezzetli Şarap, Hoş Kırmızı Meyve Aromaları ve Şık Otlu Notalar ile
13 ºC Servis Sıcaklığı
ŞARAP BAĞI YAŞI: 15-30 yıl
ÜRETİM: Beton tanklarda fermente edilmiş ve olgunlaştırılmıştır
ÜZÜM ÇEŞİDİ: Monastrell...
...MENCIA
FİZİKSEL ÖZELLİKLER:
Menşei:
DOP Bierzo
Bileşim:
%100 mencia
Alkol derecesi: 13,5o
TAT NOTLARI:
Görünüm: Yoğun ve derin zümrüt yeşili, ince mor kenarlarla.
Koku: Yoğun burun, çiçeksi ve orman meyveleri notalarıyla.
Ağız: Ağızda taze ve tatlı, tekrar kırmızı meyve ve çiçeksi notalarla, kalıcı bir bitiş.
...{"Ageing":"Amerikan meşe fıçılarında 12 ay.","First vintage":"1994","Wine type":"Kırmızı. Crianza","Fermentation":"Paslanmaz çelik tankta","Grape variety":"Yüzde 100 Tempranillo","Harvest":"El ile toplama. Ekim 2015","Colour":"Derin kırmızı renk, hafif kestane tonlarıyla.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75 cl ve 1.5 Lt","Soil":"Kalkerli mermerler","Nº of bottles...
...Jumilla Koruma Altındaki Beyaz Şarap
Çeşit: %100 Organik Sauvignon Blanc 2022
Renk: Temiz, parlak kristal
Burun: Derin aromalar, tropikal arka plan ve şeftali ipuçları.
Ağız: İfade dolu, karmaşık ve mineral dokunuşlarla kalıcı bir tat sunuyor.
Eşleşme: Sushi, deniz ürünleri, balık, pirinç, salatalar ve ayrıca makarna ve beyaz et ile mükemmel uyum sağlar.
Alkol: %13.00...
...Renk: çekici, derin bir vişne kırmızısı şarap.
- Aromalar: Cabernet Sauvignon'a özgü yoğun, karmaşık aromalar. Özellikle karabiber ve toffee gibi baharatlı notalar, meyve arka planında güzelce bir araya getirilmiştir.
- Ağız: ağızda karmaşık ve yapılı. Taze meyve ve baharatlı notalar var; yuvarlak, dengeli ve taze.
... Duero'muzu üretmek için, eski bağları, kumların kalsiyum yatakları ile karıştığı derin toprakları ve Burgalesa Ribera'nın kuzeyindeki daha serin iklimi nedeniyle La Horra çevresini seçmeye karar verdik. Ribera del Duero'daki kısa deneyimimizde, bazı yıllar üretme fırsatını zaten bulduk.