İtalya, Giuliano
...Maya "00", su, Ana mayası (doğal maya, tip 0 yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, mozzarella, friarielli, sosis.
İtalya, Castellamare
...Otantik ve rafine bir tada sahip, her samimi anı İtalyan kalitesini tatma fırsatına dönüştüren şarküteri ürünleri. En doğal şekilde hazırlanmış, yoğun aromalı etler ve sosisler. Eski köylü geleneklerinin ve topraklarımızın tadını yeniden keşfetmek için sağlıklı ve basit unsurlar.
İtalya, Martina Franca
...La Salsiccia Martinese, Puglia geleneğinin tipik bir şarküteri ürünüdür, yüksek kaliteli etten üretilir ve yerel baharatlarla tatlandırılır. Bu şarküteri ürünü, lezzetli ve aromatik bir tada sahiptir, bu da onu tek başına veya bir şarküteri tabağının parçası olarak tadım için mükemmel kılar. Salsiccia martinese, geleneksel yöntemlere ve doğal malzemelere göre üretilen el yapımı bir üründür. Eşsiz tadı ve el yapımı işçiliği, onu Puglia mutfağının mükemmel bir ürünü haline getirir.
İtalya, Mesoraca
..." şeklini oluşturacak şekilde elle bağlanarak sosis kılıfına doldurulur. Olgunlaşma, nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda en az 45 gün boyunca gerçekleşir. Aperitif olarak ve ana yemeklerde (örneğin, fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Salumi Calabresi AĞIRLIK: 300/350 Ağırlık: 0.300 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextrose ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252...
İtalya, GRUMO NEVANO NA
...Yüksek kaliteli tuzlu koyun bağırsakları, optimal sosis dokusu ve lezzeti için Kalibreler: 14/16, 16/18, 18/20, 20/22, 22/24, 24/26, 26/28 Sınıflar: AA, AB, BC, Kısa Premium tuzlu koyun bağırsaklarımız yüksek kalite standartlarını karşılamaktadır: - AA Kalitesi: Yaklaşık %95 koyun içeriği, olağanüstü doku ve en iyi lezzeti garanti eder. - AB Kalitesi: Yaklaşık %60 koyun içeriği, mükemmel performans sunar. Güçlü doku, homojen beyaz renk, mükemmel seçim Çeşitli sosis türleri için uygundur.
Eşleşen ürünler
Sosis kılıfları
TUZLU KOYUN BAĞIRSAKLARI
İtalya, Modena
...WÜRSTEL KESİCİLERİ INOTEC INOTEC MODEL WT 99 S – OTOMATİK PARÇALAMA KESİCİ: WT 99 S, doğal, kolajen veya 'sentetik' kılıfla kaplı ürünlerin, örneğin würstel, salam veya mortadella'nın yaklaşık 55 mm'ye kadar olan boyutlarının ayrılması için uygundur. Ürünü saniyede 1,8 metreye kadar ayırma kapasitesine sahiptir.
İtalya, Castel Guelfo Di Bologna
...el yapımı doğal ürün serileri geliştirilmiştir. Şarküteri, prosciutto, ekstra taze sosis, kurutulmuş sosis, Luganega, Zia Ferrarese salamı, ızgara için Guelfo salamı, köylü salamı ve büyük yerel salam, Milano tipi salam, Macar, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, olgunlaşmış guanciale, baş kopması, ciccioli, cotechino ve zampone, bondiola, papaz şapkası ve diğer özel ürünleri perakende, GDO ve restoran hizmetleri için üretmektedir.
İtalya, Mugnano Di Napoli
... malzemelerle üretilen yarı mamuller, yuvarlak, ampul şeklinde, açık veya kapalı olmak üzere çeşitli şekil, boyut ve gramajlarda sunulmaktadır. Tatlılar için ricotta, çikolata, pastacı kremleri, reçeller ve vişne gibi Napoli'nin tat ve kokularını yansıtan tatlı ve tuzlu iç harçlar; sosis, karışık şarküteri ürünleri, pişirilmiş jambon, ricotta ve ıspanak, ton balığı, gateau ve daha birçok tuzlu lezzet gibi güçlü ve belirgin tatlarla doludur. Yarı mamuller, büyük, orta, mini ve hatta mikro kesimlerde değişen kesim ve gramajlara göre paketlenmektedir.
İtalya, Cavriago
... reçellerin yanı sıra, peynirle mükemmel bir şekilde eşlik etmesi veya et ve şarküteri ürünleri için lezzetli yan yemekler olarak tasarlanmış tuzlu kompostolar da sunuyoruz. Tüm meyve ve sebzeler, taze ürünlerin tadını korumak için düşük sıcaklıkta pişirilmektedir. Mükemmel sosis, lezzetli ve doğal olup Emilia geleneğine uygun olarak el yapımıdır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play