İtalya, Bronte
...Yarı mamul, %100 fındık, yabancı köken...
İtalya, MILANO
...Nutella, Ferrero'nun ikonik bir ürünüdür ve fındık ve kakao bazlı sürülebilir kremasıyla tanınmaktadır. İlk kez 1964 yılında piyasaya sürülen Nutella, dünya genelinde tatlılık ve lezzet sembolü haline gelmiş, hem kahvaltıda hem de atıştırmalıklar ve tatlılar için beğenilmiştir. Tarifi, kavrulmuş fındık, kakao ve seçilmiş malzemelerin eşsiz bir kombinasyonunu içerir ve kremsi bir yapı ile yoğun...
İtalya, Castel Volturno
...Fındık Topping – 1 Kg Kahve için fındık kreması, karşı konulmaz bir tat vermek için.
İtalya, Giuliano
İtalya, Milano
...Temmuz ayında üretilen bu bal, güçlü bir kişiliğe sahip olup kristalleşme eğilimindedir. Sıvı halde kehribar ve açık fındık rengindedir; kristalleştiğinde ise kuru mantar, meyan kökü ve neredeyse tütsülenmiş bir koku alır. Aroması çok yoğun ve kalıcıdır, karamel ve çocukların çok sevdiği mou tadını hatırlatır. EŞLEŞTİRMELER İçecekler için aromatik tatlandırıcı; karışık salataları soslamak için vinaigrette'i zenginleştirir, sebze fırın yemekleri ve aromatik veya şifalı otlarla yapılan yemeklerle iyi bir uyum sağlar, risotto'ları krema haline getirmek için denemeye değer.
İtalya, Guarene
...DİKEL VACUUM PAKETLEME MAKİNESİ DZ 410 T Dikey zarflarda kahve, pirinç, çay, toz ürünler, sıvı ürünler vb. paketleme için vakum paketleme makinesi. Makine, paslanmaz çelikten (AISI 304) üretilmiştir ve 3 programlı dijital panel ile donatılmış elektronik hacim sensörü ile birlikte gelir. Kompakt boyutlu hazne ve saatte 20 m³ kapasiteye sahip vakum pompası yüksek verimlilik sağlar. Ayrıca, fındık...
...Güçlü ve yüce, Guatemala topraklarını karakterize eden volkanların doğası gibi, bu Orta Amerikalı tek kökenli kahve, deniz seviyesinden 1400-1600 metre yükseklikteki dağlarda yetiştirilmektedir ve bu nedenle SHB (Sıkı Sert Fasulye) olarak sınıflandırılmaktadır. Zarif ve iyi dengelenmiş bir kahve olan bu içecek, zengin ve uyumlu aromasının yanı sıra, tam gövdeye sahip ve yuvarlak bir tat ile dengeli bir asiditeyi, çiçek ve meyve notalarıyla birleştirerek, kakao ve fındık tadında bir bitiş sunmaktadır.
İtalya, Montoro
...Fındık aromalı çikolata ve kestane barları, 450g'lık 10 paket içeren karton (10 parça x 45g) EAN kodu: 8034125102556...
İtalya, Savignano Sul Panaro
...Yoğun ve sarıcı kahve, hafif aromatik. Kahve fincanında kuru meyve notaları ve acı kakao sonrası tadı. Crema yoğun ve koyu fındık renginde.
İtalya, Gricignano Di Aversa
... polipropilen liflerden oluşan fibrorinforzeli olarak mevcuttur, türü “FR”. UNI EN 14024 çevresel etiketleme tür I'ye göre ANAB-ICEA sertifikalıdır. PAKETLEME: Silo ile dökme - 25 kg'lık torbalar - 70 torba palet - 17,50 ql KULLANIM: İç/Dış RENK: Fındık GRANÜLOMETRİ: ≤ 1,3 mm VERİM: 14 kg/m² cm kalınlık için BUHAR GEÇİŞİNE KARŞI DAYANIM KATSAYISI EN 1015-19: μ ≤ 5 KAPİLER SU EMİLMESİ EN 1015-18: Sınıf “W0” ISIL İLETKENLİK EN 1745: λ10,dry,mat= 0,40 W/mK...
İtalya, Andalo Valtellino
... tanımlanır. Honduras: Dengeli ve dolgun bir kahve, tatlı bir meyan kökü aroması ile. Kosta Rika: Fındık rengi krema ve elma ile hurma aroması olan mükemmel bir kahve. Hafif asidite. Peru: Meyvemsi ve kakao bitişine sahip, nazikçe yapılandırılmış bir kahve. Özel kavurma, çok zengin ve dokulu, dolgun gövdeli ve çiçekler ile çikolatanın kalıcı bir bitişine sahip bir kahve sunar.
İtalya, Goito
...Calcesana Nocciola Doğal hidrolik kireç, fındık renginde, refrakter taş ve tuğlalardan yapılmış dikey bir ocakta 1100°C sıcaklıkta pişirilerek elde edilir, sürekli kaliteye sahip seçilmiş mermer kireç taşları, ekolojik yapı çalışmalarında ve tarihi ile anıtsal restorasyon müdahalelerinde harçlar, sıvalar ve alt zemin şapları için spesifik olarak kullanılır. Calcesana Nocciola, ocakların doğal...
İtalya, Fidenza
...En yüksek kalitede culatta, ne jambon ne de culatello olan kendine özgü bir lezzet: tatlı ve sulu, tereyağı ve fındık notalarıyla.
İtalya, Sizzano
...ÇEŞİT Greco Novarese %100 EŞLEŞTİRME Mavi ve olgun peynirler Kremalı tatlılar Fırın ürünleri RENK Amber AROMA Safran ve papatya çiçekleri Kuru üzüm, fındık ve şekerlenmiş meyveler OLGUNLAŞMA 2019'dan beri ahşapta SICAKLIK: 8-12 °C...
İtalya, Radicofani
...Belirli kaynak bölgelerinden alınan sütle üretilmektedir; bu, Pecorino DOP'un yönetimi ve üretimi için Konsorsiyum'un düzenlemeleriyle belirlenmiştir. Pıhtılaşma, 35 ile 38°C arasında değişen bir sıcaklıkta gerçekleşir ve pıhtının parçalanması fındık tanesi büyüklüğünde olmalıdır. Kalıp, 1,00 kg ile 3,50 kg arasında ağırlıkta olabilir. Şirketimiz, en az 20 gün olgunlaşmış yaklaşık 2,00 kg'lık bir parça sunmaktadır. Peynirin hamuru beyaz ve sıkı olup, tadı taze ve eşsizdir.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... yoğun ve topraksıdır, fındık ve mantar notalarıyla zenginleşmiştir, bu da onu yüksek kaliteli sonbahar ve kış yemekleri için mükemmel kılar. Bu Extra kalite, kusursuz görünümü ve güçlü aromatik etkisi nedeniyle tercih edilmektedir; en iyi mutfak deneyimlerini arayanlar için idealdir.
İtalya, Forlì
...Kavrulmuş fındık, doğal ve besleyici bir atıştırmalıktır. Titiz bir işleme süreci ve paketlemedeki titiz özen sayesinde, her organoleptik özelliğini uzun süre korur. Bunlar, tatlı yemekler, krema, hamur işleri ve karmaşık tuzlu yemeklerin hazırlanmasında hemen kullanılmaya hazır, soyulmuş, kabukları çıkarılmış ve kavrulmuş fındıklardır. Ayrıca, şekerlenmiş, toz haline getirilmiş veya un haline...
İtalya, Cortazzone
...Kavrulmuş Fındık Unu (menşei: İTALYA - Piemonte) Tonda Gentile Trilobata çeşidi, 500 g torba. Kısmen yağsız fındıklardan öğütme ile elde edilen Kavrulmuş Fındık Unu, vakumlu paketlenmiştir.
İtalya, Monchiero
...Black Fındık Kreması, Langhe bölgesinden %55 "I.G.P. Fındık Piemonte" içerir, Réunion adasından şeker, kakao ve Bourbon vanilyası. Sürülerek yenilebilecek bir lezzet. Yüzeydeki fındık yağının çıkması, ürünün doğal olduğunu gösterir; emülgatör ve koruyucu içermez ve özelliklerini korur. Tüketmeden önce kremayı iyice karıştırmak yeterlidir. İçindekiler: "I.G.P. Fındık Piemonte", şeker, kakao...
İtalya, Turin
...Doğal, kavrulmuş, haşlanmış, küp doğranmış ve ezme malzemeleri her zaman izlenebilir olup, bazıları organik sertifikalıdır. Sıkı güvenlik ve kalite standartlarını korumak, en iyi lezzet, doku ve aromayı elde etmemizi sağlar. Mevcut Ürünler: -Fındık kabuklu, -Doğal / Kavrulmuş Küp Fındık -Doğal / Kavrulmuş Fındık Unu (Un) -Fındık Ezmesi...
İtalya, Lauro
...Çikolata ile yapılan her türlü ürüne mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve bu sayede lezzetli sürülebilir kremler elde etmek mümkündür. Çoğu kuru meyve gibi, fındık da, parçalarımızın temel bileşeni, lezzet ve sağlıklılık ihtiyacını dengeler; çünkü mükemmel bir enerji kaynağı sağlar ve tokluk hissini de düzenler.
İtalya, Barletta
İtalya, Acerra
...GLUTENSİZ fındık kreması, kahvenize, tatlılarınıza, yoğurdunuza ve dondurmanıza lezzet katmak ve süslemek için idealdir. Kullanmadan önce çalkalayın. İÇİNDEKİLER: şeker, bitkisel yağ (ayçiçeği, palmiye), fındık (%8), yağsız süt tozu, %10-12 kakao yağı içeren kakao, laktoz, emülgatör: soya lesitini, aroma, doğal vanilya aroması, antioksidan: biberiye ekstresi. Diğer kabuklu yemişlerin izlerini içerebilir.
İtalya, Latina
İtalya, Carbognano
...Kıyılmış kavrulmuş çekirdekler, piyasadaki en iyi gıda işleme makineleri kullanılarak daha da rafine edilmekte ve homojen, en yüksek kalitede bir macun üretilmektedir. Bio Nocciola, 20 ile 40 mikron arasında değişen fındık macunu üretmektedir. Bu lezzetli son ürün, herhangi bir ek koruyucu veya aroma içermemektedir.
İtalya, Vairano Scalo
...KAVRULDUKTAN SONRA, FINDIK MÜŞTERİ TALEBİNE GÖRE DOĞRANIR. (2/4, 4/6 VEYA 6/8 MM) SIKLIKLA ŞEKERLEME SANAYİSİNDE, ÇİKOLATA BARLARI VEYA PRALİN DOLGUSU İÇİN BİR MALZEME OLARAK KULLANILIR. KEKLER İÇİN TEMEL BİR MALZEMEDİR. GIDA, KEKLER, KURABİYELER VE DONDURMA SUNUMU VE SÜSLEMESİ İÇİN TEMEL BİR MALZEMEDİR.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play