İtalya, Trepuzzi
... Concettuale 50ml 1 Şişe Passionale Licor de Ginja 50ml 1 Şişe Gin Tiptoe 50ml 1 Paslanmaz çelik Jigger 1 “Pedrito” çantası Yeniden kullanılabilir kutu Her parçayı özel kılan geleneksel yöntemle üretilmiş bitkisel tabakalı Floransa derisi çanta.
İtalya, Misano Adriatico
...Bu yoğun ve dolgun tadın keyfini çıkarın, bu değerli CANTINA DEL MORELLINO Vino Rosso Morellino di Scansano DOCG ile. 75 cl'lik şişelerde paketlenmiş olan bu şarap, 6 farklı fırsatta eşsiz tadını deneyimlemenizi sağlayacak. Geleneksel İtalyan yemeklerine eşlik etmek veya romantik bir akşam için mükemmel.
İtalya, Trieste
... daha az maliyetli ve daha pratik bir alternatif sunar ve paket servis yemekleri ve taşımacılık için daha kullanışlıdır. Tüm Weck şişe serisinin (60, 80 ve 100 mm) tüm çaplarına uyum sağlar! %100 BPA ve ftalat içermediği garantilidir. MCM Ambalajları'nda tek satış hakkına sahiptir.
İtalya, Grottammare
...Callistemon, Myrtaceae familyasına ait bir çalı cinsidir. Callistemon türleri, silindirik çiçekleri nedeniyle genellikle geleneksel bir şişe fırçasına benzediği için "şişe fırçaları" olarak adlandırılmaktadır.
İtalya, Ponte Galeria
... balığı filetolarından oluşur ve ızgarada pişirilir. Unagi, boyuna kesilir, tamamen kılçıkları çıkarılır ve ardından şişe geçirilir. Bu şekilde hazırlanan unagi, binchotan veya beyaz kömür (Japonya'ya özgü, unagi ve yakitori şefleri tarafından tercih edilen, duman çıkarmayan ve en kötü kokuları emen bir bitkisel kömür) üzerinde ızgaraya konulmaya hazırdır. Etlerdeki umami'yi ortaya çıkarmak için yapılan ilk ızgara işleminden sonra, unagi fazla yağın giderilmesi için buharda pişirilir.
İtalya, Dorgali
... vurgulamak ve üretimi sınırlamak amacıyla yüksek kaliteli tarımsal uygulamalara odaklanıyor. Hasat, Eylül ayının sonlarında en serin saatlerde 15 kg'lık küçük kasalarda manuel olarak gerçekleştirilmektedir. Üretim: 25000 Şişe / yıl Dikim yoğunluğu: 6000 salkım / hektar Ortalama verim: 40 Qli / hektar Bağcılık modeli: Geleneksel, organik tarıma geçişte Manuel hasat __________ Kalite sertifikaları, İHRACAT sertifikaları, Şarap turizmi...
... eklenmektedir. Üretilen şaraplar geleneksel türdedir, işleme çelik ve büyük ahşaplarda yapılmaktadır. Yıllık üretim yaklaşık 2,5 milyon şişe olup, bunun yaklaşık %60'ı Avrupa, Rusya, Japonya, Güney Kore ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ihraç edilmektedir.
... bir kısmı ihraç ediliyor. Yaklaşık 45.000 şişe VALPOLICELLA, VALPOLICELLA SUPERIORE, VALPOLICELLA SUPERIORE RIPASSO, AMARONE DELLA VALPOLICELLA, RECIOTO DELLA VALPOLICELLA üretiyoruz. İyi ve doğal şarap bizim mottomuz.
...BİYOLOJİK TARIMDAN GELEN SIZMA ZEYtİNYAĞI "Antico Frantoio del Castello" sızma zeytinyağı, Le Farnie Tarım Şirketi'nin zanaatkar değirmeninde üretilmektedir. Zeytinler, yalnızca Altomonte bölgesinden gelmekte olup, henüz tam olgunluğa ulaşmadan ağaçtan elle toplanmakta ve 24 saat içinde işlenmektedir. Dönüşüm, geleneksel taş değirmen sistemi ile ve tek soğuk sıkım yöntemiyle...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play