İtalya, Forlì
... uygulayanlar ve glüten intoleransı olanlar tarafından özellikle tercih edilmektedir çünkü glüten içermez. Yanlış bir şekilde tahıl olarak düşünülse de, karabuğday aslında tahıl olmayan, tamamen farklı bir bitkidir ve sadece bazı ürünlerin işlenmesi açısından tahıllarla benzerlik gösterir. Botanik açıdan bakıldığında, karabuğdayın buğdayla hiçbir ortak noktası yoktur; ismi, geçmişte gıda sahteciliği için kullanıldığı dönemlerle ilişkilendirilmektedir.
İtalya, Rivoli
...Eşsiz nitelikleri sayesinde benzersiz bir üründür! Kremsi, nazik, çok yönlü: lezzetli! Geleneksel mayoneze göre %30 daha az kalori ve yağ içerir. Kolesterol, yumurta, glüten ve laktoz içermez.
...Puglia bölgesindeki tarım işletmeleri tarafından üretilen "Cappelli" çeşidi sert buğdayın öğütülmesiyle elde edilmiştir. Un, ince ve kalın kepeğin unun içinden elenmesi (buratto ile kepeğin ve unun ayrılması) işlemiyle elde edilir. "Senatore Cappelli", diğer buğday türlerine göre besin değerleri açısından üstün, eski ve organik bir buğdaydır: flavonoid ve antioksidanlar açısından daha yüksek bir miktar içerir, anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve hatta kolesterolü azaltma kapasitesine sahiptir. Daha sindirilebilir olup, glüten intoleransı olarak tanımlanan bağırsak iltihaplarını azaltır.
İtalya, Milano
...Rigatoni, makarnanın oluklu yapısının icadıyla doğmuştur; bu yapı, bu formatın sosları tutmasını sağlar. Mısır ve pirinç, tadının klasik makarnaya benzer olmasını sağlarken, daha fazla lif ve sıfır glüten içerir. Bu format, folik asit ve B1 vitamini içerdiği için mükemmeldir ve şekerlerin emilimini yavaşlatan iyi bir lif miktarı barındırarak kan şekeri seviyelerinin düşük kalmasına yardımcı olur.
İtalya, Calenzano
...soya, laktoz, buğday ve glüten içermeyen bu ürün, özel beslenme ihtiyaçları olan herkes için uygundur. Alüminyum tüp, ürünü israf etmeden kullanmayı sağlar ve tamamen geri dönüştürülebilir, pratik "yıldız" kapağı, ürünü yemekleri süslemek için de kullanmanıza olanak tanır. Aynı zamanda, Akdeniz otlarının tüm lezzetini barındıran Otlu versiyonunu da tüp içinde deneyin. Mayorice'i 6 farklı tatta ve uygun fiyatlı "aile paketi" ile kavanozda da tadın! Glutensiz ve vegan bir ürün olup, İtalyan Vejetaryen Derneği tarafından sertifikalandırılmıştır.
İtalya, Ferrazzano
... veya malzemelerden elde edilmektedir. Mümkün olduğunda, ilave şeker içermeyen ve süt ürünü içermeyen ürünler yaratıyoruz. Tüm ürünlerimiz ayrıca palm yağı ve glüten içermez. Son yıllarda Shockino Mix Experience, İtalya genelinde etkinliklerin ve tadımların başrol oyuncusu oldu; EXPO2015'ten başlayarak Salone del Mobile ve Salon du Chocolat'ta, Cibus Parma ve Vinitaly Verona'da yer aldı.
...Sabatino Tarım Şirketi, 2013 yılında yüksek kaliteli makarna üretmek ve pazarlamak amacıyla kurulmuş genç bir girişimdir. Üretim için, Marche bölgesinde eski ve hibrit olmayan bir buğday türü olan 'Saragolla' yetiştirilmekte ve işlenmektedir. Taş değirmenle öğütülerek, bronz kalıplarla makarna üretimine ve yavaş, düşük sıcaklıkta kurutma işlemine geçilmektedir. Sabatino Makarna, sıkı organik protokollere göre üretilmektedir ve özellikleri yüksek sindirilebilirlik, belirgin bir tat, zengin mineral içeriği ve düşük glüten içeriği ile belirlenmektedir.
İtalya, Macchia Montecorvin
...AİLEMİZ, İTALYA'NIN BİRLEŞMESİNDEN ÖNCE ULUSAL TOPRAKLARDA MEVCUTTUR. YAĞ VE ŞARAP İÇİN KAPLARDAN, ZEHİR ALTINDA VE TUZDA ÜRÜNLERİN KORUNMASINA, EN EKONOMİK OLANLARDAN SOYLU AİLELER İÇİN SÜSLÜ OLANLARA KADAR TENCERE, TAVA VE FIRIN KAPLARINA KADAR SERAMİK VE TOPRAKTA PİYONERLERİZ. DAHA MÜTEVAZI EVLERİN ÇATI KAPLAMALARINDAN, FARKLI DÖNEMLERİN SOYLU SARAYLARINA KADAR ULAŞMAKTAYIZ. ŞU ANDA, GLÜTEN...
İtalya, Caltrano
...Salumificio Sant'orso, Vicenza ilinde Calltreno'da, Asiago platosunun eteklerinde yer almaktadır. OGM içermeyen, süt türevleri içermeyen, glüten içermeyen ve alerjen içermeyen salamlar üretiyoruz. Üretimimiz, tatlı ve acı salamların tam bir yelpazesini ve ayrıca daha iyi kullanım verimi için şekillendirilmiş geniş bir çiğ ve pişirilmiş pancetta seçeneğini içermektedir. Web sitemizi ziyaret etmenizi öneririz: www.salumisantorso.it...
İtalya, Basciano
... geçmekte ve en yüksek kalitenin garantisi için glüten, palm yağı ve hidrojenize yağlar içermemektedir. Lezzetli lokum ve çikolatanın her şekli ile geniş bir el yapımı dondurma yelpazesi sunuyoruz. Ürünlerimiz hem kendi markamız altında hem de üçüncü şahıslar için mevcuttur. Ürünlerimiz, restoranlar ve küçük dükkanlar ile GDO'da bulunmaktadır. Kalite, yenilik ve esneklik, üretimimizi karakterize etmektedir.
İtalya, Chieri
il Molino Fasano, 1569 yılında başlayan bir tarihe sahip olup, Chieri belediyesinde, ortaçağ döneminin ikinci surlarının içinde, XII. yüzyılda bile un değirmenlerinin faaliyeti ile gelişen bir bölgede yer almaktadır. Uzun yıllardır aile işletmesi olan bu gıda şirketi, yüksek kaliteli tahılların yavaş öğütme ile işlenerek %100 doğal unlar üretmektedir; glüten, katkı maddesi ve koruyucu madde...
İtalya, Capurso
... olarak, glüten intoleransı olan kişilerle iletişime geçerek bir pazar araştırması yapılmakta, ardından en iyi unları ve çölyak hastaları için gıdaları üretmek amacıyla kaliteli hammaddelerin seçimine geçilmektedir. Seçilen ürünler hakkında onay talepleri alınmakta ve nihai ürünler üzerinde testler yapılmaktadır. Restorasyon: I BUONI SENZA GLUTINE SRL, çölyak hastaları ve laktoz intoleransı olanlar için özel ürünlerden oluşan hatlarla restoran pazarında kendini sunan ilk şirketlerden biridir ve bu ürünler, bir eğitim faaliyeti ile desteklenmektedir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play