İtalya, Bronte
...Yarı mamul ürün, %100 fındık, yurtdışı menşeli. "Pasta di Nocciole Pura", seçilmiş %100 fındık konsantresidir ve dondurma, krema, tatlılar ve fırın ürünleri hazırlamak için mükemmeldir. Koruyucu, eklenmiş şeker veya yapay katkı maddesi olmadan üretilmiştir; bu pasta, otantik ve doğal bir tat garanti eder. Pastaneler, dondurmacılar ve zanaat atölyeleri için idealdir ve her yaratımda en yüksek...
İtalya, Giuliano
...Şekerleme ve fındık ile zenginleştirilmiş Panettone Gran Torino bir zorunluluktur. Ağız sulandıran kaplama, bu Panettone'yi en popüler ve talep edilen lezzetlerden biri haline getiriyor, özellikle de Panettone'nin geleneksel tadını korumak isteyenler için.
İtalya, Orbassano
...Mozzarella ve ıspanaklı tortelloni, hafif ve lezzetli bir kombinasyon sunarak, yağsız iç harçları sevenler ve klasik etli tortelloni alternatifleri arayanlar için idealdir. Mozzarella, ricotta ile birlikte bu tortellonilere mükemmel krema ve kıvam sağlar; ıspanaklı yeşil hamur içinde saklanmıştır.
İtalya, Bergamo
...Happyflex, silikon tek porsiyon kalıpları üretmektedir. Farklı türde hamur işleri için mono porsiyon tatlı kalıpları sunuyoruz: yarım küre kalıpları, kek kalıbı, silikon babà kalıbı, silikon muffin kalıbı, tartellette tepsisi, savarin kalıbı, cannelle bordelais kalıbı.
İtalya, S. Giovanni La Punta
...ÜRETİYORUZ: SİCİLYA KANOLİSİ, KARNAVAL ÇİKOLATALARI, SİCİLYA GELENEKSEL KURABİYELERİ, MARTORANA MEYVELERİ - CAVALLARO RICOTTA DAĞITIMCISIDIR (100% koyun sütü ile yapılmış dondurulmuş şekerli ricotta) - PASTACILIK İÇİN YARI MAMUL DAĞITIMCISIYIZ (kıtır hamur tartlar ve tekneler, kanoli hamuru vb.) - İTALYA GENELİNDE VE YURT DIŞINA TESLİMAT YAPIYORUZ - ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA TEKLİF ALMAK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEKTEN ÇEKİNMEYİN.
İtalya, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Makine Pasta Üreticileri, sahibi Cav. Aldo Cozzi, uzun yıllardır kısa ve uzun makarna, taze, kuru, pastörize, dondurulmuş ve Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi gibi benzeri ürünlerin inşası ve satışı alanında ulusal ve uluslararası pazarda zirvede yer almaktadır. Ayrıca özel ve tipik ürünler de sunmakta, bunlar için özel makineler kullanmaktadır. Şirketimizde her türlü...
İtalya, Santa Maria La Carità
... etmemek" için ve işlenecek makarna şekline bağlı olarak en az 12 saatten 36 saate kadar sürer. Taze Makarna İşleme: her ürün, dikkatlice SEÇİLMİŞ HAM MADDELER ile üretilir ve katkı maddeleri veya koruyucuların kullanımını kesinlikle reddeder. Kaliteli bir hamur. Bu, her üretim döngüsünde peşinde koştuğumuz hedeftir. Seçilen taze yumurtalar, %100 İtalyan tarlalarından gelen yüksek proteinli irmik, yavaş ve homojen bir hamur, sürekli ve kademeli bronz şekillendirme, bunlar bizim sırlarımızdır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play