...Domates püresi, taze doğranmış domateslerden, kabuklar ayrıldıktan ve içlerinden bir miktar su çıkarıldıktan sonra elde edilir. İşlenmek üzere püresi yapılacak meyveler, soyulmuş meyveler için gereken benzer kalitede olmalıdır; yani, azalmış tohum içeriği ve artan sertlik ile. Bu durumda, yuvarlak domatesler tercih edilmektedir, çünkü bunlar, ürünün doğranmış, püresi, küp doğranmış veya...
İtalya, MILANO
...2500 gramlık Rosso Gargano doğranmış domates püresi, taze ve otantik malzemeler arayanlar için mükemmel, yüksek kaliteli bir üründür. Seçilmiş İtalyan domatesleri ile yapılan bu ürün, sos ve yemek hazırlığı için ideal, zengin ve doğal bir tat sunar. 6'lı paket, restoranlar ve gıda mağazaları için yeterli stoğu garanti eden toptan satış için idealdir. Bu domates püresi, Akdeniz mutfağını seven ve...
İtalya, Palagonia
...Özellikler: Domates püresi, taze domateslerden elde edilen hafif bir suya batırılmış iri parçalar halinde, yüksek yoğunlukta ve güzel kırmızı renkte, sağlıklı bir ürünün ve doğru olgunlukta toplanmış olmanın garantisi. Soslar, çorbalar, güveçler için ideal bir temel ve bruschetta ile krostini süslemek için mükemmel. Ambalaj: Aseptik torba, Alüminyum-plastik kombinasyonu Paketleme: 10 kg'lık Bag in box (kutuda 5 kg'dan 2 torba)...
...Gecom'un konserve ürünleri, hasatın ilk gününden olgunlaşmasına kadar özel bir dikkatle İtalya'da üretilmektedir ve titiz bir kalite kontrol sürecine tabi tutulmaktadır. Bunlar; bütün soyulmuş domatesler, küp domatesler, ezilmiş domatesler, domates salçası, domates püresi, domates sosu, pizza sosu, konserve bezelye, konserve fasulye, yeşil bezelye, beyaz fasulye, nohut, kırmızı fasulye, siyah fasulye, tereyağı fasulyesi, domates sosunda pişirilmiş fasulye, San Marzano, organik ürünlerdir.
...İsim, o dönemde Sicilya mutfaklarında bolca bulunan Capone'dan gelmektedir. Capone, domates ve patlıcan ile birlikte servis edilirdi. Geçen yüzyılın başlarında bu yemek, halk mutfağı geleneğine girmiş ve Capone, diğer sebzelerle değiştirilmiştir. Özenle seçilen sebzeler ayrı ayrı kızartılır ve ardından özel bir domates sosu ile pişirilir. Malzemeler: Küp şeklinde kızartılmış patlıcan %37, domates sosu, ayçiçek yağı, sızma zeytinyağı, soğan, kereviz, zeytin, kapari, şeker, doğal aromalar, sirke.
... bir renge sahiptir ve çatlamalara karşı yüksek direnç gösterir. Asitler ile şeker oranı arasındaki iyi denge, bu domatesin, beta karoten ve likopen açısından zengin olan lezzet özelliklerini ön plana çıkarır. Hasat sonrası aşamada mükemmel bir dayanıklılık sergileyerek harika bir raf ömrüne sahiptir. Yuvarlak, pürüzsüz ve oldukça lezzetli olan bu domates, yoğun bir et yapısına sahiptir ve fırın yemeklerinde, salatalarda, bruschetta üzerinde, pizza üzerinde küp şeklinde kesilmiş olarak veya harika bir sos yapmak için kullanılabilir. Ambalaj: 500 gr, 5000 gr, 6000 gr...
İtalya, Savona
...buğday unu ile, spelt unu ile, eski tahıllar ile, susam ile, domates ile, aromatik otlar ile. Fındık, badem, ceviz ve bezelye, nohut, bakla, kabak, ayçiçeği, keten tohumlarından elde edilen protein bazları. Pirinç protein ekstraktı. Toz badem ve fındık sütü. Palm yağı içermeyen toz çorba ekstraktları, küp şeklinde palm yağı içermeyen çorba küpleri. Palm yağı içermeyen, laktoz içermeyen fındık ve kakao...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play