İtalya, Guidonia
Enogastronomi - Tipik El Yapımı Calabria Ürünleri Hukuki merkezi Roma'da, dağıtım ve üretim ise doğrudan Calabria'nın Crotone (KR) şehrinde gerçekleştirilmektedir. Ürünün sıkı el yapımı olmasına rağmen, dönüşüm sürecinde en modern hijyen koruma teknikleri uygulanmaktadır. Toptan - Tüm dünyaya gönderim. calabriascerra, el yapımı turşu ve baharatların işlenmesi için 1950 yılında kurulan bir şirke...
İtalya, Giuliano
...Farina "00", su, mayalı Madre (doğal maya, un, 0 numara yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, mozzarella, ricotta, Tropea soğanı, kırmızı biber, patlıcan, pecorino romano, sızma zeytinyağı.
İtalya, Turin
... öğütülür) - Sprey ile kurutulmuş (sıvı, yüksek sıcaklıkta bir nozuldan püskürtülerek kurutulmuş ürün elde edilir). - Vakumda kurutulmuş (vakumda ısıtılarak, su buharlaşması için daha düşük sıcaklık gerektirir) - Dondurucuda dehidre edilmiş (vakum odasında dondurularak su süblimleşir) Muz Tozu Pancar Kökü Tozu Karpuz Tozu Şeftali Tozu Kivi Tozu Limon Tozu Kavun Tozu Mango Tozu Çilek Tozu Domates Tozu Kırmızı Biber Tozu...
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar %65 (Agaricus Bisporus), ayçiçeği yağı %35, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (nane, sarımsak, kırmızı biber tozu, pul biber, paprika). Sitrik asit, L-askorbik asit. Konteynerler: 212g/620g/1kg/3kg...
Bu arama terimi için popüler ülkeler