..."Prosciutto di Parma" DOP, çeşitli olgunluklarda mevcuttur. İtalya'da doğup büyüyen, kaliteli gıdalarla beslenen ağır bir domuzun butundan üretilmiştir. Tatlılık ve değer, bu crudo'yu nadir bir lezzet haline getirir. Kemikli, kemiksiz Addobbo ve kemiksiz Pressato formatlarında mevcuttur.
İtalya, Fidenza
...Kesimler için 25,90€/KG Şank için 23,90€/KG Tam kemiksiz ürün için 20,90€/KG...
...Hammadde: Seçilmiş taze yerli domuz butu, 13,50 kg, kemiksiz ve gereksiz yağlardan arındırılmış, polifosfat, süt türevleri ve gluten eklenmeden. Soğutulduktan sonra, çıkarılmış jambon koruyucu elastik çorapla sarılır. Daha sonra iplenir, paketlenir ve pastörize edilir. Parça Boyutu: Yaklaşık 10,00/11,00 kg İçindekiler: domuz butu, tuz, aromalar ve baharatlar, dekstroz, fruktoz, antioksidan E 316, koruyucu E 250. Paketleme: Şeffaf Cryovac torbalar...
El yapımı ev tekstili, benzersiz ürünlerin üretimi ve satışı: masa, mutfak, banyo, yat, çocuk, dantel, yatak odası, müşteri tarafından önerilen desenlerin kumaş üzerine baş harfler veya reprodüksiyonları gibi kişiselleştirmeler, tabak servislerinden veya diğerlerinden alınan desenlerin kumaş üzerine reprodüksiyonları. Herhangi bir kumaş türü üzerinde el yapımı nakışlar. El yapımı üretimin tipikliğ...
İtalya, Annone Di Brianza
...Yüksek üretim kapasitesine sahip makine, kemikli veya kemiksiz etleri enjekte etmek için uygundur. Enjeksiyon basıncı ayarlanabilir ve bant ilerlemesi ile vuruş sayısı elektronik olarak ayarlanabilir. Dokunmatik ekran görüntüleyici, enjeksiyon basıncını ayarlamayı sağlar. Tuzlama kabı ve tuzlama sıvısının filtrasyon sistemi ile komple. Enjeksiyon başlığına doğrudan V veya yuvarlak bıçaklı bir yumuşatıcı uygulama imkanı; kullanılmadığı takdirde kolayca devre dışı bırakılabilir.
...Bunu, ailelerimizin sofralarında en çok bulunan şarküteri ürünlerinden birine layık olduğu özenle yapıyoruz. Sadece 15 kg'dan ağır, taze İtalyan domuzlarının butları, tuzlanmış ve aromatik ot karışımıyla kokulandırılmıştır. Kas liflerini yırtmadan dikkatlice kemiksiz hale getirilen jambon, yaklaşık 68° sıcaklıkta buharlı fırında yavaşça pişirilir. İşte basit tarifimiz: kaliteli et ve işleme özeni. Ancak bu şekilde pişirilmiş jambon yumuşak ve cazip, tatlı, asla ekşi olacaktır.
... 14001:2004 ve EMAS Sertifikası; BRC ve IFS sertifikası ve daha fazlası. Bugün İtalyan pazarı, ciromuzun %95'ini temsil ederken, geri kalan %5, ihracat yaptığımız diğer tüm ülkelere dağıtılmaktadır: Avrupa, Rusya, ABD, Japonya, Meksika, Kanada, Avustralya, Brezilya. En az 16/18 ay olgunlaşmış jambonumuz, kemiği ile, kemiksiz veya koruyucu atmosferde dilimlenmiş olarak satılmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play