...Emilia Romagna'nın gastronomik özel ürünlerinin e-ticaret satış hizmeti, Gusto Emiliano'dan, Avrupa'nın her yerine ekspres kargo ile gönderilmektedir. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, geleneksel Balsamik Sirke, Lambrusco şarapları, Modena'nın Cotechino ve Zampone'u, Parma Jambonu, Canossa Coppa'sı, Canusino Salamı, Vignola kiraz konservesi, Balsamik Sirke ile Pearl'ler, Savoret.
İtalya, Schio
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan. Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
... görünüm: Yoğun yakut kırmızısı renkte bir şarap. Bademin yoğun kokusu ve tadıyla birlikte, meyve, kiraz ve erik notalarıyla bir lezzet sunuyor. Havayolu, gemi, demiryolu vb. için özel üretimler. Farklı formatlar için ticari ofisle iletişime geçin: +39 3477240044.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play