...) sertifikasına sahiptir ve bağdan şaraphaneye kadar her aşamada özenle işlenmiştir. Burada, şarap yapımı ve olgunlaşmada aranan, iştah açıcı ve hafif bir karakterdir. ŞARAP YAPIMI Meyve seçimi Geleneksel şarap yapımı Birkaç ay meşe fıçılarda olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Sauvignon TADIM Yoğun ve parlak kiraz kırmızısı renkte. Kırmızı ve siyah meyveler üzerinde ince ve hoş bir burun. Meyvemsi, yumuşak ve yuvarlak bir ağız, hafif anasonlu ve erimiş tanenlerle desteklenmektedir.
Fransa, Bordeaux
...-kalker karışımıdır. Tadım Parlak kırmızı renge sahip bu şarap, yoğun ve iştah açıcı aromalar sunar; kırmızı meyve notaları (çilek, ahududu, kiraz) ile birlikte, meyan kökü, deri, kuru erik ve baharat vurguları ile desteklenmektedir. Ağızda zarif, yapılı, kadifemsi ve cömert bir yapıdadır; güçlü ve karmaşık bir tat profili sunar. Alkol: %14 vol. Üzümler: Merlot (%75), Cabernet Franc (%20), Cabernet Sauvignon (%5) Üretici: Marka AG Vins Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2022...
Fransa, Bordeaux
... yılın meşe fıçısında 12 ay Tadım: Şarap, çok güzel bir parlaklığa sahip mor kırmızı bir renge sahiptir. İlk burun, çok umut verici, zengin ve ifade doludur. Siyah frenk üzümü ve kiraz notalarını, sedir ve baharat aromalarıyla harmanlayarak ortaya çıkarır. Ağızda iştah açıcı ve dokulu bir yapı sergileyen şarap, olgun ve kremsi tanenlerle vurgulanmaktadır. Uzun ve etli bir bitiş, sarı tütün ve mentol notalarıyla süslenmiş, bu şarabın mükemmel uyumunu tamamlamaktadır.
...Düzenlenmiş Kiraz Romu Ref: CAV049 Karton başına miktar: 6 Alkol oranı: 23,7° Hacim: 70 cl...
İspanya, La Seca-Valladolid
...Parlak kiraz rengi, yoğun olgun kırmızı meyve ve çok zarif ahşap aromaları. Ağızda güçlü, lezzetli, geniş ve kalıcı bir etki bırakıyor. Tüketimi 14º ile 16º santigrat arasında önerilmektedir; sucuklar, haşlanmış etler, av etleri, olgun peynirler ve pate ile eşleştirmek için uygundur. Menşei: IGP Castilla ve León Ülkesi Şarapları Çeşit: Crianza Yıl: 2016 Crianza: Tempranillo çeşidi üzümlerle yapılmış, Fransız meşe fıçılarda (-allier-) olgunlaştırılmıştır.
...Bu Languedoc üzümlerinin karışımı, kiraz, pembe greyfurt ve zambak aromalarıyla keyif veren bir şarap sunuyor. Ağızda, çok güzel bir aromatik kalıcılık var ve bu, frambuaz püresi notalarıyla sona eriyor. Ad: Vin de Pays d'Oc Chardonnay Renk: Rosé Hacim: 0.75 L Alkol: %12 Hacim İklim: Akdeniz Üzüm Cinsi: %100 Chardonnay Servis Sıcaklığı: 11 ile 12°...
Fransa, Cénac
... ve suyundaki bileşenlerin iyi bir şekilde çıkarılmasını sağlayan küçük konteynerlerde fermente edilmiştir. Hasat, FA'nın sonuna kadar günde 2 kez delik açılarak işlenmiş ve ardından ince taneli meşe fıçısına aktarılmıştır. Burun: Açılışta hafif, ardından kiraz, trüf ve reçel meyveleri aromaları ile karmaşıklaşmaktadır. Ağız: Ağızda güzel bir tatlılık, reçel kirazı notaları ve ipeksi, iyi...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... hasat, uzun macerasyon (4 ila 5 hafta) sırasında sapların tanen ve acılık katmasını önlemek için ayıklanır. Şarap, ardından yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılır. Tadım: Güzel bir yakut rengi ve çok meyvemsi bir burun (siyah kiraz, böğürtlen ve yaban mersini). Ağızda ferah ve topraksı bir his veriyor; bu, adını aldığı çift kişiliğe sahip bir şarap. Genç ve mineral şarapları sevenler için ideal, ağızda dokulu! Mevcut Yıl: 2014 şişede; yakında 2020 ve 2021.
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Rocca Delle Macie'nin Chianti Classico Riserva'sı, şarap mahzeninin doğduğu dönemde ortaya çıkmıştır. Bugün, bu İtalyan şarabı, Toskana bağlarının vazgeçilmezlerinden biridir. İki yıl boyunca Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılan bu Chianti, şişede birkaç ay daha dinlendirilmiştir. Kırmızımsı bir renge sahip olan bu şarap, terroir'in karakterini ve tazeliğini yansıtan güzel bir canlılık ile kendini gösterir. Kiraz ve menekşe aromaları ile doludur. Bu Chianti Classico Riserva, kesinlikle tüm etler ve makarnalarla mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
Fransa, Saint-Vérand
... çeşidinin gücünü kontrol etmek için. Budama: Kısa, kadeh şeklinde, verimi kontrol etmeye olanak tanır. Şarap yapımı: Hasat: Elle. Yöntem: Geleneksel Beaujolais, yarı karbonik, bütün salkım. Macerasyon: 6 ila 10 gün. Olgunlaşma: Tankta. Tadım: Güzel mor yansımaları olan kiraz kırmızısı, bu şarap kırmızı meyve ve frenk üzümü karmaşık aromalarını serbest bırakırken, badem nüanslarıyla birlikte gelir. Keskin bir başlangıcın ardından, şarap ağzı tamamen doldurur.
İspanya, Sevilla
...ÁNFORA PIU Tinto FİYAT TEKNİK BİLGİLERİ: Menşei: IGP Sierra Sevilla Bileşim: garnacha ve tempranillo Şarap Yapımı: 1 ay boyunca amforada bekletilerek fermente edilmiştir. Olgunlaşma: Aynı amforada, tortuları üzerinde 10 ay süreyle olgunlaştırma. Alkol Oranı: 14-14,5o TAT NOTLARI: Görünüm: kiraz kırmızısı Koku: Cazibeli, güçlü Meyve ile mineral notaları Tat: Çekici bir gerilim ve son derece mineral.
Fransa, Soing-En-Sologne
...Güzel kiraz rengi. Güzel bir dokuya ve çok meyvemsi bir yapıya sahip Cahors Malbec. Alan: DOMAINE DE CAUSE Menşei: AOC CAHORS Bölge: GÜNEY-BATI Renk: Kırmızı Üzüm Çeşitleri: %100 Malbec Yetiştirme Yöntemi: Organik dönüşüm Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Karakter: hafif / meyvemsi Yıl: 2018...
Fransa, Roubia
...hafif narenciye notaları, cömert kiraz notaları, zarif tanenler, ince tanenler, yağlı tanenler, yuvarlak, hafif mineral, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık. Yemek & Şarap Eşleşmeleri Soğuk mezeler, Izgara karides, Izgara kırmızı etler, Asya spesiyaliteleri, Kırmızı meyveli tatlılar Renk: Pembe Üzüm Cinsi: Cinsault, Grenache Alkol: %13 Hacim: 300 cl (Şişe)...
Hollanda, Andelst
...Voskevaz Areni kuru kırmızı şarap, yerel Ermeni üzüm çeşidi Areni Noir'dan yapılmış, orta gövdeli kaliteli bir şarptır. Bu, parlak kırmızı meyve buketi, kiraz ve baharatlı notalar içeren bir aroma ile zengin bir tada ve iyi bir bitiş uzunluğuna sahip bir yakut kırmızısı şaraptır.
Fransa, Saint Cannat
...-Rochet - Languedoc'taki Aniane terroirinin ününün kaynağı olan Le Moulin de Gassac. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Cabernet Sauvignon %40 Grenache %40 Syrah %13 Merlot %4 Cabernet Franc %3 TADIM NOTLARI İnce ve zarif bir burun, olgun kırmızı meyve aromaları, özellikle kiraz belirgin. Damakta, belirgin kakao notaları ve tütün aromalarıyla karmaşık bir bitiş var. Ağız, zenginliği, ince ve ipeksi tanenleriyle belirgin; çok güzel bir denge ve özellikle ağızda kalıcılığı ile dikkat çekiyor.
...Tadım: Güzel bir yoğunluk, derin yakut rengi. Kırmızı meyve aromaları (kiraz, çilek), bitkisel ve baharatlı nüanslarla. Yumuşak ve meyvemsi. İpeksi ve yoğun bir uyum. IGP OC: Merlot...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... özgü karakterini ve yoğunluğunu ortaya koyuyor. Aroması, derin olgun siyah meyve notaları (frenk üzümü, böğürtlen, kiraz, erik) ile zengin baharatların (garrigue, karabiber, meyan kökü) birleşimiyle etkileyici bir doğrulukla evrim geçiriyor. 18 ay foudres'de olgunlaşma süreci, yuvarlak bir yapı kazandırarak ince odunsu, vanilyalı ve kavrulmuş notalar getiriyor. Uzun süre saklanmaya uygun...
...Emilia Romagna'nın gastronomik özel ürünlerinin e-ticaret satış hizmeti, Gusto Emiliano'dan, Avrupa'nın her yerine ekspres kargo ile gönderilmektedir. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, geleneksel Balsamik Sirke, Lambrusco şarapları, Modena'nın Cotechino ve Zampone'u, Parma Jambonu, Canossa Coppa'sı, Canusino Salamı, Vignola kiraz konservesi, Balsamik Sirke ile Pearl'ler, Savoret.
İtalya, Schio
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan. Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
Portekiz, Trofa
... tatlar sunarak distilatların karmaşıklığını zenginleştirebilir. Ruby Porto Fıçıları: - Yaş ve Olgunlaşma: Tipik olarak daha yeni olup, daha kısa bir olgunlaşma süresine sahiptir; bu da ahşaptan yoğun bir tanen ve tatların çıkarılmasına yol açar. - Tat ve Aroma: Ruby'ler, kiraz ve ahududu gibi canlı ve meyvemsi tatlarla karakterizedir ve distilatlara daha yoğun bir tat profili kazandırır. Porto...
... görünüm: Yoğun yakut kırmızısı renkte bir şarap. Bademin yoğun kokusu ve tadıyla birlikte, meyve, kiraz ve erik notalarıyla bir lezzet sunuyor. Havayolu, gemi, demiryolu vb. için özel üretimler. Farklı formatlar için ticari ofisle iletişime geçin: +39 3477240044.
...TSO - WINE SOO FRUIT, şaraplarını doğrudan şarap üreticilerinden seçerek kaliteli bir şarap yelpazesi sunmaktadır. TSO - WINE SOO FRUIT, Bordeaux'nun Büyük Şarapları, Güneybatı şarapları, organik şaraplar, masa şarapları, yerel şaraplar ve lychee, ceviz, kiraz, frambuaz, çilek, armut, beyaz çikolata gibi meyveli şaraplar sunmaktadır. Şirket, kaliteli şaraplar sunma taahhüdünde bulunmakta ve bu nedenle şişeleme işlemini şatoda, depolamayı ve ürünün son halini kendi tesislerinde kontrol etmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play