İtalya, Sizzano
...Kaliteli Köpüklü Şarap ÜZÜM ÇEŞİDİ %100 Nebbiolo BALONCULAR Küçük, neredeyse görünmez baloncuklar SICAKLIK: 4 °C...
İtalya, Misano Adriatico
...Kırmızı şarap J.P. CHENET cabernet syrah, zarif ve şık bir üzüm karışımıdır, dolgun bir gövdeye ve yoğun bir tada sahiptir. Her 75 cl'lik şişe, benzersiz bir tat deneyimi sunar ve mükemmel bir alkol derecesine sahiptir. Et yemekleri veya olgun peynirlerle eşleştirmek için mükemmeldir.
İtalya, Castellamare
İtalya, San Stino Di Livenza
...Parlak yakut kırmızı renk. Yoğun şarap kokusu yıllar içinde bukette sakinleşir, çok zarif bir ot kokusuyla vurgulanır. Tat tam, uzun süreli, karakter dolu. Üzüm çeşidi: Cabernet Franc Bölge: Venedik...
İtalya, VILLA CASTELLI
...Masa kırmızı şarabı, Taranto ve Brindisi bölgesinden gelen yaygın üzümlerin karışımından elde edilmiştir. Alkol oranı %11,50.
İtalya, Palagonia
Sicilian Goodness, genç ve dinamik bir Sicilya şirketi olarak, Sicilian Goodness markası altında Sicilya'ya özgü ürünlerin üretimi ve satışıyla ilgilenmektedir. Ürünler, çeşitli Avrupa pazarlarında ihraç edilmekte ve yer almaktadır. Daha fazla bilgi için, bize bir e-posta göndererek teklif talep edebilirsiniz: info@siciliangoodness.com veya alternatif olarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: si...
İtalya, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Coğrafi İşaret Üretim Bölgesi: Emilia Üzüm Çeşidi: Lambrusco Alkol Oranı: %8 vol. Renk kırmızı yakut Aroma Şarap gibi ve meyvemsi Tat tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde Eşleşmeler kırmızı et, av etleri Servis Sıcaklığı 18°-20° C.
İtalya, Ardea
... sonra, şişeleme öncesinde çelik tankta olgunlaşma süreci başlar. Olgunlaşma Kapasitesi: 3 ve üzeri yıl, hasat yılına bağlı olarak. Renk: yıllar geçtikçe granat tonlarına dönüşen ruby kırmızı. Aroma: şarap gibi, yoğun, geniş ve kalıcı.
İtalya, Barletta
...Illivia Leone de Castris Negroamaro, Salice Salentino belediyesinde bulunan bağlardan doğmaktadır. Hasat, Eylül ayının sonlarına doğru elle yapılmaktadır ve Negroamaro üzümlerinin yanı sıra, çok az miktarda Malvasia Nera di Lecce üzümleri de toplanmaktadır. Hasat tamamlandıktan sonra, şarap mahzenine aktarılan salkımlar kırmızı şarap olarak işlenecek ve fermantasyon döneminin ardından, Negroamaro Illivia, pazara sunulmadan önce iki ay boyunca büyük meşe fıçılarda olgunlaşacaktır.
İtalya, Bassano Del Grappa
...Dış mekanlar için kullanılan, donma direnci sayesinde çok güçlü ve kompakt bir malzemedir. Beige Alpi gibi, Kırmızı mermer de dış mekanlar için kaymaz işleme uygulamalarına uygundur (kentsel mobilyalar, meydanlar veya kaldırımlar için zemin kaplamaları, konutların dış mekan mobilyaları ve zemin kaplamaları, dış merdivenler ve basamaklar, süpürgelikler, taş duvar kaplamaları) veya iç mekan mobilyaları için (şarap mahzenleri, bodrumlar, eski görünümlü veya parlak ya da pürüzsüz yüzeylere sahip alanlar).
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen bir şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Bariklerde olgunlaştırma. Burunda olgun kırmızı meyveler ve reçel notaları, karabiber, meyan kökü, kavrulmuş ve Akdeniz bitki örtüsünün balsamik notaları gibi baharatlı aromalar ortaya çıkıyor. Comtè, Gorgonzola gibi sert peynirler, domuz pastırması, chorizo, capocollo gibi şarküteri ürünleri ve ızgara kırmızı etlerle mükemmel uyum sağlar.
...Üzüm Cinsi: %60 Merlot, %40 Cabernet Sauvignon | Renk: Koyu kırmızı, mor yansımalarla ve olgunlaştıkça narin bir granat tonuna doğru eğilimli | Koku: Büyük bir zarafete sahip şarap. Yaban mersini ve böğürtlen gibi meyve aromaları, ince kaliteli kavrulmuş ve vanilyalı notalarla hissediliyor | Tat: Ağızda kuru, sıcak ve gövdeli bir şekilde kendini gösteriyor. Tanninler hissediliyor, ancak barrique'de beklemenin etkisiyle yumuşak bir şekilde.
Eşleşen ürünler
Altropasso
Altropasso
İtalya, Crotone
...Organik kırmızı şarap Kırmızı et ve peynirlerle mükemmel. Gaglioppo %90 cabernet sauvignon %10 Alk. oranı 13,50°/14,50°...
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler Sıradan olmayan aperitifler, uygun yapıya sahip yemeklerle birlikte tüm öğünler için mükemmel, sadece dinlemeyi bilmek yeter. Notlar Nautilus Cru Tarihi, tatlı suda olgunlaşan ilk köpüklü şarap, Iseo Gölü'nün derinliklerinde. Şişeler, Iseo Gölü'nün doğal tortularıyla sunulmakta ve şık bir metal etiketle tamamlanmaktadır. Şişede fermantasyon 65 ay, bunun 48'i Iseo Gölü'nün...
...Üzüm Cinsi: %100 Nebbiolo. Şarap Yapımı: Geleneksel fermantasyon, yaklaşık 21 gün boyunca kapalı başlıkla bekletme ile. Olgunlaşma: Küçük Fransız meşe fıçılarda 36 ay. Renk: Yoğun nar çiçeği kırmızısı. Koku: Yoğun ve karmaşık, küçük orman meyveleri ve tatlı baharat notaları ile. Tat: Kuru ve dolgun, uyumlu ve iyi bir kalıcılığa sahip. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Kırmızı et yemekleri, özellikle haşlama ve rostolar, olgun peynirler ve fondü ile trüf içeren karmaşık yemekler için önerilen şık bir şarap. Yaklaşık 18°C sıcaklıkta servis edin.
İtalya, Vazzola
... bozulmamasını sağlamak için şeker zenginleştirme ve musttaki bileşenlerin doğru dengesini koruma gibi özellikle uygun olan oenolojik uygulamaları gerçekleştirmek için kullanılır. Bu tekniğin uygulanması, kırmızı üzümlerden elde edilen must ile özellikle başarılıdır çünkü bu, artırılmış tanen içeriğine ve daha zengin bir renge sahip şarap üretir. Sürecin son aşamalarında verimli bir kazıyıcı ısı değiştirici kullanılır ve konsantre sıcaklığını depolama veya kütleye hemen ekleme için optimum bir değere düşürür.
İtalya, Piglio
...Orta Çağ'da "Şarapların Kralı" olarak adlandırılan bu içki, her zaman şarapçılığa yatkın bir bölgenin otantik ifadesini temsil eder. Yoğun kırmızı renkte, yakut yansımalarıyla. Burunda, olgun vişneden karanfil ve muskat notalarına kadar uzanan karmaşık aromalar açığa çıkar. Tat, başlangıçta neredeyse balsamik bir ot tadı ile başlar, güçlü ve tuzlu bir şekilde açılır ve meyan kökü notaları ile devam eder. Sonunda, çok uzun bir bitişte burunda ifade edilen tonlar tutarlılık ve denge ile geri döner.
İtalya, Schio
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan. Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
İtalya, San Pietro Clarenza
...sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, 36 ay yaşlandırılmış şarap sirkesi. Zeytin çekirdeği parçaları içerebilir. ALERJENLER: Kereviz, çam fıstığı. Ambalaj boyutları: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GURME...
İtalya, Forlì
... atıştırmalığın en güçlü yönlerinden biri, her ısırıkta sunduğu eşsiz çıtırlığıdır. Pirinç krakerleri çok az yağ içerdiğinden, diyet yapanlar veya fiziksel aktiviteden önce iyi bir enerji almak isteyenler için doğru atıştırmalık haline gelir. 500 gramlık pratik paket, bir parti düzenliyorsanız ve hemen bitmeyeceğinden emin olmak istiyorsanız ideal bir seçimdir. Pirinç krakerlerinin Meksika sosu ve bir kadeh kırmızı şarap ile mükemmel bir uyum sağladığını söyleyebilirim.
...TARALLI KIRMIZI BİBER, PEYNİR VE KARABİBER İLE, YAĞ VE ŞARAP İLE, REHANA VE SİYAH ZEYTINLER İLE.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
İtalya, Dorgali
...Özenle seçilmiş Cannonau üzümlerinden elde edilen yüksek kaliteli bir şarap, büyük ölçüde 40 yılı aşkın süredir yetiştirilen ve alçak ağaç şeklinde yetiştirilen bağlardan gelmektedir. Küçük çelik kaplarda yaklaşık 20 gün süren yavaş bir kabuk fermantasyonunun ardından, 24 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda olgunlaşır. Ardından, en az 8 ay boyunca yatay olarak şişede dinlendirilir. Güzel bir...
İtalya, Costigliole D'asti
...La Casa Vinicola Morando, Asti, Cuneo ve Alessandria arasında, her zaman yüksek kaliteli şarap ve köpüklü şarapların doğduğu üzüm yetiştiriciliği ile tanınan bir bölgede, Costigliole d'Asti (AT) bulunmaktadır. Şirket, yıllardır profesyonellik, deneyim ve tutku ile hem beyaz hem de kırmızı Piemontese şarapları üretmektedir; bunlar docg, doc ve igt olarak sınıflandırılmakta ve hem ulusal hem de uluslararası pazara sunulmaktadır. Şarapların yanı sıra, şirket köpüklü şaraplar ve şarap bazlı aromalı içecekler ile brik şarap üretiminde de uzmanlaşmıştır.
İtalya, Guardia Sanframondi
...Colle di Siduri, Guardia Sanframondi (BN) Belediyesi'nde yer almaktadır ve şarapçılık alanındaki yüz yıllık geleneği ile tarihi bir yer olarak tanımlanmaktadır. 2014 yılında, Foschini ailesinin deneyimi ile bağlantılı olan gelenek ve yeniliği bir araya getirme fikrinden doğmuştur. Bu aile, bölgeyi geliştirerek, yenilikçi şarap teknikleri ile tanınan ve takdir edilen kırmızı ve beyaz şaraplar elde...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play