İtalya, Formigine
...Ayçiçeği proteinleri, ayçiçeği tohumlarından (Helianthus annuus) elde edilen bir gıda takviyesidir ve mükemmel bir bitkisel protein kaynağı olarak bilinir. Ayçiçeği proteinleri, vücudun düzgün çalışması için gerekli olan tüm temel amino asitleri sağlayan önemli miktarda tam protein içerir. Proteinlerin yanı sıra, ayçiçeği proteinleri sindirimi ve bağırsak sağlığını destekleyen iyi bir lif miktarı da barındırır. Ayçiçeği proteinleri genellikle toz halinde bulunur ve diyetinize kolayca entegre edilebilir.
İtalya, Guardiagrele
...Koyu Ekmek için Yarı Mamul Ürün, Çavdar ekşi mayası ve tohumlarla koyu ekmek için 7 Tahıl Karışımı. Koyu iç, yoğun tat, uzun süreli tazelik, lif ve mineral kaynağı. Format: 25 kg Dozaj: 100%...
İtalya, piano di sorrento (na)
... bir lezzet sunar. Tarocco Gallo, bağışıklık sistemini güçlendiren ve cilt sağlığını iyileştiren C vitamini, antioksidanlar ve lif açısından zengindir. Özellikle Akdeniz bölgelerinde yetiştirilen Arance Tarocco Gallo, organoleptik özelliklerini artıran ılıman bir iklimden faydalanır. Aralık'tan Mayıs'a kadar piyasada bulunurlar ve kış ve bahar aylarında taze meyve kaynağı sunarlar. Bu portakallar...
İtalya, Monterotondo
...Vegantis'in toptan format ve fiyatlarla sunduğu Organik Moringa, %100 doğaldır ve Organik sertifikasına sahiptir. Hindistan'da Moringa Oleifera yapraklarından üretilen bu, yavaş ve düşük sıcaklıklarda kurutma işlemi sonrası elde edilen parlak yeşil renkte bir tozdur. Demir ve kalsiyum gibi yüksek mineral içeriğine sahip, lif ve A vitamini kaynağı olan çok yönlü ve faydalı bir gıda maddesidir. Çözünebilen ve kendine özgü keskin ve baharatlı bir tada sahip olan bu ürün, hamur işlerinde ve tatlı ya da tuzlu hazırlıklarda, ekmekten makarnaya kadar kullanılmak için uygundur.
İtalya, Forlì
... ve ayrıca en yüksek lif içeriğine sahip gıda olarak kabul edilir. Ancak, çiğ soyulmuş bademlerin organoleptik özellikleri o kadar ilginçtir ki, çeşitli mutfak alanlarında kullanılabilirler. Ekmek yapımında, pastacılıkta, içeceklerin, bitki çaylarının ve dondurmaların üretiminde, aperatifler, atıştırmalıklar, ana yemekler ve yan yemeklerin hazırlanmasında karşımıza çıkarlar. Ayrıca kavrulmuş, şekerlenmiş, toz haline getirilmiş ve un haline getirilmiş olarak da kullanılabilirler, bu da onlara çok yönlü bir karakter kazandırır.
İtalya, Milano
Integralbianco®, sağlıklı yemek arayışının artan talebine mükemmel bir çözüm sunar ve aynı zamanda gıdaların tam tadını korur. Integralbianco unları, sürekli gelişim ve araştırma ile karakterize edilen bir geleneğin evrimini temsil eder. Zamanla beslenme alışkanlıkları köklü bir şekilde değişti ve beyaz un gibi rafine gıdalar, tam buğday ununun yerini alarak kötü beslenmeye bağlı rahatsızlıkları artırdı. Yüksek biyoyararlanıma sahip lif kaynağı olan Integralbianco, modern beslenme ihtiyaçlarına bir yanıt sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play