İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ana maya (doğal maya 0 numaralı yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, patates, mantar, tütsülenmiş scamorza, grana.
İtalya, Imperia
... yığınında paketlenmiştir (filtre edilmemiş). Eski ribbed şişede mekanik tıpa ile paketlenmiştir: Her şişeye bir mantar dökme aparatı eklenmiştir. Ürün etiketi "Ekler" bölümünde, ürünle ilgili besin değerleri ve diğer bilgilerin bulunduğu etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler "Pinzimolio", özellikle çiğ sebzeleri (kereviz, rezene, turp, enginar, havuç, domates) tatlandırmak için uygundur ve özellikle dip soslar için mükemmeldir. kod: P .75...
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
...Aroması yoğun ve topraksıdır, fındık ve mantar notaları ile zenginleşmiştir, bu da onu yüksek mutfak için sonbahar ve kış yemekleri için mükemmel kılar. Bu Extra kalitesi, kusursuz görünümü ve güçlü aromatik etkisi nedeniyle tercih edilmektedir.
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yetiştirilmiş Mantar %65, Ayçiçek Yağı %35, Asidik Şarap Sirkesi, Tuz, Değişken Oranlarda Doğal Aromalar (Nane, Sarımsak, Kırmızı Biber Tozu, Kırmızı Biber Pul, Paprika). Sitrik Asit, L-askorbik Asit. Konteynerler: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
İtalya, Roma
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar (Agaricus bisporus), sızma zeytinyağı, ayçiçek yağı, siyah zeytin, yaz trüfü %1 (Tuber aestivum Vitt.), aroma, tuz. Son kullanma tarihi: 36 ay. Kullanım şekli: Krutonlar ve aperatifler için iç harç olarak, ana yemekler, omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için mükemmel bir sos olarak idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen madde veya bu bileşenleri içeren...
İtalya, Città Di Castello
...Yaz trüf mantarı ve mantar ile sos. Koruyucu içermez ve glütensizdir. Makarna, risotto, yumurta, kanepeler, aperatifler için mükemmeldir. Gerçek bir trüf tadı için siyah zeytin içermez! Siyah trüf ve mantar ile sos. Aperatifler, tostlar, ana yemekler, soslar, etler, gratin yemekler ve omletler gibi farklı yemekleri zenginleştirmek için idealdir.
İtalya, Guidonia
...Malzemeler: Mantar %65 değişken oranlarda (Pleurotus Ostreatus, Lentinus Edodes, Strophana Rugosa mantarları), ayçiçeği yağı, biber, sirke, rezene tohumu, sarımsak. Asidik madde: Sitrik Asit Antioksidan: Askorbik Asit Ambalaj: Cam kavanoz: ml. 314 / 580 / 3100 – Kase kg 2 / kg 1 Paketleme: Kartonlar: 12 adet / 12 adet / 2 adet / 4 adet / 10 adet...
İtalya, dolcedo
...Liguria'nın en batısında yer alan zanaat yağı üreticisi. Marmelatlar, pesto, ton balığı, zeytinyağı ve kaliteli taggiasca sızma zeytinyağı gibi tipik ürünlerin geniş bir seçeneği. Zeytin, enginar, domates, biber, mantar, ceviz, ceviz ve porcini gibi birçok zeytin ezmesi, ve elbette genovese pesto, adaçayı pesto, acı pesto, ortica pesto ve sarımsaksız pesto. Tüm ürünler için özel etiket imkanı...
İtalya, Genzano di Roma
Şarap ve zeytin yağı endüstrisi için şişeleme ürünleri üretimi. PVC termal ve polilaminat kapakların, hırsızlığa karşı korumalı alüminyum vidalı kapakların, son düzenlemelere uygun yağ için alüminyum vidalı kapakların, doğal ve aglomere mantar kapakların, ABD patentli sentetik kapakların üretiminde yirmi yılı aşkın bir deneyime sahibiz. Müşterinin özel ihtiyaçlarıyla işbirliği yaparak, tüm...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play