İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
İtalya, Orbassano
...Piyemonte agnolottileri, 19. yüzyıla dayanan yerel bir tarifle, Piyemonte'nin gerçek bir spesiyalitesidir. Bu ravioliler, üç çeşit taze ve yağsız et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (sarmısak, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) ile doldurulmuştur. Ana malzemeler arasında haşlanmış jambon, roast beef, haşlanmış tavuk, ıspanak, kızarmış domuz eti, sarmısak ve mortadella bulunmaktadır. Bu lezzet kombinasyonu, gerçek Piyemonte mutfağını tatmak isteyenler için mükemmel, eşsiz ve geleneksel bir gastronomik deneyim sunar.
Rosa dell'Angelo'nun prosciutto ve culatello üretimi, kökeninden itibaren özeldir. Etler, açık havada yetiştirme türü ve tamamen el işçiliği ile, sadece tuz ve uzun olgunlaşma süresi ile farklı kalitelere sahiptir. Neredeyse tamamen yok olmuş eski ırklara ait siyah domuzlarımız ormanlarda serbestçe otlamaktadır. Güneşin, rüzgarın ve yağmurun altında özgürdürler. İçgüdülerini ifade etme özgürlüğüne...
İtalya, Castelnuovo Rangone
...Tavada dilimlenmiş şarküteri Tek tabağın ağırlığı: 100 g Üretim: Sürekli Ürünler: Haşlanmış jambon, çiğ jambon, Milano salamı, Macar salamı, coppa, mortadella ve bresaola.
İtalya, Villafranca Piemonte
...her zaman taze ve saf bir çeşitlilik sunarak domuz eti kesimi, işlenmesi ve ticareti ile ilgilenmektedir. Ürünler arasında: taze ve dondurulmuş domuz eti, sucuklar, jambon, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ve cotechino bulunmaktadır.
İtalya, Thiene
...Risco, gıda endüstrisi için makineler ve sistemler sağlama konusunda uzmanlaşmıştır, özellikle et işleme alanında. Risco'nun üretimi, sosisler ve şarküteri ürünleri için geniş bir vakumlu sosis makineleri yelpazesini, jambon, olgunlaşmış ürünler ve mortadella için tam vakumlu sosis makinelerini, kıyma makineleri ve hamur yoğurma makineleri gibi hazırlık hatlarını, kaplarda kıyma için sistemleri...
İtalya, Zola Predosa
...IGP sertifikalı mortadella'nın başlıca İtalyan üreticisi. Bologna geleneğine göre yapılan gerçek mortadella'nın yalnızca kaliteli ve sertifikalı üretimi - VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS sertifikaları. Glutensiz mortadella. Markalar: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Tüm dünyaya ihracat.
İtalya, Guastalla
...Reggio Emilia ve Parma arasında, Guastalla'da, bir aile işletmesi Emilia Romagna'nın iki en iyi geleneğini, mutfak sanatını ve mühendislik bilgisini bir araya getiriyor. Bertazzoni, bölgenin gastronomik mirasının mirasçısıdır; Parma jambonu, salam ve mortadella, Parmigiano Reggiano ve balsamik sirke gibi ürünler sunmaktadır. Bu nedenle, yemek yapmayı sevenler, mutfak uzmanları tarafından tutku ve uzmanlıkla inşa edilen Bertazzoni mutfaklarını ve ocaklarını kullanmaktadır.
İtalya, Fasano
... özen ve tutkumuzla Capocollo, Salame, Tuzlu Pancetta ve Steccata gibi ürünler sunuyoruz; ayrıca Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella ve Prosciutto Cotto gibi ulusal düzeyde şarküteri ürünleri de ekliyoruz. Şarküteri ürünlerimiz, Puglia'nın yerel meralarından elde edilen sıfır kilometre etlerden gelmektedir.
İtalya, Montegiorgio
...1932'den beri Guido Marzetti, taş değirmenle tahıl öğütme ve domuz yetiştiriciliği faaliyetlerine başlamıştır. Çiğ ve pişirilmiş jambonlar, mortadella ve saf domuz etinden yapılan şarküteri ürünleri ile iyotlu tuz. Yüksek Kalite ulusal pişirilmiş jambon, taze ulusal domuz butu ile, glütensiz ve laktozsuz.
İtalya, Quattro Castella
... yapmaktadır. Şirket, bireysel tüketiciler ve gıda ile kozmetik endüstrisi için taze ve dondurulmuş eşek sütü üretimi ve tedarikinde uzmanlaşmıştır. Sütün dondurulması işlemi de doğrudan şirkette gerçekleştirilmektedir. Şirket ayrıca, eşek sütü bazlı ekolojik kozmetik ürünler ve Mortadella, Eşek Salamı, eşek sütü bisküvileri, eşek sütü likörleri gibi çeşitli gurme ürünler üretmektedir. Şirketin faaliyetleri ayrıca tarım turizmi alanında konukseverliğe dayanmaktadır.
İtalya, Bagnolo San Vito
... jambon - Genel olarak şarküteri ürünleri: speck, mortadella, bresaola punta d'anca, Milano salamı, tatlı Napoli salamı ve acı Napoli salamı, acı spianata romana, pancetta - Peynir kremleri: mantarlı, trüf, balsamik sirke ile, 4 peynirli, Parmigiano Reggiano ile İçecekler konusunda ise, farklı İtalyan bölgelerinden gelen şarapları ticaretini yapmaktayız: - Veneto: Prosecco ve Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese ve Pignoletto - Marche: Passerina...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play