...makarna yapımında ve fırın ürünleri üretiminde kullanılmaktadır. Glütensiz diğer unlarla birleştirildiğinde hamurları daha elastik ve kolay işlenebilir hale getirir. Vitaminler ve mineraller açısından zengin, az yağlı ve güçlü antioksidanlar olan polifenoller açısından yüksek bir içeriğe sahip besleyici bir gıda maddesidir. ILCAR tarafından kullanılan teknolojik süreçler, yalnızca mekanik ve termal işlemlere dayanmaktadır ve CHOCAR'ı herhangi bir kimyasal katkı maddesi içermeyen tamamen doğal bir gıda haline getirmektedir.
İtalya, Schio
...BIJOUX, Bismac'ın orta küçük boyutlu makinesi olup, bu nedenle pastacılık, fırıncılık, restoran, self-service (Ho.Re.Ca.), tarım turizmi, aile işletmeleri, organik sektör, glütensiz ve karbonhidratsız hamurlar gibi küçük işletmelere uygundur. Çok kompakt bir masaüstü modüler makinedir ve küçük boyutlarına rağmen, müşterinin üretim ihtiyaçlarına göre daha büyük versiyonlar gibi bileşenleri...
İtalya, Laterina Pergine Valdarno
... tariflerine dayanmaktadır, yani dünyada kendine yer edinmiş olan o "kırsal" TOSCANA mutfağına. Ekolojik sürdürülebilirlik ilkesine saygı göstererek, ağırlıklı olarak yerel, km. 0 ürünler kullanılmaktadır. Bazı tarifler, ev yapımı tatlılar, makarna ve yerel meyve reçeli gibi organik ürünlere dayanmaktadır. Ayrıca, vejetaryen yemek seçenekleri sunuyoruz ve talep üzerine glütensiz menüler hazırlayabiliyoruz...
İtalya, Belforte Del Chienti
... edilmektedir. İşleme aşamasında, kontaminasyon riski, yalnızca organik ve glütensiz ürünlere adanmış bir üretim laboratuvarı sayesinde sıfıra indirilmiştir. Kontaminasyon riskini tamamen ortadan kaldırmak için, üretim laboratuvarı yalnızca organik ve glütensiz ürünlere ayrılmıştır. Tüm bitmiş ürünler ve/veya kullanılan hammaddeler, önceden sertifikalı analiz laboratuvarlarında analiz edilmektedir. Makarna üretimi el yapımı olarak gerçekleşmektedir; sadece organik un ve şişelenmiş oligomineral su, bronz kalıplar ve düşük sıcaklıkta kurutma ile.
Bu arama terimi için popüler ülkeler