Türkiye, Kepez
...Organik glütensiz makarna...
Eşleşen ürünler
Organik glütensiz makarna
Organik glütensiz makarna
Polonya, Brzozów
...Kaba buğday, makarna, patates veya pirinç için harika bir alternatiftir. Doğal olarak, kinoa proteini gluten içermez ve yine de yapışkan özelliklere sahiptir. Bu, onu glütensiz ekmeklere yaygın bir ek haline getirir. Kinoa, bir silah gibi kavrulmuş bir işleme tabi tutulur. Bu, ona yeni, ilginç bir aroma kazandırmak için yapılır. Çiğ kinoa bir değirmenle öğütülebilir ve elde edilen un glütensiz...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Pirinç makarnası, Cheddar sosu ve çıtır brokoli ile birlikte, lezzet ve çıtırlık için eklenen glütensiz kızarmış ekmek kırıntılarıyla. Ağırlık: 5x350g...
Slovenya, Krmelj
... sebzelerle veya favori Akdeniz esintili malzemelerinizle karıştırıldığında, bu nohut fusilli erişteleri makarna yaratımlarınıza tatmin edici ve besleyici bir unsur katar. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi, organik ve vegan dostu olup, sağlıklı ve vicdan azabı çekmeden bir yemek deneyimi sunar. Porsiyon boyutu: 100g Enerji içeriği: 1489kj / 353 kcal Toplam yağ: 6,6g Doymuş yağ: 1,0g TOPLAM KARBONHİDRAT: 48,0g Şekerler: 3,5g Lif: 9,0g Protein: 21,0g Tuz: 0,03g...
Birleşik Krallık, London
... hastalığı olanlar için, glütensiz unlarımız lezzetli ve güvenli bir alternatif sunmaktadır. Tat veya doku konusunda ödün vermeden geniş bir glütensiz tarif yelpazesinin tadını çıkarın. Besin Değeri Yüksek: Her un türü, masaya kendi benzersiz besin profili ile gelmektedir. Karabuğdayın yüksek protein içeriğinden, lif açısından zengin darıya kadar, unlarımız temel besin maddeleri ile doludur ve genel sağlığınızı destekler. Çeşitlilik: İster ekmek pişiriyor, ister makarna yapıyor, ister glütensiz atıştırmalıklar yaratıyor olun, unlarımız son derece çok yönlüdür.
...makarna yapımında ve fırın ürünleri üretiminde kullanılmaktadır. Glütensiz diğer unlarla birleştirildiğinde hamurları daha elastik ve kolay işlenebilir hale getirir. Vitaminler ve mineraller açısından zengin, az yağlı ve güçlü antioksidanlar olan polifenoller açısından yüksek bir içeriğe sahip besleyici bir gıda maddesidir. ILCAR tarafından kullanılan teknolojik süreçler, yalnızca mekanik ve termal işlemlere dayanmaktadır ve CHOCAR'ı herhangi bir kimyasal katkı maddesi içermeyen tamamen doğal bir gıda haline getirmektedir.
Almanya, Alzenau
... Menşei ülkeleri: İtalya, Yunanistan, Fransa Tüm protein unları için uygulamalar: - Unlu mamuller - Süt alternatifleri - Et alternatifleri - Balık alternatifleri - Makarna ürünleri - Köfte - Hazır gıda ürünleri - Atıştırmalık ve tahıl ürünleri - Bitkisel dilimlenmiş et ve sürme - Ekstrüzyon - Barlar - Spor beslenmesi - Temiz etiket emülsifikatörü...
İtalya, Schio
...BIJOUX, Bismac'ın orta küçük boyutlu makinesi olup, bu nedenle pastacılık, fırıncılık, restoran, self-service (Ho.Re.Ca.), tarım turizmi, aile işletmeleri, organik sektör, glütensiz ve karbonhidratsız hamurlar gibi küçük işletmelere uygundur. Çok kompakt bir masaüstü modüler makinedir ve küçük boyutlarına rağmen, müşterinin üretim ihtiyaçlarına göre daha büyük versiyonlar gibi bileşenleri...
İtalya, Laterina Pergine Valdarno
... tariflerine dayanmaktadır, yani dünyada kendine yer edinmiş olan o "kırsal" TOSCANA mutfağına. Ekolojik sürdürülebilirlik ilkesine saygı göstererek, ağırlıklı olarak yerel, km. 0 ürünler kullanılmaktadır. Bazı tarifler, ev yapımı tatlılar, makarna ve yerel meyve reçeli gibi organik ürünlere dayanmaktadır. Ayrıca, vejetaryen yemek seçenekleri sunuyoruz ve talep üzerine glütensiz menüler hazırlayabiliyoruz...
İsviçre, Bellinzona
İtalyan spesiyalitelerini çevrimiçi satın alın İtalyan mutfağının en iyi ürünlerini tiptopfood ile keşfedin. Önerilerimiz arasında zeytinyağı, makarna, soslar, tatlılar, peynir, vegan ürünler, içecekler, glütensiz ve organik ürünler bulunmaktadır. Burada, lezzet ve doğal malzemeler açısından zengin yüksek kaliteli İtalyan gıda ürünleri bulacaksınız. Bu ürünler ayrıca koruyucu maddeler, kimyasal katkılar ve pestisitlerden arındırılmıştır; binlerce yıllık bir mutfak geleneğinin sonucudur.
İtalya, Belforte Del Chienti
... edilmektedir. İşleme aşamasında, kontaminasyon riski, yalnızca organik ve glütensiz ürünlere adanmış bir üretim laboratuvarı sayesinde sıfıra indirilmiştir. Kontaminasyon riskini tamamen ortadan kaldırmak için, üretim laboratuvarı yalnızca organik ve glütensiz ürünlere ayrılmıştır. Tüm bitmiş ürünler ve/veya kullanılan hammaddeler, önceden sertifikalı analiz laboratuvarlarında analiz edilmektedir. Makarna üretimi el yapımı olarak gerçekleşmektedir; sadece organik un ve şişelenmiş oligomineral su, bronz kalıplar ve düşük sıcaklıkta kurutma ile.
Bu arama terimi için popüler ülkeler