Dünya genelinde domates ve meyve işleme ve dönüşüm alanlarında bulunmaktayız. Domates sosları ve ketçap hazırlığı için tam hatlar sağlıyoruz. Hem bulanık hem de berrak meyve suları üretimi için tam hatlar ve tek makineler üretiyoruz; bu sular doğal hallerinde veya konsantre olarak saklanabilir, tüm meyve türleri için işlem hatları ve ayrıca doğal hallerinde veya konsantre olarak saklanabilen meyve...
İtalya, Cellatica
G. MARIANI & C. spa, müşterilere "özel" ürünler ve çözümler elde etme imkanı sunan bir satış öncesi ve sonrası danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Teknik personelinin sürekli güncellenmesi ve eğitimi, müşteri memnuniyetinin periyodik olarak izlenmesi, destek hizmetlerinin talep edilen tüm gerekliliklere tam uyum içinde gerçekleştirilmesini garanti eder. G. MARIANI & C. spa, Brescia iline bağlı Cellat...
İtalya, Canelli
...Sıvı veya yoğun gıda ürünlerinin kavanoz ve şişelere paketlenmesi için tasarlanmış makineler, soslar, domates sosları, mayonez, meyve suları, şuruplar, püreler, yoğurt, kefir, süt gibi ürünlerin dozajlanması için. AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmış, elektrik motoru ile motorize edilmiş ve inverter ile kontrol edilen döner pompalarla donatılmış dozajlayıcılar. Dokunmatik ekranla ayarlanabilir...
İtalya, Forlì
...Kabuğu olmadığı için ıslatmaya gerek yoktur, ancak olası kirleri temizlemek için dikkatlice akan suyla durulamak her zaman faydalıdır. Kırmızı mercimek, diğer baklagiller gibi lif, B ve C grubu vitaminleri ve mineraller açısından zengindir. Mutfak açısından, organik kırmızı mercimek, lezzetli püreler, çorbalar, köfteler, kroketler ve hatta sebze hamburgerleri hazırlamak için idealdir. Marketlerde ve süpermarketlerde dökme satışa uygundur.
İtalya, Torino
...NFC meyve suları (konsantre olmayan), konsantreler ve püreler Türkiye'den. Meyveler, taze tat ve renklerini korumak için minimum düzeyde işlenir ve ürünlerin çoğu organik sertifikalıdır. Sundugumuz ürünlerin yüksek kaliteli özellikleri, bunların gıda ve içecek uygulamalarının çoğuna mükemmel bir ek olmasını sağlar. Kalite ve tedarik, belirlenen spesifikasyonlar ve bir sözleşme temelinde tüm...
İtalya, Nave
...Önerilen eşleşmeler Shah Mat beyaz şarap her durum için mükemmeldir, sebze bazlı makarnalar, krema, püreler, karnıyarıklar ve balık yemekleri ile idealdir. Notlar Servis sıcaklığı 68°C Sülfür içerir. Kapacity: 0,75l Kod: 08087 Kategori: Köpüklü Şaraplar Alkol Oranı: %11,5 Vol. Ülke: İtalya Bölge: Veneto Üzümler: Beyaz üzüm Renk: Parlak sarı, ince ve kalıcı kabarcıklar Koku: Akasya çiçekleri, şeftali, ananas notalarıyla çiçeksi Tat: Dolu ve kuru, hoş ve kalıcı aromatik bir sonrası ile Önerilen kadeh: Extra Dry Köpüklü Şarap...
İtalya, Prato
... Romagna şeftalileri, Toskana kavunları ve karpuzları, orman meyveleri, çilekler ve Trentino elmaları. Yüksek meyve oranı (> %70) sayesinde, püremiz yüksek verimliliğe sahiptir. Şişe üretim ve doldurma süreci tamamen otomatiktir. Şişeler, ürünün kalitesini ve uzun ömrünü garanti eden azot modifiye atmosferde doldurulmaktadır. Pürelerin TMC'si 24 ay olup, püreler oda sıcaklığında saklanmaktadır. Easy-to-squeeze kapak, şişe ve kapak gıda sertifikalıdır ve paraben içermez.
İtalya, Trieste
...Modello WECK COROLLE ® 220 ml. Tatlı verrineleri, reçeller, chutney'ler, soslar, püreler, yoğurtlar için idealdir, … Referans: 5762344 Kapasite: 220 ml Açıklık: 60 mm 12 birimlik zoppica olarak satılmaktadır. Kapaklar ve contalar sağlanmaktadır. Paslanmaz çelik klipsler dahil değildir. Yükseklik mm cinsinden: 80 Gram cinsinden kapasite: Ürün türüne göre yaklaşık 180.
İtalya, Fontevivo
... pastörizatör, kesikli/batch çözündürme makinesi, sürekli çözündürme makinesi, vida elevatörü, mikro element çözündürme makinesi, de-gazör ve daha fazlası. Sektörlerimiz arasında: meyve suları, BRSA, gazlı veya düz içecekler, izotonik ve spor içecekleri, enerji içecekleri, gazlı su, aromalı sular, likörler, püreler, soslar, şuruplar, sürülebilir kremler ve daha fazlası bulunmaktadır. Ayrıca, şekerin yüksek konsantrasyonlu çözümleri konusunda, özellikle şekerleme endüstrisinde kullanım için uzmanlaşmış durumdayız. Tam hat çözümleri, yardımcı hizmetler ve kurulumlar da sağlayabiliyoruz.
İtalya, Mezzolombardo
2007 yılında kurulan bir ticaret şirketidir, ulusal ve uluslararası düzeyde taze endüstriyel ürünlerin meyve ve sebze ticareti konusunda uzmanlaşmıştır. Ana ürünler şunlardır: elmalar, armutlar, şeftaliler, kirazlar ve kivi, konsantre, meyve suları, püreler ve küpler için kullanılmaktadır. Şirket ayrıca, taze ve endüstriyel meyvelerin kontrollü atmosferde depolanması ve soğuk muhafazası için üçüncü şahıslara sunmak üzere bir soğutma tesisi bulundurmaktadır.
İtalya, Melpignano
...Pralina, Melpignano'da, Salento'nun kalbinde faaliyet gösteren bir şirkettir. Yıllardır, bölgenin biyolojik çeşitliliğine ve üretim tekniklerine tam saygı göstererek hazır soslar, püreler, bruschetta sosları, krema ve pürelerin üretimi ve ticareti ile ilgilenmektedir. Pralina, kendi markası altında ürünler üretmekte ve ayrıca B2B kamuoyuna yönelik özel etiketli ürünler sunmaktadır. Küçükler için...
İtalya, Cassinetta Di Lugagnano
Nexus, gerçekten yenilikçi standartlara göre, hammadde ve süreçlerin kalitesine odaklanarak, tamamen yeni ve sürekli gelişen pazar hatları oluşturmak amacıyla, püreler, şuruplar, konsantre meyve suları, soslar ve likörler tasarlayıp üretmektedir. Bu felsefeyle Nexus, her zaman mükemmeliyeti arayan ve potansiyel müşterilere değerli tedarikçiler olarak yaklaşan sektör şirketlerine yönelmektedir...
İtalya, Verona
Dondurulmuş gıda endüstrisi için işlenmiş meyve - Püreler - Konsantreler...
Şirket, her türlü tropikal meyvenin endüstriyel ölçekte işlenmesi için tesisler kurma kapasitesine sahiptir ve müşterilere çeşitli nihai ürünler elde etme imkanı sunmaktadır. Bu ürünler arasında: nektarlar, tam meyve suları, konsantre meyve suları, püreler, ezilmiş meyve posaları, şurup ve meyve suyunda dilimler, şekerlenmiş meyveler, yağlar, doğal ve konsantre süt, flaklar, unlar ve hayvan...
İtalya, Fondi
...KULLANIMA HAZIR AKDENİZ SOSLARI Fikir Akdeniz'in kıyı bölgelerindeki en popüler yemekleri birkaç dakikada hazırlamak için "kullanıma hazır" soslar oluşturmak: Makarna, Risotto, Pizza, Bruschetta, Kuskus, Çorbalar, Püreler ve Polenta Gelenek Geleneksel Akdeniz mutfağının en eski hammaddelerini kullanmak: Akdeniz'den avlanan balık FAO 37, Itri'den Soğuk Sıkım Zeytinyağı (lt), Pachino'dan Datterino...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play