İtalya, Orbassano
PASTA GIRARDI, 1997 yılından beri taze makarna, ravioli, lazanya ve yüksek kaliteli gurme yemeklerin günlük üretimi konusunda uzmanlaşmış, Piemonte'de organize bir zanaat şirketidir. Ürünlerimiz, sürekli olarak hammadde araştırmasına ve seçimine gösterdiğimiz dikkat ile ortaya çıkmaktadır ve nihayetinde tüm ürünlerimiz koruyucu madde eklenmeden hazırlanır. Tüm bunların yanı sıra, iyi yiyeceklere o...
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ana maya (doğal maya 0 numaralı yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, patates, mantar, tütsülenmiş scamorza, grana.
İtalya, Martina Franca
...Tam Buğday Frise, geleneksel Puglia frisesinin bir varyasyonudur ve daha rustik ve otantik bir tat için tam buğday unu ile yapılmaktadır. Bu frise, odun fırınında pişirilir, bu da onlara çıtır bir doku ve benzersiz bir tat kazandırır. Zeytinyağı ve taze domateslerle ya da balık çorbaları için bir taban olarak tüketmek için idealdir. Tam Buğday Frise, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan el yapımı bir üründür ve gerçek ve karşı konulmaz bir tat garanti eder.
İtalya, Forlì
... zenginleştirme avantajına sahiptir. Mercimek unu, bu baklagillerin tipik faydalı özelliklerini taşır. Kırmızı Mercimek Unu, hem tuzlu hem de tatlı ürünler için, özellikle Doğu'da kullanılabilir. Sebze köfteleri ve falafel, gnocchi ve tagliatelle hazırlamak için özellikle uygundur. Hindistan'da, mangodi adı verilen gnocchi'ler hazırlanmakta sıklıkla kullanılmaktadır. Ya da haşlanmış nohut, bakla veya patates gibi diğer malzemelerle birleştirilerek kullanılabilir.
İtalya, Villafranca
...Patatesli Chicche Napoletane Chicche Napoletane, İtalyan mutfağının tipik bir yemeği olan klasik Gnocchi'ye lezzetli bir alternatif sunar. Seçilmiş patatesler ve yumuşak buğday unu kombinasyonunu içeren orijinal tariften doğmuştur. Bizim Chicche Napoletane'lerimiz sadece taze patatesler ve güçlü bir yerel karakter sergileyen kaliteli hammaddelerle yapılmaktadır. Taze Makarna ve Kuru Makarna...
İtalya, Mortara
...Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, Risotto'yu Porcini mantarı ile birlikte, tereyağı, birkaç dilim Castelmagno peyniri ve taze doğranmış maydanoz ile karıştırın. Malzemeler: Klasik Carnaroli Pirinci (88%), sebze granül suyu (tuz, nişasta ve patates maltodekstrinleri, dehidre sebzeler (havuç, kereviz, maydanoz), ayçiçeği yağı, doğal aromalar, baharatlar), pirinç unu, porcini mantarları...
İtalya, Guidonia
...Sitede görüntülenen fiyatlar perakende fiyatlardır. İçindekiler: Biber %44, ayçiçek yağı, ton balığı %16, ekmek (buğday unu "00"), su, doğal maya, kapari, patates nişastası, maydanoz, şarap sirkesi, tuz. Asidite düzenleyicileri: Laktik asit, sitrik asit Ambalajlar: Cam kavanoz ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 Toptan fiyatından %30 indirim. Fiyat listesini talep et...
... kaynaklarından uzakta saklanmalıdır. Genel olarak, tüm ürünlerin raf ömrü 3 ila 6 ay arasında değişmektedir. Lezzetli referanslarımız: • Klasik çıtır hamurlar veya tam buğday, kamut vb. versiyonu • Mısır unu hamuru ile yapılan çıtır hamurlar • Patates hamuru ile yapılan çıtır hamurlar Tüm hamurlar, daha gevrek, lezzetli ve sindirilebilir olmaları için elle açılmaktadır. Pinsata pizza tabanları...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play