2006'dan beri, Sempre Ghiotti, en iyi Sicilian mutfağı tariflerini günlük kullanım için pratik ve taze gibi lezzetli hazır yemekler şeklinde sunarak catering ve restoran sektöründe başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Yüksek kaliteli hammaddelerle hazırlanan ürünlerimiz, Akdeniz'in tüm doğallığını birkaç basit adımda sunma imkanı sağlar. Pratik ambalajlarımız sayesinde, kısa sürede büyük ...
İtalya, Orbassano
...Patlıcan parmigiana, güney İtalya'nın klasik bir yemeğidir ve kızartılmış ve fırınlanmış patlıcan, domates sosu ve mozzarella peyniri katmanları ile yapılır. Zaten pişirilmiştir ve ısıtılmaya hazırdır, bu da onu lezzetli ve pratik bir yemek haline getirir.
İtalya, Giarre
İtalya, Paterno'
...Dünya genelinde Sicilya mutfağının tipik bir yemeği olarak bilinen bu yemek, Tarım Politikaları Bakanlığı'nın P.A.T. listesine de dahil edilmiştir. Patlıcan, biber, soğan, kereviz, yeşil ve siyah zeytin, kapari, sirke, tuz, şeker, yerel domates püresi ve sızma zeytinyağı, CAPONATA'nın Catania versiyonunun malzemeleridir; geleneklere saygı ve üretim deneyimi ile birlikte, Sicilya Mutfağı'nın adını dünyada yaymak ve yüksek tutmak için katkıda bulunmaktadır.
...İsim, o dönemde Sicilya mutfaklarında bolca bulunan Capone'dan gelmektedir. Capone, domates ve patlıcan ile birlikte servis edilirdi. Geçen yüzyılın başlarında bu yemek, halk mutfağı geleneğine girmiş ve Capone, diğer sebzelerle değiştirilmiştir. Özenle seçilen sebzeler ayrı ayrı kızartılır ve ardından özel bir domates sosu ile pişirilir. Malzemeler: Küp şeklinde kızartılmış patlıcan %37, domates sosu, ayçiçek yağı, sızma zeytinyağı, soğan, kereviz, zeytin, kapari, şeker, doğal aromalar, sirke.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play